Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2019 17:12
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Tak jsem narazila na video kde by mě zajímalo co to přesně ten chlapík říká.
Občas se někde čistě k pocvičení (ze strany ochotných a znalých) nějaké přeložené video najde...
Tak jestli tu třeba není někdo schopný na tuhle mluvenou angličtinu. Dík moc.

https://www.youtube.com/watch?v=LRX8gOuNMQE

10.10.2019 21:08
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Trošku mimo, ale ten kentacký přízvuk mě rozesmál 😅
Jinak pokud jsem to pochopila dobře tak se jedna o absces? Docela mě překvapuje že takhle “otevřel” kopyto 😶 suma sumárum říká že vyčistil všechnu tkáň napadenou bakterií, která se dostala do kopyta, že tam jsou takové cestičky, které vypadají jako když je dřevo napadeno kůrovcem. Říkal něco ve stylu že všechna černa a zapáchajici tkáň musí ven. A pak už jsem tomu moc nerozuměli 🤔

10.10.2019 21:43
lenacia

XXX.XXX.211.203

Antisgarcia napsal(a):
Trošku mimo, ale ten kentacký přízvuk mě rozesmál 😅
Jinak pokud jsem to pochopila dobře tak se jedna o absces? Docela mě překvapuje že takhle “otevřel” kopyto 😶 suma sumárum říká že vyčistil všechnu tkáň napadenou bakterií, která se dostala do kopyta, že tam jsou takové cestičky, které vypadají jako když je dřevo napadeno kůrovcem. Říkal něco ve stylu že všechna černa a zapáchajici tkáň musí ven. A pak už jsem tomu moc nerozuměli 🤔

Přesně tak, že celá ta nekrotická tkáň, kterou nechávají ty bakterie, tedy mrtvá musí pryč. Že to má dělat jen někdo zkušený, že musí být opatrný, protože hloub v kopytě u jsou cévy, a kdyby tu tkáň všechnu neodstranil tak se bude šířit dál. Pak zmiňoval právě i tu lochnu co vytvořil, tak že to jde spravit nějak rozšířením podpory dole ale to už sem nerozuměla přesně jak to myslel

10.10.2019 21:47
akscha

XXX.XXX.26.89

Ještě přidám poznamku pro příští pripady. YouTube umí automaticky přidavat k videím titulky v různých jazycích. Je to tedy strojový preklad, ale ani ten už nebývá tak zlý, i když otázka je, jak si poradí s kopytarinou. Pro navody, jak to aktivovat, zkuste hesla jako "turn on automatic translate YouTube." Nemělo by to být těžké. Každopádně osobně jsem nezkoušela, rozčiluje mě to :/

10.10.2019 22:04
Naďa3

XXX.XXX.78.35

Stačí kliknout na tu ikonu "titulky" dole vlevo od ikony nastavení. Ale zvlášť u odborných textů to někdy překládá nesmysly...

10.10.2019 22:07
akscha

XXX.XXX.26.89

Jinak úplně na konci rika, ze kdyby toho vzal moc a potřeboval kopyto stabilizovat, může udělat "sole pour." Což tedy nemám tušení,co znamená. V kopytech se nevyznám :/

A důvod celého toho kutání je, ze je to infekce striktne anaerobní bakterií. Ta bakterie ráda zaleze hloub do kopyta, ale na vzduchu umře...

11.10.2019 07:53
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Díky moc. Sice jsem se nic nového nedověděla, ale potěšilo, že se někdo koukl a podělil o znalost. Dík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík