666666dr

XXX.XXX.253.254
Ahoj ! Mám v pronajmu koně A1/1, je mu 22 let, je naprosto zdravý, plný energie.. rad běhá atd.. majitel nám nabídl zda ho nechceme koupit, ze by pak zainvestoval do hribete, když by neměl na “krku” staršího koně 😊 má otázka tedy zní, zda se platí koně koupit i přes jeho věk.. já osobně bych šla spis do mladšího, ale mám k tomuhle už nějaké citové pouto.. jaký je na to vás názor ? 😊
Jdi do něj. Cenu si domluv "za maso" + max nějaká 1000,-. Počítej s tím, že potíže můžou přijít kdykoliv. A taky už je ve věku kdy vyžaduje už trochu více "péče v prevenci". Tedy do něj nasypeš dost peněz v příštích letech. Zas ale jestli ho znáš a sedli jste si, nejspíš dost naučí. Znala jsem 30 leté A1/1 co ještě vozil děcka.
Uživatel s deaktivovaným účtem

22 let je velmi starý koník, jasně že může sloužit na courání, ale spíš budete koně jak píše nade mnou udržovat, zuby, klouby, pajšl- specifika v krmení geriatrických koní(kušing)........ nakoupit deky. Číslo na veta, který je ochotný dojet kdykoliv......
OT: trochu mi to připomíná nedávnou diskusi a A1/1 co nechtěl chodit od koní......
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nekupovat. Budete chtít jezdit, kůň se muze stát ne pojízdný během dne. Jen spousta peněz do péče o něj...
666666dr
napsal(a):
Ahoj ! Mám v pronajmu koně A1/1, je mu 22 let, je naprosto zdravý, plný energie.. rad běhá atd.. majitel nám nabídl zda ho nechceme koupit, ze by pak zainvestoval do hribete, když by neměl na “krku” staršího koně 😊 má otázka tedy zní, zda se platí koně koupit i přes jeho věk.. já osobně bych šla spis do mladšího, ale mám k tomuhle už nějaké citové pouto.. jaký je na to vás názor ? 😊
Kupte si medvěda. Vyjde vás to nastejno,ale s medvědem nebudete mít do budoucna žádné výdaje. Sežere vás hned a bude. Jestli nevíte,co s penězi,kupte. Vše může být sluníčkové rok,dva i tri. Anebo taky ne. A do starého koně budete vrážet peníze o 106. Snad pronájem?