kourilova.ilona

XXX.XXX.142.64
Dobrý den,chci se zeptat jestli je normální,že 1 a půl roční valášek kouše vše co může.Tím myslím ohradu,provazy,železa,hadry,..dokonce to zkusil i na člověka,ale to jsem mu dala jasně najevo,že člověk se nekouše.Nevíte někdo náhodou,proč to dělá?
Máme ho teprve půl roku,ale dříve to vůbec nedělal.Předem děkuji za všechny odpovědi.
kourilova.ilona

XXX.XXX.142.64
Valášek chodí sám do výběhu ,protože se s našim druhým koníkem se moc neshodli,ale budeme pořizovat teď v prosinci 3.koně. Během dne je sám ve výběhu a vždy když mám čas, a má náladu,tak si spolu ve výběhu hrajeme.Jinak chodíme minimálně 5x týdně ven na procházky.
Zlata557

XXX.XXX.23.2
A nemůže začínat přezubovat? Mě to dělala mladá klisna od mala ale ted už mi to nedělá faktem je na člověka si to nezkusila
Uživatel s deaktivovaným účtem

to bude tim ze je sám. dovadi,hraje si a snaží se vynahradit na tobě chybejiciho partaka.az bude ve stade,bude to lepší. Tahle to zavani prusvihem
kourilova.ilona
napsal(a):
Valášek chodí sám do výběhu ,protože se s našim druhým koníkem se moc neshodli,ale budeme pořizovat teď v prosinci 3.koně. Během dne je sám ve výběhu a vždy když mám čas, a má náladu,tak si spolu ve výběhu hrajeme.Jinak chodíme minimálně 5x týdně ven na procházky.
Tak si s vámi po koňsku hraje,když jiného parťáka nemá
To je u mladých valachů normální,že obtěžují okolní koně ve stádě,skáčou po nich,hrabou na ně nohama a okusují se navzájem .
Výměna zubů na tom taky může mít podíl,samozřejmě.
Otázka ,jestli jedním novým koněm se situace vyřeší .Jestli si bude chtít hrát tak intenzivně,jak mladý potřebuje .Hlavně aby to nebyla kobyla ,ty hravé nejsou
kourilova.ilona

XXX.XXX.142.64
DĚKUJU VŠEM ZA ODPOVĚDI : )