Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2019 20:17
Makina14

XXX.XXX.208.164

Dobrý večer,

koupila jsem si nové chapsy. Jezdila jsem v nich asi tak 2 hodiny (skoky, pak malá vyjížďka) a když jsem si je sundala, zjistila jsem, že jsou na některých místech poničené (odřené, popraskané - viz. foto). Stály docela dost, proto mě děsí jejich aktuální stav. Máte někdo nějaké tipy, jak se o tyto chapsy starat? Vždy jsem totiž měla jen kožené... Takže o údržbě tohoto materiálu nic nevím Moc díky za informace .

29.10.2019 20:46
kallisto

XXX.XXX.135.91

Cim jste si to odrela zvenci?

Jinak pokud je to ta drsna kuze tak ta se jezdenim vysoupava na mistech styku se sedlem nebo s konem az do hladka a leskla. Ale po dvou hodinach je to vcelku brzy.

29.10.2019 22:55
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Nejsou to náhodou chapsy z decathlonu? 😅 ale to by jste neuvádějí že byly za nějaký větší peníz. No ale abych se vrátila k vašim otázkám. O takové chapsy se nedá bohužel nijak starat. Respektive časem se ošoupou a místa na látkách, kde se dotýkate koně, se vám prošoupou až na díru, takže budete muset kupovat další. Já je kupovala co 3 měsíce při každodenním ježdění. 😅

30.10.2019 09:27
Naďa3

XXX.XXX.78.35

Mám chapsy z umělé kůže podobné jako na fotkách asi 8 let, stály nějak okolo 500 Kč, sice je nosím jen v létě, ale vypadají pořád stejně. Jen trochu lesklejší na straně ke koni, ale ne moc. Takže bych určitě reklamovala.

30.10.2019 14:07
Makina14

XXX.XXX.208.164

Odřela jsem si to hlavně o koně. Jinak to není ani kůže ani koženka, ale je to něco na způsob semiše...

30.10.2019 14:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

Makina14 napsal(a):
Odřela jsem si to hlavně o koně. Jinak to není ani kůže ani koženka, ale je to něco na způsob semiše...

A jak vypadá kůň v místech, kde se čapsy dotýkaly koně?

30.10.2019 15:46
kallisto

XXX.XXX.237.35

Makina14 napsal(a):

No je to asi ta nubuková kůže, ne? Neupravená. Pošlete odkaz co je to za chapsy.

Jinak to u toho zipsu nemůže být o koně, to je přece zvenčí

30.10.2019 17:12
Makina14

XXX.XXX.208.164

Ano, vypadá to tak. A co se týče odření zvenčí... Nevím, o co to bylo. Prostě jsem přijela z vyjížďky, kouknu se na chapsy a už to tam bylo... Ještě mě napadlo, že by to mohlo být o něco, o co jsem třeba zavadila během vyjížďky, protože jsem omylem zavadila o trní, ale těžko by to bylo až tak moc...

30.10.2019 20:41
Dany Lip

XXX.XXX.64.140

Jedině asi reklamovat a koupit jiné. Absolutně doporučuji neoprenové chapsy. Jsou sice docela drahé, ale velice trvanlivé. Moje sestra je používala 8 let, já je zdědila a používám je už 2 roky. Neopren je v perfektním stavu, jen jsme museli vyměnit kovový patent. Neopren je hlavně vhodný na každé počasí. V létě v něm není vedro, v zimě zima, noha se v nich nepoti. Jen jsou opravdu drahé.

30.10.2019 21:21
kallisto

XXX.XXX.135.43

Dany Lip napsal(a):
Jedině asi reklamovat a koupit jiné. Absolutně doporučuji neoprenové chapsy. Jsou sice docela drahé, ale velice trvanlivé. Moje sestra je používala 8 let, já je zdědila a používám je už 2 roky. Neopren je v perfektním stavu, jen jsme museli vyměnit kovový patent. Neopren je hlavně vhodný na každé počasí. V létě v něm není vedro, v zimě zima, noha se v nich nepoti. Jen jsou opravdu drahé.

Můžu se zeptat které minichapsy máte namysli? Protože neoprenky jsou právě snad nejlevnější minichapsy které jsou. Nejdražší byly vždy kožené.

31.10.2019 07:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dany Lip napsal(a):

Odkaz?

31.10.2019 08:35
koně

XXX.XXX.174.63

Makina14 napsal(a):
Dobrý večer,

koupila jsem si nové chapsy. Jezdila jsem v nich asi tak 2 hodiny (skoky, pak malá vyjížďka) a když jsem si je sundala, zjistila jsem, že jsou na některých místech poničené (odřené, popraskané - viz. foto). Stály docela dost, proto mě děsí jejich aktuální stav. Máte někdo nějaké tipy, jak se o tyto chapsy starat? Vždy jsem totiž měla jen kožené... Takže o údržbě tohoto materiálu nic nevím Moc díky za informace .

Kupte si pořádné,kožené .
Tohle,ať už jste s nimi dělala cokoli,zkuste vyreklamovat
Měla jsem léta letoucí minichapsy od Kentauru .Takovou tu nehlazenou kůži.Za dvacet let byly oleštěné na vnitřku lýtek ,uhnila gumička pod podrážkou a myslím,že jsme měnili jeden patent

31.10.2019 21:00
Makina14

XXX.XXX.208.164

Děkuji moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2019 21:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tydle čapsy z dekatlonu mám na kydání, aby mi nepadala sláma do bot(nesnáším ponožky s osinama) občas v nich jezdím, když jsem líná se převléct, sedřený jsou, ale zrovna jsem si říkala, že je pořád škoda je vyhodit- zip zipuje a na kydání....stačí.
Kožené nejsou, základ je látka a na tom je napodobenina kůže- zase nějaká umělotina...

2.11.2019 20:44
Dany Lip

XXX.XXX.64.140

Odkaz jsem nenašla. Ty moje chapsy jsou hodně staré a asi se už nevyrábí. Jen vím že byly ze skladaneho neoprenu a byly prý drahé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík