Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2020 10:38
sisi58

XXX.XXX.191.1

Je toho plné seno, koně to nežerou. Hodně odpadu. Když tedy letos máme neplesnivé seno, zase je plné téhle kytky. Koním to nechutná. Ale chutná kamarádčinu králíkovi.

9.1.2020 11:38
Terven

XXX.XXX.103.178

Ja nevim, mne se to na tabletu zobrazuje desne mrnavy... ale pripada mi to jako odkvetla ususena trezalka- miva takovehle tobolky.

9.1.2020 12:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

Našla jsem toto. Pokud je to třezalka, dává to smysl,že to nežerou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2020 14:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Třezalka, nekrmit!

9.1.2020 15:29
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jo je to třezalka. Taky máme (březí kobyle jsem přebírala). Jinak dávat trochu víc a někteří koně to nechají být, nežerou - tam máte celkem vyhráno. Tažáci ale vyžírají do posledního stébla a tam jsou potíže...
Pokud máte jen trochu možnost sežeňte si jiné seno. (u nás už je třezalka všude)
A rozhodně nekrmte odrol z takového sena (tam je té třezalky hodně - co nacházím jsou vlastně jen holé stonky se zbytky květu)

9.1.2020 16:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

Pipilota napsal(a):
Jo je to třezalka. Taky máme (březí kobyle jsem přebírala). Jinak dávat trochu víc a někteří koně to nechají být, nežerou - tam máte celkem vyhráno. Tažáci ale vyžírají do posledního stébla a tam jsou potíže...
Pokud máte jen trochu možnost sežeňte si jiné seno. (u nás už je třezalka všude)
A rozhodně nekrmte odrol z takového sena (tam je té třezalky hodně - co nacházím jsou vlastně jen holé stonky se zbytky květu)

Mame v nekterych balicich a v jinych ne. Kone pečlivě přebiraji. Odrolene zbytky uklizim,kvuli dusne kobyle. Nesmi mit žadny prach či pliseň.

Hanulinka

9.1.2020 18:07
Hanulinka

XXX.XXX.167.252

Dle mne je to trezalka..
Normalne,susena trezalka je proti kasli,tedy trezalkovy caj..
Ale vseho moc skodi.
Zpusobuje take cotlivost na slunce,coz by ted v zime nevadilo....
Problem by mohl nastat u brezich zvirat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík