Adel007

XXX.XXX.233.243
Dobrý den, plánuji do 10 let udělat venkovní - později i boxové ustájení pro koně. Místo je u Radonic (1 hodina od Prahy) a místo je u D1. Zajímalo by mě, jaký by byl teoreticky zájem a jestli by vůbec někdo o takové ustájení stál. 3500 Kč/měs.
Dělám jen průskum. Co si myslíte vy?
Byla by i venkovní jízdárna - později i zastřešená. Okolí hezké.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jo jo, taky jsem si takhle kdysi plánovala vlastní ustájení. S obrovskými boxy, nekonečnými výběhy a krásnou velkou jízdárnou. Malovala jsem si plánek. Bylo mi 11 :)
Hodně štěstí s "průzkumem."
Kdybych hledala ustájení, tak bych se jako rekreační jezdec zajímala i o terény. Trávím tam s koňmi většinu "jezdícího času", takže jsou pro mě důležité. Někde mají opravdu krásnou přírodu, ale pak vyšlo najevo, že každá louka je ohrazená pro dobytek, případně si majitel louky nepřeje aby se po ní jezdilo na koních, všude jen asfaltové cesty a ty lesní zas příliš kamenité, ..., takže se výsledku nedalo jet pořádně nikam. Proto bych asi nehledala stáj u D1... Sportovním jezdcům jsou terény ukradené, ale ti zas nepůjdou na pastevko atd.
Adel007
napsal(a):
Dobrý den, plánuji do 10 let udělat venkovní - později i boxové ustájení pro koně. Místo je u Radonic (1 hodina od Prahy) a místo je u D1. Zajímalo by mě, jaký by byl teoreticky zájem a jestli by vůbec někdo o takové ustájení stál. 3500 Kč/měs.
Dělám jen průskum. Co si myslíte vy?
Byla by i venkovní jízdárna - později i zastřešená. Okolí hezké.
Děkuji.
Za deset let ? Co můžete plánovat ? Konkrétní ceny mohou být zcela jinde .
Plácek u dálnice ,bez bližšího popisu ,hypotetické ustájení....
Těžko dodat něco konkrétního ,k vašemu PrůSkumu