Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ifa

21.11.2019 17:59
Ifa

XXX.XXX.41.103

Dobry den chtěla bych se zeptat jestli nekdo nestíhá nestíhá koňské ocasky? Děkuji za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.11.2019 20:02

U nás v minulosti stíhal koňské "ocásky" pes majitelky stáje, když se koně vraceli z výběhu do boxů. Občas i nějaký "ocásek" dostihl, když se kůň cestou zastavil třeba u balíku sena. Ale už ani on koňské ohony nechytá.

Ale asi jsi myslela stříhání, co? :-) Stříhám málo a až v době, kdy si kobylka na ohon stoupá při couvání.

22.11.2019 07:05
Arkarian

XXX.XXX.177.16

Stříhám na jaře a na podzim, po spěnky.

22.11.2019 08:23
kallisto

XXX.XXX.237.35

Stříháme při stříhání koní. Ne víc než do půlky hlezen.

22.11.2019 19:32
sisi58

XXX.XXX.191.1

Před zimou cca 10 cm. Jinak jej fjord tahal bahnem a byl to fialový hnus čistit.

22.11.2019 20:43

sisi58 napsal(a):
Před zimou cca 10 cm. Jinak jej fjord tahal bahnem a byl to fialový hnus čistit.

Proto na zimu vždy umyju a zapletam, normálně cop až po zem. Ocas se "zkrátí" a tolik ho po bahně netaha. Jednou za dva tři dny nastrikam rozcesavacem, prepletu, a je klid. Akorát já nechci stříhat proto, že z nějakého důvodu se mi občas na ocase drbe a má ho řídký, nechci ho ještě zkracovat 🙂

23.11.2019 08:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proto na zimu vždy umyju a zapletam, normálně cop až po zem. Ocas se "zkrátí" a tolik ho po bahně netaha. Jednou za dva tři dny nastrikam rozcesavacem, prepletu, a je klid. Akorát já nechci stříhat proto, že z nějakého důvodu se mi občas na ocase drbe a má ho řídký, nechci ho ještě zkracovat 🙂

Měli jsme opačný problém, skoro nešel, pro hustotu, rozčesat. A do jara měl zase dlouhý. Navíc v době, kdy tedy napadl sníh, se mu na ocase a rousech dělaly kouličky ze sněhu. Dostat takovým ocasem, když s ním švihl, není vůbec příjemné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík