Reklamace bot pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2019 08:41
kivus

XXX.XXX.178.40

pěkný den, mám ani ne 2 měsíce boty pro koně easy boot a při normální cvalovce loukou - normální suchá pokošená louka . . . se bota roztrhla . . . píšou že se v nich jezdí náročné závody atd . . . mám právo to reklamovat? aby mi to opravili? to přece nejde aby to bylo tak křehké

20.10.2019 09:33
Naďa3

XXX.XXX.78.35

Měla jsem easy boot epic s gaitrem, a ten se mi utrhnul okamžitě. Navíc se boty při cvalu zouvaly. Bylo to před lety, kdy se začínaly boty pro koně dělat a nebyl takový výběr. Tenkrát jsem reklamaci neřešila a nechala tam našít pevnější gaiter. Co se týká samotných bot, ty po roce užívání nebyly ošlapané a vypadaly, že vydrží několik dalších let. Kdybych je kupovala dnes, zkusila bych si jinou značku, která lépe drží.
Každopádně bych je reklamovala.

20.10.2019 09:34
Slon Indický

XXX.XXX.3.195

Dobrý den,
ano, samozřejmě máte nárok na reklamaci, postupujete jako u každého jiného zboží - přes prodejce. Jen doplním, že pokud má výrobek vadu do 6 měsíců od prodeje, je zde fikce toho, že vada byla již při prodeji - tj. by měl prodejce reklamaci vždy uznat, pokud ne, musí na své náklady nechat vypracovat znalecký posudek, který prokáže, že vada při prodeji nebyla. Toto málokdo ví a téměř všichni prodejci zkoušejí zamítat reklamace i do těch 6 měsíců, tak se nedejte.

21.10.2019 13:41
rennie111

XXX.XXX.43.146

kivus napsal(a):
pěkný den, mám ani ne 2 měsíce boty pro koně easy boot a při normální cvalovce loukou - normální suchá pokošená louka . . . se bota roztrhla . . . píšou že se v nich jezdí náročné závody atd . . . mám právo to reklamovat? aby mi to opravili? to přece nejde aby to bylo tak křehké

Samozrejme, normálne to reklamujte. Ja som mala Easybot RX na kupovanú kvôli abcesu. Po ani nie 10 dňoch sa kompletne roztrhla. Kupovala som ju u p. Vostatkovej a na základe mailom poslaných fotiek mi do týždňa poslala novú, nejakú opravu vôbec ani neriešila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík