Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2020 15:52
Theress

XXX.XXX.150.78

Ahoj, čim (pokud vůbec) krmíte/přikrmujete své koně, když je máte 24/7, lehká rekreační zátěž?

19.1.2020 15:59
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Ahoj, já třeba krmím granulema KWP a k tomu dávám řezanku. Mám plnotučníka, 24/7, dostává k tomu ještě seno, když je tak senáž, a vypapaný je akorát.

19.1.2020 17:09
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Asi byste měla upřesnit plemeno, co si od krmení slibujete atd.
Na otázku Jaké boty nosíte do práce? taky není jednoznačná odpověď, každý podle potřeb, typu práce a zdrav. stavu něco jiného.

19.1.2020 18:04
Theress

XXX.XXX.150.78

Dotaz napsal(a):
Asi byste měla upřesnit plemeno, co si od krmení slibujete atd.
Na otázku Jaké boty nosíte do práce? taky není jednoznačná odpověď, každý podle potřeb, typu práce a zdrav. stavu něco jiného.

Já se ale pouze ptám, čim krmí ostatní. Nechci poradit, jen mě to zajímá, co letí za dobroty u ostatních

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2020 21:33

V tomto období mrkev...cca 2kg denně

19.1.2020 23:03
AndyPandy

XXX.XXX.49.42

Cerea hobby

20.1.2020 10:32
canka

XXX.XXX.35.234

NovaEqui Plus nebo Classic

20.1.2020 12:07

Nechápu sice informační hodnotu tohoto vlákna, ale:

senné granule
vojtěšková řezanka
konopný šrot
vit. E, selen, hořčík, L-karnitine
chia, jablečné výlisky

20.1.2020 12:29

U krmení asi není úplně móda, že by mělo něco frcet ne? Krmení má být dle potřeb kone, ne podle toho co je v akci a novinka...

Krmim spillers cool mix + fitmin hobby, lněné semínko, vitmin....

20.1.2020 12:35
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Známí krmí pastva, seno. Plus mačkaný oves, drcené lněné semínko a minerálka. Navíc případně léky. Když to koni nevyhovuje, mění se množství a poměry, případně se něco přidá nebo ubere.
Jablka, suchý chleba, mrkev a řepa jsou pamlsky.

20.1.2020 13:14
Arbora

XXX.XXX.192.218

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
U krmení asi není úplně móda, že by mělo něco frcet ne? Krmení má být dle potřeb kone, ne podle toho co je v akci a novinka...

Krmim spillers cool mix + fitmin hobby, lněné semínko, vitmin....

To si úplne nemyslím. Pár rokov dozadu bola móda musli, teraz "frčia" rôzne mashe a hlavne rezanka.

Sladový kvet mal tiež svoju chvíľku slávy, teraz sú v móde konopné produkty (tiež nimi kŕmime v stajni).

Z doplnkov je "in" kurkuma, či rôzne semiačka. Istotne je toho ďaleko viac, ale z hlavy mi toho viac nenapadá.

Takže podľa mňa je v kŕmení dosť veľa "módy". Veľa výrobcov teraz stavia na krmivá bez ovsa, ako hlavný ťahák.

20.1.2020 14:24

Arbora: zaplaťbůh, že je teď tolik na výběr. S koněm se speciálními potřebami si sestavení jeho krmné dávky před několika lety neumím moc představit...

20.1.2020 14:33
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Oves, vojtěškové granule, slaďák, lněné semínko, vit. C, mrkev. Když máme cestu kolem Milína, tak Primagru (Babišove granule tomu říkáme), koním hrozně chutnají a jsou po nich veselé. Letos jsem koupila konopné výlisky, jenom tak, že jsem byla zvědavá a koně byli veselé nebývale. Jsem líná hledat, jestli to obsahuje nejakou látku, ale už pytel došel a koně jsou zas líné:).
Jinak přikrmuji hlavně proto, že se ráda koukám, jak žerou. Když žerou obvyklým způsobem, jsem klidná. Lze do toho vmíchat vše potřebné. A jen na seně by koně pod sedlem vůbec neměli šťávu.

20.1.2020 14:42
sisi58

XXX.XXX.191.1

Kobyle krmím celý oves, mačkaný ječmen a k tomu mysli od Spillers´, v poměru 1/3,1/3 a 1/3. Plus tedy doplňky stravy podle ročního období.
Pro "slona indického", která mi radila s KD, kobyla je hezky napapaná.

20.1.2020 21:46
Artemisia

XXX.XXX.97.126

vojtěšková řezanka
oves
slunečnicová semínka
jablečné výlisky
minerálka
drcené a spařené lněné semínko

20.1.2020 22:04

Když celou dávku,tak :řepné řízky, mačkaný oves,müsli NE clasik, extrud. ostropestřec, lněné výlisky, jednou za měsíc na týden psilium, umletý konopný semínko-i když mám pocit, že po něm má kobyla řidší koblihy ikdyž tomohla mít ze zapískovaných střev, musím to víc prosledovat....+ ta mrkev..
Nejsme teď na pastevku, ale když byla krmení bylo skoro obdobné,řepa, lasadrky, spilersky,mrkev (jen se na ní zatím nejezdilo)

Přidejte reakci

Přidat smajlík