Beránek na posedlí zapáchá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2019 20:01
Francy_

XXX.XXX.108.157

Ráda bych si pořídila pravý beránek na posedlí na zimu. Ještě ho nemám koupený, pouze vyzkoušený - hezky sedí, dlouhý chlup, příjemný na omak, ale trochu mě zarazil jeho zápach (ovčí kůže). Nemůže to vadit koni? Vyvětrá se to? Případně, jak se zápachu zbavit? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.12.2019 23:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Aspon máte jistotu, že je to pravý beran 😁
každopádně, můj přestal při používání smrdet, nebo jsem si zvykla a už ho necítím. Konovi jsem ho dala ocichat, hodila na sedlo na kone a neřeší. A to mám jinak kone, který řeší absolutně všechno. Sedlo je od jeho nosu dost daleko, aby ho výrazně iritoval v kuse.
Prodávají se přípravky přímo na prani vlny, možná zkusit preprat, mohlo by také pomoct.

18.12.2019 05:53
Francy_

XXX.XXX.21.218

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Aspon máte jistotu, že je to pravý beran 😁
každopádně, můj přestal při používání smrdet, nebo jsem si zvykla a už ho necítím. Konovi jsem ho dala ocichat, hodila na sedlo na kone a neřeší. A to mám jinak kone, který řeší absolutně všechno. Sedlo je od jeho nosu dost daleko, aby ho výrazně iritoval v kuse.
Prodávají se přípravky přímo na prani vlny, možná zkusit preprat, mohlo by také pomoct.

Joo, napodobenina to nebude 😁
Díky, snad to bude v pohodě, dyžtak ho zkusím přeprat v ruce s trochou přípravku na vlnu.

18.12.2019 10:59
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Já peru berany v ruce v šampónu na vlasy, hodím vyždímat do pračky, nastříkám rozčesávačem a za vlhka vyčešu. Voníme jak...:) Beran pak nedělá žmolky.

18.12.2019 11:37
Francy_

XXX.XXX.21.218

Rif Du Madon napsal(a):
Já peru berany v ruce v šampónu na vlasy, hodím vyždímat do pračky, nastříkám rozčesávačem a za vlhka vyčešu. Voníme jak...:) Beran pak nedělá žmolky.

Děkuji za tip! 👍

Přidejte reakci

Přidat smajlík