Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anyy

4.1.2020 14:29
Anyy

XXX.XXX.248.40

Dobrý den, chci se zeptat, jaké zimni boty vám nejvíce vyhovují? Mám normální a v těch je teda pěkná zima. Tak jestli máte prosím nějaké typy na zimni jezdecké pérka, ve kterých by stačila normální ponožka a za nějakou přijatelnou cenu, předem děkuji za odpovědi.

5.1.2020 16:54
Dany Lip

XXX.XXX.64.140

Otázka je jaké máš na ježdění normální boty. Přesněji z jakého materiálu. Já mám kožená snerovaci perka a nosím je na ježdění celoročně. V zimě si je nazuju před čištěním a sedlanim koně a po jízdě po obstarání koně si je sundám. Zima mi v nich nebyla ani v krásných -8°C. Na ostatní práci okolo koní mám zimní boty z Decathlonu: https://www.decathlon.cz/snehule-sh-100-warm-cerno-sede-id_8344304.html
Jsou opravdu teplé a vodeodolne. A za tu cenu...

Pokud máš kožená perka zima by ti být neměla, ale pokud gumová....

5.1.2020 18:20
kapička

XXX.XXX.64.44

V rozumné cenové relaci jsou asi nejlepší vlněné ponožky, v nějaké nedávné diskuzi někdo dával odkaz. Vlna totiž narozdíl od umělotin hřeje i mokrá.

6.1.2020 21:58
Ála10

XXX.XXX.42.34

Já v těch sněhulích z Decatlonu i jezdím. Elegance nula, teplo a sucho k nezaplacení. 😁

7.1.2020 08:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ála10 napsal(a):
Já v těch sněhulích z Decatlonu i jezdím. Elegance nula, teplo a sucho k nezaplacení. 😁

Jak se vám vyndávají ty boty ze třmenů? Není strach,že se tou traktorovou podrážkou zachytíte? Mám je taky,ale netroufla jsem si.

7.1.2020 11:36
Ála10

XXX.XXX.200.109

sisi58 napsal(a):
Jak se vám vyndávají ty boty ze třmenů? Není strach,že se tou traktorovou podrážkou zachytíte? Mám je taky,ale netroufla jsem si.

Jezdím převážně ve westernu, takže žádný problém. Ale zkoušela jsem boty i do anglie a necítila jsem žádné omezení. (A to nejsem žádná popelka, noha má poctivých 41). On ten traktor není nijak výrazný.

7.1.2020 17:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ála10 napsal(a):
Jezdím převážně ve westernu, takže žádný problém. Ale zkoušela jsem boty i do anglie a necítila jsem žádné omezení. (A to nejsem žádná popelka, noha má poctivých 41). On ten traktor není nijak výrazný.

Díky za info.

Přidejte reakci

Přidat smajlík