Kvalitní jezdecká výuka v Praze a blízkém okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2019 13:39
xanti

XXX.XXX.36.135

Ahoj, hledám to, čeho je opravdu málo, budu mít štěstí? Vracím se zpátky do sedla po dvou letech nárazového ježdění. Před tím jsme jezdila asi 15 let, ale od té doby, co jsem přešla z oddílu na pronájmy, jednalo se hlavně o lesoježdění a veškeré moje "skills" už jsou ty tam:) Potřebuji kvalitní průpravu a celkově mám teď po letech jistou potřebu restartu a prostě si dát do těla a trochu se vyšvihnout. Ráda bych se tedy jezdecky vzdělávala a koni co nejméně překážela, ideálně prostě naučit se "jezdit s koněm" jak říká Karol Hollý. Bohužel u soukromníků tuto možnost nacházím jenom minimálně a když, lokalizují se pro mne bohužel z ruky....a proto jsem se rozhodla nějakou dobu platit si nějaký trénink. Jenže existuje vůbec něco takového? V poslední době mám pocit, že se pachtím za manonem. Ráda bych:
- aby mě cvičil dospělý člověk s licencí, ne dorostenec
- jeho přístup by měl být klidný, naléhavý tón v hlase mi nevadí, ale žádný hulvát
- aby cvičitel bral ohledy i na koně
- stáj byla dostupná veřejnou dopravou
- aby se v místě dbalo na welfare koní, tzn. když už má školní kůň nelehký úděl provozáka, TAK ABY SE MĚL ZNATELNĚ DOBŘE

Bojovější podmínky nevadí, jde mi hlavně o péči o koně profesionální přístup cvičitele. Okopaní a znechucení provozáci mne bohužel demotivují.

Dáte tip?

Ajka123

30.10.2019 10:20
Ajka123

XXX.XXX.12.233

Dobry den,
mozna by bylo dobre upresnit cast Prahy. Pokud je lokalita uvedena, omlouvam se, asi jsem prehledla. Za me jednoznacne JK EliTe ve Veleni. Cca 30 minut z Letnan. Jsou tu velmi ochotni, rozumni a da se domluvit temer na cemkoliv.

Přidejte reakci

Přidat smajlík