Uživatel s deaktivovaným účtem

Kladrubaka jsem měla, byl to nejlepší kůň, jakého jsem kdy poznala. Umřel relativně brzo, nejspíš na rakovinu, srdce nevydrželo.
Zaroven znám kladrubskou kobylu od známé, kterou bych s láskou pretahla bičem, protože je rozmazlena až hrůza.
Někomu nevyhovují chody, na některé se špatně shání uzdecky, kvůli klabonosu, jinak na rekre je to fajn kůň. Jen si připlatite, za "značku", čím lepsi kůň, tím dražší. Často trpí na letní vyrážky, bělousi pak navíc na melanomy.
Český klenot vlastním od léta
Koupili jsme tříletku ,syrovou ,takže je zatím ve fázi aklimatizace ,výchovy a obsedání .Ovšem rýsuje se velmi slibně .
Ochotná,pracovitá ,milá ,žádný poděs ,jde do všeho.
Jen je to prostě mastodont a déle jí trvá,než něco pobere.Dost mi povahově připomíná ,co jsem měla ,noričku.
Taky od ní očekáváme,že bude chodit do terénu na vyjížďky .A troufám si tipnout,že bude dobrá
Jestli westernem myslíte westernové sedlo ,dejme tomu.Jestli by ten váš neměl příliš vznosné chody.Ale na nějakých barel a podobných rychlých disciplínách si naší slonici dost dobře nedokážu představit
koně
napsal(a):
Český klenot vlastním od léta
Koupili jsme tříletku ,syrovou ,takže je zatím ve fázi aklimatizace ,výchovy a obsedání .Ovšem rýsuje se velmi slibně .
Ochotná,pracovitá ,milá ,žádný poděs ,jde do všeho.
Jen je to prostě mastodont a déle jí trvá,než něco pobere.Dost mi povahově připomíná ,co jsem měla ,noričku.
Taky od ní očekáváme,že bude chodit do terénu na vyjížďky .A troufám si tipnout,že bude dobrá
Jestli westernem myslíte westernové sedlo ,dejme tomu.Jestli by ten váš neměl příliš vznosné chody.Ale na nějakých barel a podobných rychlých disciplínách si naší slonici dost dobře nedokážu představit
Ano westernem myslím, "pouze sedlo" westernové závody mě obchází obloukem. Každého koně bych před koupí samozřejmě musela zkusit, s tím počítám. Ale myslela jsem, že ne každý kočárový či šlechtěný kůň ke vznosnému chodu, má tuto dispozici..někteří přeci musejí mít i příjemnější chod?