Sedlo KenTaur Hanulay ii

Hafling
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

enoK

29.9.2019 18:14
enoK

XXX.XXX.91.25

Zdravím, už dlhšiu dobu si hľadám sedlo na mojeho útlejšieho haflinga, doteraz som jazdila na poľskom skokovom sedle Daw-mag Grand Prix (komora L), no bolo mi malé 17,5" a keďže meriam 180 cm potrebovala by som 18". Niekde na fóre som čítala, že na haflingov dobre sedí aj Kentaur hanulay ii s komorou 3. Máte niekto skúsenosti ? Kentaur sa v mojich podmienkach hľadá ľahšie ako Daw mag a navyše mám s touto značkou sediel tiež veľmi kladné skúsenosti, len som na nich jazdila na teplokrvníkoch. Pri výbere sediel som naozaj bezradná.

29.9.2019 19:57
kallisto

XXX.XXX.135.139

Juraj Hanulay je stary model sedla a myslím že v inzerci jich uz moc nebude. Byly to myslim skokove specialy, tak treba napsat mail do kentauru ktere novejsi modely jsou mu podobne (naxos?) konstrukci a ty pak hledat v inzerci.

Co se tyce pasovani na hafly bohužel neporadim.

30.9.2019 06:41
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Hanulay je velmi oblúbené sedlo, na ČR bazoši ich je plno aj v super stave. Problém bude s posedlím 18, vačšina ich je 17,5. Ak sa Vám chce investovať do nového, zavolajte do Prostějova a spýtajte sa, či by ho ušili. Typovo sú podobné Stubbeny, myslím napr. skokové Scandica. Bez fotky koňa sa ťažko radí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík