Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Cauboj

2.12.2019 20:23
Cauboj

XXX.XXX.57.126

Chci se zeptat co byse stalo když bych chytl ve víběhu hříbě a skočil na něj? Tuhle sme s jedným typkem s vedlejší třidy šly kolem farmy tady kousek a tam maj ve vohradach hribata. Typka napadlo žeby to byla fakt hustá akce a adroš. Chcem to skusit-takoví rodeo ale nesme si jistý co náká herka udělá-sou to hřibata bez kobil. Buďse pasou nebo na človeka blbě čumněj.
Typan jednomu dal zbytek ganži a měly sme z toho prču jak asi muselo bejt přismaženyyyy.

Jeana12

2.12.2019 20:33
Jeana12

XXX.XXX.157.154

Co na to říct?

Snad jen jednu radu do života: pouč se z chyb svého otce - používej kondom!

Cauboj

2.12.2019 21:11
Cauboj

XXX.XXX.57.126

Jeana12 napsal(a):
Co na to říct?

Snad jen jednu radu do života: pouč se z chyb svého otce - používej kondom!

Mi se chtěly projet-ne konė vojet

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.12.2019 22:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Cauboj napsal(a):

To je v pohodě, užívání cizí věci s jejím poskozenim je trest odnětí svobody několik let, tak ono až hribose zmrzacite a on zmrzaci vás, tak si holt na pár let sednete, tam stihnete dospět a pak už voloviny dělat nebudete.

Opora v zákoně je § 207 Neoprávněné užívání cizí věci, kdybyste si chtěl dohledat podrobnosti.

3.12.2019 10:24
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Cauboj napsal(a):

Hele debile, nes.r a uvědom si, že jseš na diskuzním fóru, kde ženské nemají morální problém dementní jedince mužského pohlaví vyřazovat z chovu jednoduchým a účinným zákrokem... A hodně z nás to umí i prakticky. Kup si motorku, projeď se a daruj orgány.

3.12.2019 11:38
Arbora

XXX.XXX.192.218

Nekŕmte trolla.

Hanulinka

3.12.2019 11:51
Hanulinka

XXX.XXX.167.252

Hele,mam jedno hribo....budou mu 4 roky a asi 580kg...
Klido si muzes prijit ke mne zajezdit...
Mame dost velke prostory,takze az pro tebe poleti vrtulnik,misto na pristani ma..
Hribos je prefektne vychovanej,akorat teda bohuzel nesnasi blbecky...kdyz se budes chovat slusne a rozumne,tak te mozna snese...

Jo a dones si s sebou podpis od rodicu,ze s tvojim vyrazenim z chovu souhlasi...hi hi..jinak to asi nedopadne...

Mozna vyhrajes i darwina....

3.12.2019 12:00
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Arbora napsal(a):
Nekŕmte trolla.

Veď hej, ale tá predstava ...šmik. Za schválne vyvolávanie negatívnych pocitov by mal byť trest. Znižuje to pozitívnu energiu zemegule. Luďom za PC chýba, že nedostanú v krčme po papuli😀

Neregistrovaný uživatel

4.12.2019 01:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Hanulinka napsal(a):
Hele,mam jedno hribo....budou mu 4 roky a asi 580kg...
Klido si muzes prijit ke mne zajezdit...
Mame dost velke prostory,takze az pro tebe poleti vrtulnik,misto na pristani ma..
Hribos je prefektne vychovanej,akorat teda bohuzel nesnasi blbecky...kdyz se budes chovat slusne a rozumne,tak te mozna snese...

Jo a dones si s sebou podpis od rodicu,ze s tvojim vyrazenim z chovu souhlasi...hi hi..jinak to asi nedopadne...

Mozna vyhrajes i darwina....

Tak pak dejte video

Hanulinka

4.12.2019 10:09
Hanulinka

XXX.XXX.167.252

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak pak dejte video

Nevim,jestli by kapacita displeye stacila na tak velkeho blba...
Aby mi pri tom nataceni nevybouchnul mobil...
Budu ho preci potrebovat na zavolani te helikoptery...

4.12.2019 10:55
Oťásek

XXX.XXX.219.4

Cauboj napsal(a):
Chci se zeptat co byse stalo když bych chytl ve víběhu hříbě a skočil na něj? Tuhle sme s jedným typkem s vedlejší třidy šly kolem farmy tady kousek a tam maj ve vohradach hribata. Typka napadlo žeby to byla fakt hustá akce a adroš. Chcem to skusit-takoví rodeo ale nesme si jistý co náká herka udělá-sou to hřibata bez kobil. Buďse pasou nebo na človeka blbě čumněj.
Typan jednomu dal zbytek ganži a měly sme z toho prču jak asi muselo bejt přismaženyyyy.

Kluku, i ten kůň by psal lépe česky než ty...
U většiny ohrad jsou kvůli nežádoucím návštěvám /krmičům, blbečkům, zoofilům a podobným aparátům/ nainstalované fotopasti a kamery. Většina ženských od koní jsou tak trochu babo-chlapi ale i tak mají doma ještě manžela, který má toho 4nohého darmožrouta také rád. Takže lézt někomu na koňské "mimino" opravdu nedoporučuji, majitelé mohou po zjištění takové skutečnosti jednat v afektu, umí výborně použít lopatu, vidle, bič ...

A jinak čistě teoreticky si myslím, že pokud by se o to někdo pokusil, hříbě velkého koně po odstavu si s takovým parazitem poradí a asi tě to bude bolet víc než dopadení majitelem...

4.12.2019 17:01
Makina14

XXX.XXX.208.164

Tak za prvé - jsou ty koně Vaše? Myslím, že kdybyste měl fáro za 100.000, taky byste nebyl rád, kdyby se Vám v tom autě někdo vozil bez Vašeho svolení. Za druhé - nevím (předpokládám, že Vy taky nevíte) kolik je hříbatům let. Na hříbatech se nesmí jezdit, dokud nejsou obsedlá (majitelem, trenérem...) Nemůžete si jen tak usmyslet, že si sednete na hříbě, ono s Vámi párkrát poskočí, něco si (vám) udělá ... a co pak? Majiteli způsobíte problémy a sám sobě dost možná taky.
Navíc, i když by se hříběti nic nestalo, můžete mu do budoucna způsobit problémy, až nastane OBSEDÁNÍ, tak si může vzpomenout na drama z „dětství“ a majitele nebo trenéra to bude stát hodně trpělivosti, sil a práce, aby to hříbátko naučili zvyknout si na sedlo, na jezdce...A aby mu ukázali, že na něm bude jezdit ten, kdo to UMÍ. Navíc hříbata nejsou blbá a poznají člověka s dobrými/špatnými úmysly. Ještě Vás zkope, pokouše... Věřte mi, vím, jak to bolí. Stalo se mi to i s vlastním hříbětem, které jsem znala moc dobře a důvěrně.
Prostě... Pokud nejste blázni, tak tam nepolezete... Za jedno riskujete svoje zdraví, zdraví hříběte a možná i problémy s policií. Takže... Kdo není blbej, tak ty hříbata nechá na pokoji.

Katchy

26.12.2019 10:12
Katchy

XXX.XXX.21.71

Tobě už nepomůže ani pád na palici, zbytečné to zkoušet tímhle způsobem. 🤪

Přidejte reakci

Přidat smajlík