Kůň nechce jit

Hafling
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Natuskaaaa

28.10.2019 17:02
Natuskaaaa

XXX.XXX.86.26

ahoj,dneska sem byla u konika ktereho mam v pronajmu tyden,ale uz po druhe se mi stalo,ze sem byla na jizdarne,konik se v urcitych mistech zastavil a nesel,ani po pobidce jak holeni,tak bicem i po zadku..v oblouku mi naklusal a chtela sem jit pres prekazky,opet se zastavil hned pred ni,a nesel na zadnou stranu,musela sem z nej slezt a odvezt ho a az pak nasednout..a takto to bylo nekolikrat za sebou,takze sem se vydala ven..byla tam takova krasna cesticka tu sme si vycvalaly,pak sem ji nechala napast,asi po peti minutach sem si sni chtela vycvalat kopecek,ale opet se mi zastavila a za zadnou cenu nesla..nevim co stim a jak ji primet do kroku,klusu..prijde mi ze zadna pobidka (i vetsi po zadku treba 2x za sebou) na ni proste neplati a nereaguje na ni.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.10.2019 17:22

Kůň má reagovat na holeň, tudíž ho neplácejte po zadku, ale za holení a zároveň ho nesmíte brzdit za hubu, když pobízíte.....jak se koník choval v minulosti musíte zjistit od pronajímatele.....

28.10.2019 18:18
sisi58

XXX.XXX.191.1

Než si koně pronajmu, tak si ho vyzkouším. K čemu je mi kůň, který mě nesveze?
Najděte si koníka, na kterého stačíte.
Jak píše verun, korektní pobídka bičíkem je ZA holení. Když majznete koně bičem po zadku, může vás také elegantně vyhodit ze sedla.A co pak budete dělat pochroumaná někde v terénu?

28.10.2019 18:42

A pak dej kone do pronájmu 🤦‍♀️

28.10.2019 21:34
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A pak dej kone do pronájmu 🤦‍♀️

Tak to já si pak myslím ale že to zapinkal pronajímatel. Musel chtít vidět slečnu jezdit, já bych tedy chtěla, a určitě bych nedala do pronájmu koně někomu kdo na to nemá. 🙈

29.10.2019 07:14
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Nejezděte sama. Domluvte se ve stáji s jezdcem, co má bezproblémového koně. Ať Vám zkoukne, jak máte nasedláno naužděno, jeďte spolu a ať poradí venku. Koník je zlatý, že Vám neprovedl nic horšího, tak si ho nepokazte.

1.11.2019 11:34

Natuskaaaa napsal(a):
ahoj,dneska sem byla u konika ktereho mam v pronajmu tyden,ale uz po druhe se mi stalo,ze sem byla na jizdarne,konik se v urcitych mistech zastavil a nesel,ani po pobidce jak holeni,tak bicem i po zadku..v oblouku mi naklusal a chtela sem jit pres prekazky,opet se zastavil hned pred ni,a nesel na zadnou stranu,musela sem z nej slezt a odvezt ho a az pak nasednout..a takto to bylo nekolikrat za sebou,takze sem se vydala ven..byla tam takova krasna cesticka tu sme si vycvalaly,pak sem ji nechala napast,asi po peti minutach sem si sni chtela vycvalat kopecek,ale opet se mi zastavila a za zadnou cenu nesla..nevim co stim a jak ji primet do kroku,klusu..prijde mi ze zadna pobidka (i vetsi po zadku treba 2x za sebou) na ni proste neplati a nereaguje na ni.

Promiňte, ale jaké máte jezdecké zkušenosti? A pronajímatel?

Přidejte reakci

Přidat smajlík