Zdravím,
jelikož mi kobyla v invalidním důchodu "vyrostla" v plecích z veškerých jejích Bucas dek (místo drobné kobylky má teď něco jako hřebčí krk), chci se zeptat, máte někdo Bucasku ve variantě Big neck a normální aby se to dalo porovnat, o kolik je širší? Výrobce to nikde neuvádí, a já už se smířila s nákupem nové výbavy, ale chci se ujistit, že mě následně nečeká vracení dek. S chest extenderem je jí deka široká, doslova v ní plave, bez něj jí solidně táhne v plecích, pokud skloní hlavu. Mám obavu, že Big Neck bude stejně široká jako s extenderem a stejně budu muset do jiné značky, ale naděje umírá poslední. :(
Jo, a ještě se chci zeptat, zda nevíte o značce, která by měla něco jako stay dry system, já si na to zvykla, že nemusím predekovavat a úplně se děsím toho, že zas budu jenom myslet na to, kdy a jestli přehodit deku. :(
Zatím jsem nic podobných vlastností neobjevila. :(
No, tu Big Neck objednám a uvidím, třeba bude sedět, s tím protáčením teda nevím, vy budete muset asi změnit značku. :(
Je škoda, že jiný výrobce stejný systém nemá, to pohodlí nahodit jednu deku a mít celou zimu vystaráno je k nezaplacení. :(