Dotaz
napsal(a):
Asi byste měla upřesnit plemeno, co si od krmení slibujete atd.
Na otázku Jaké boty nosíte do práce? taky není jednoznačná odpověď, každý podle potřeb, typu práce a zdrav. stavu něco jiného.
Já se ale pouze ptám, čim krmí ostatní. Nechci poradit, jen mě to zajímá, co letí za dobroty u ostatních
Uživatel s deaktivovaným účtem

V tomto období mrkev...cca 2kg denně

Nechápu sice informační hodnotu tohoto vlákna, ale:
senné granule
vojtěšková řezanka
konopný šrot
vit. E, selen, hořčík, L-karnitine
chia, jablečné výlisky

U krmení asi není úplně móda, že by mělo něco frcet ne? Krmení má být dle potřeb kone, ne podle toho co je v akci a novinka...
Krmim spillers cool mix + fitmin hobby, lněné semínko, vitmin....
napsal(a):
U krmení asi není úplně móda, že by mělo něco frcet ne? Krmení má být dle potřeb kone, ne podle toho co je v akci a novinka...
Krmim spillers cool mix + fitmin hobby, lněné semínko, vitmin....
To si úplne nemyslím. Pár rokov dozadu bola móda musli, teraz "frčia" rôzne mashe a hlavne rezanka.
Sladový kvet mal tiež svoju chvíľku slávy, teraz sú v móde konopné produkty (tiež nimi kŕmime v stajni).
Z doplnkov je "in" kurkuma, či rôzne semiačka. Istotne je toho ďaleko viac, ale z hlavy mi toho viac nenapadá.
Takže podľa mňa je v kŕmení dosť veľa "módy". Veľa výrobcov teraz stavia na krmivá bez ovsa, ako hlavný ťahák.

Arbora: zaplaťbůh, že je teď tolik na výběr. S koněm se speciálními potřebami si sestavení jeho krmné dávky před několika lety neumím moc představit...
Oves, vojtěškové granule, slaďák, lněné semínko, vit. C, mrkev. Když máme cestu kolem Milína, tak Primagru (Babišove granule tomu říkáme), koním hrozně chutnají a jsou po nich veselé. Letos jsem koupila konopné výlisky, jenom tak, že jsem byla zvědavá a koně byli veselé nebývale. Jsem líná hledat, jestli to obsahuje nejakou látku, ale už pytel došel a koně jsou zas líné:).
Jinak přikrmuji hlavně proto, že se ráda koukám, jak žerou. Když žerou obvyklým způsobem, jsem klidná. Lze do toho vmíchat vše potřebné. A jen na seně by koně pod sedlem vůbec neměli šťávu.

Když celou dávku,tak :řepné řízky, mačkaný oves,müsli NE clasik, extrud. ostropestřec, lněné výlisky, jednou za měsíc na týden psilium, umletý konopný semínko-i když mám pocit, že po něm má kobyla řidší koblihy ikdyž tomohla mít ze zapískovaných střev, musím to víc prosledovat....+ ta mrkev..
Nejsme teď na pastevku, ale když byla krmení bylo skoro obdobné,řepa, lasadrky, spilersky,mrkev (jen se na ní zatím nejezdilo)