Jetelka52

XXX.XXX.44.222
Zdravím,
máte tip na nějaké ustájení v Praze, nejlépev okolí Černého Mostu? Jde mi především o komfort koně, takže si chci být jistá, že v době mé nepřítomnosti o koně bude postaráno. Boxové, případně i pastevní ustájení. Nejlépe s pastvinou, případně výběh se senem, ke kterému se dostane i otloukánek, přes zimu seno. Krmení jádrem alespoň 2x denně, jízdárna/hala výhodou, ale není podmínkou.
Narazila jsem na tuto stáj, nemá náhodou někdo zkušenost?
http://www.staj-pisnice.cz/index.php?page=page&id=7
Za případné tipy předem děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Napište na FB - je tam několik skupin ohledně nabídky/poptávky ustájení. Jinak radím nevybírat podle www stránek, ale podle osobní návštěvy. Pro svůj osobní klid bych objela veškeré a všechny stáje, které máte v okolí a které mají volno (zase tolik jich nebude ...). Zeptejte se veterináře nebo kováře, jakou stáj doporučuje, tihle lidé mívají nejlepší přehled i ze zákulisí.
Jetelka52

XXX.XXX.44.222
Určitě nechci vybírat jen podle stránek, do stáje se budu chtít jet podívat a i případně poptat nájemců.
Stáje v mém okolí, o kterých vím právě nejsou úplně to pravé ořechové. Ale zkusím se poptat veterinářky, to mě nenapadlo. Děkuji za tip :)