Je toho plné seno, koně to nežerou. Hodně odpadu. Když tedy letos máme neplesnivé seno, zase je plné téhle kytky. Koním to nechutná. Ale chutná kamarádčinu králíkovi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Třezalka, nekrmit!
Jo je to třezalka. Taky máme (březí kobyle jsem přebírala). Jinak dávat trochu víc a někteří koně to nechají být, nežerou - tam máte celkem vyhráno. Tažáci ale vyžírají do posledního stébla a tam jsou potíže...
Pokud máte jen trochu možnost sežeňte si jiné seno. (u nás už je třezalka všude)
A rozhodně nekrmte odrol z takového sena (tam je té třezalky hodně - co nacházím jsou vlastně jen holé stonky se zbytky květu)
Pipilota
napsal(a):
Jo je to třezalka. Taky máme (březí kobyle jsem přebírala). Jinak dávat trochu víc a někteří koně to nechají být, nežerou - tam máte celkem vyhráno. Tažáci ale vyžírají do posledního stébla a tam jsou potíže...
Pokud máte jen trochu možnost sežeňte si jiné seno. (u nás už je třezalka všude)
A rozhodně nekrmte odrol z takového sena (tam je té třezalky hodně - co nacházím jsou vlastně jen holé stonky se zbytky květu)
Mame v nekterych balicich a v jinych ne. Kone pečlivě přebiraji. Odrolene zbytky uklizim,kvuli dusne kobyle. Nesmi mit žadny prach či pliseň.
Hanulinka

XXX.XXX.167.252
Dle mne je to trezalka..
Normalne,susena trezalka je proti kasli,tedy trezalkovy caj..
Ale vseho moc skodi.
Zpusobuje take cotlivost na slunce,coz by ted v zime nevadilo....
Problem by mohl nastat u brezich zvirat.