Dobrý den, než si budete pořizovat koně, prosím přečtete si alespoň základní informace. Kůň je stádové zvíře a nemělo by být samo,takže nejlépe se svým druhem,tedy dalším koněm. A ohledně prostoru na jednoho koně se udává 1 hektar,pokud se nemýlím. Nehledě na to,že tady jsou další vlákna na takového dotazy, které se probírají dost často. Stačí hledat info. :-) Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
liskova
napsal(a):
Chceme koupit koně a nevíme jak velký prostor pro koně máme mít.Je vůbec možné mít jen jednoho koně. Jedná se o Fríského koně.
Možné to je, ale silně se to nedoporučuje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
liskova
napsal(a):
Maminka si nebyla jistá tak mi řekla ať si to ověřím a že když koně tak Fríského. A já nevím proč.
A proč zrovna fríského?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
kallisto
napsal(a):
No proc vzdyt to pisu je kjaasny a cerny a ma tak roztomile chlupaté nozicky a ta hriva...
Jenže o to se člověk musí umět starat, aby byl krásný, měl dlouhou hřívu a krásné chlupaté nožičky. A hlavně si myslím, že je povahové dost zvláštní a není pro každého. A zrovna včera na vyjížďce bych ho nejradši zabila.
no holčičko... hádám že si pěkně rodičům naletěla... to je jako já jako mladší, když sem chtěla štěně. "Tak zjisti jak se o něj starat. No a jestli štěně, tak jedině Akita Inu, ten je krásnej, navíc Hačiko byl Akita inu." že by se nějakej pořídil? Prdlajz, jen mě tím kvalitně odpálkovali na nějakou dobu než mě to přešlo.
A než ségra pořídila kočku :D