Dobrý den,
řešíme ve stáji seno. Ve zkratce, seno nám leží v hale cca 20km od stáje, a není jak ho dopravit.
Můj otec vlastní nissan X-trail, který není problém si zapůjčit a člověka s řidičákem na přívěs máme taky...
Můj dotaz je jednoduchý Kolik balíků najednou by takové auto zvládlo dovézt? Vím má tam samozřejmě specifikace kolik uveze ale ráda bych odpověď od někoho, kdo takhle balíky tahal... budeme ptořebovat vypůjčit vozejk, jaký typ byste doporučili z vlastní zkušenosti, asi něco co se nepřeváží až budeme balíky kutálet?
Jak tam balíky dát, jsme bez techniky, co by je stáhla, a jak je zakurtovat?
Nebo to vzdát a prostě shánět valník s traktorem byť dál a hodně draze?
neverend

XXX.XXX.213.247
No běžný jednonápravový přívěs má nosnost kolem 600 kg a dvounápravový i 1500kg.Velký balík sena je kolem 300kg.Záleží taky kolik máte omezení "na kouli".Jinak s tím problém není a kurty si buď taky půjčíte a nebo jestli máte své nevím.V podlaze jsou oka na uchycení a určitě kurty křížem.Kolik balíků tam máte?
neverend
napsal(a):
No běžný jednonápravový přívěs má nosnost kolem 600 kg a dvounápravový i 1500kg.Velký balík sena je kolem 300kg.Záleží taky kolik máte omezení "na kouli".Jinak s tím problém není a kurty si buď taky půjčíte a nebo jestli máte své nevím.V podlaze jsou oka na uchycení a určitě kurty křížem.Kolik balíků tam máte?
40. Ale potřebujeme teď dovézt alespoň 6 balíků. A pak už snad zase budeme mít dopravu normálně v poho.
Tohle potvrzuji, znami takhle obcas vozi 2 baliky na beznem voziku. Vozik bezny 1 napravovy, auto bezna octavka, nakladano ve 2 lidech (kamarad+jeho drobna zena) - podrobnosti nevim, ale techniku nemaji, takze cekam "nakuleni po naklonene rovine, kurty asi takove ty s racnou a hakem, ma kazde OBI a v hospodarstvi se hodi vzdycky.
Gerlinda
napsal(a):
Tohle potvrzuji, znami takhle obcas vozi 2 baliky na beznem voziku. Vozik bezny 1 napravovy, auto bezna octavka, nakladano ve 2 lidech (kamarad+jeho drobna zena) - podrobnosti nevim, ale techniku nemaji, takze cekam "nakuleni po naklonene rovine, kurty asi takove ty s racnou a hakem, ma kazde OBI a v hospodarstvi se hodi vzdycky.
takže stačí obyč kurty, to sem chtěla vědět, ty určitě seženeme všude :).
Nahoru by nám to měli pomoci naložit u té haly. Takže dolů to skutálet nebude problém? To bych asi potřebovala vědět jak to udělat. No snad tu někdo řekne.
Přinejhorším to vezmeme na 3 cesty, ale to by pořád mělo být výhodnější než shánět převozce odjinud.
Jak to skladali nevim, ale musi to byt proveditelne v 1 muzi, zadny Arnold. Nalozi 2 doma, na misto rozhodne nejezdi ve 2, takze bych rekla, ze za pouziti hrubsi sily a duvtipu to pujde. Seno takto dovazene bylo ale vzdy urceno "k okamzite konzumaci", takze nejak shozeno z voziku a instalovano do krmelce, druhy balik treba shozen a pod plachtou na palete pockal na dalsi tyden. Takze bych cekala, ze kdyz se neco uvolnilo, nikdo se nehroutil, pac se neskladovalo, ale zkrmilo v kratke dobe. Ja osobne bych koulela dolu za pouziti par tramku a pripadne paru rukou, co to budou jistit...
Gerlinda
napsal(a):
Jak to skladali nevim, ale musi to byt proveditelne v 1 muzi, zadny Arnold. Nalozi 2 doma, na misto rozhodne nejezdi ve 2, takze bych rekla, ze za pouziti hrubsi sily a duvtipu to pujde. Seno takto dovazene bylo ale vzdy urceno "k okamzite konzumaci", takze nejak shozeno z voziku a instalovano do krmelce, druhy balik treba shozen a pod plachtou na palete pockal na dalsi tyden. Takze bych cekala, ze kdyz se neco uvolnilo, nikdo se nehroutil, pac se neskladovalo, ale zkrmilo v kratke dobe. Ja osobne bych koulela dolu za pouziti par tramku a pripadne paru rukou, co to budou jistit...
jo už sme to tu řešili, nějakou rampičku vyrovit po které se to skutálí. Ideálně do msíta kde je naskladníme. 6 balíků je tak cca na 20 dní, to by pod plachtou vydrželo?
neverend

XXX.XXX.213.247
I s těmi obyč. kurtami jsem prohnul "sajtny" u "dvanáctsetrosky" jako prd.😀 Jinak na navalení a svalení stačí dvě fošny opřené o zadní čelo přívěsu.Fošnou myslím prkno o síle 4cm a více,jo?🙂
Vozím si takhle balíky 400kg.
Na běžný dvounápravový přívěs dám v pohodě dva a klidně by se na ně dal i třetí.
Nakládáme traktorem, ale v případě nouze si dva chlapi s nakulením balíku taky poradili.
Jedna kurtna na balík stačí, dvě jsou jistota a svištím.
X Trailík ani neví, že něco táhne.
liva
napsal(a):
Vozím si takhle balíky 400kg.
Na běžný dvounápravový přívěs dám v pohodě dva a klidně by se na ně dal i třetí.
Nakládáme traktorem, ale v případě nouze si dva chlapi s nakulením balíku taky poradili.
Jedna kurtna na balík stačí, dvě jsou jistota a svištím.
X Trailík ani neví, že něco táhne.
to je super, navalení problém není, mají tam takovou tu ještěrku na balíky. Spíš to svalování, to děláte jak? Také traktorem nebo ručně?
A na přívěs je tedy dáváte normálně kulatou stranou, to dává smysl jinak by se špatně sundavaly že ano, takže se neskutálí kurty je udrží.... super :)
Tak jak by se nakulily tak je vezu.
Jsou uskladněné v hale, v suchu a odebírám dle potřeby
Doma je sundá buď UNC, putují rovnou do výběhu, nebo se otevře zadní část vozíku, balíky se odkurtnují, autem se cukne a balíky vypadnou samy. :))
Silné kurtny je udrží v pohodě, vozík má max povolenou rychlost 130km/hod a já v klidu těch 110 po dobré silnici jedu.
liva
napsal(a):
Tak jak by se nakulily tak je vezu.
Jsou uskladněné v hale, v suchu a odebírám dle potřeby
Doma je sundá buď UNC, putují rovnou do výběhu, nebo se otevře zadní část vozíku, balíky se odkurtnují, autem se cukne a balíky vypadnou samy. :))
Silné kurtny je udrží v pohodě, vozík má max povolenou rychlost 130km/hod a já v klidu těch 110 po dobré silnici jedu.
jasný, nu žádný vozík tady na to přdvážení nemáme jen vlastní ruce.
Tady je to samá dědina a silnice normální, takže 90, spíš něco kolem porůměrné 70 kvůli zatáčkám, to se nebojím...
Moc děkuju za sdílení zkušeností :)
Sophii
napsal(a):
jasný, nu žádný vozík tady na to přdvážení nemáme jen vlastní ruce.
Tady je to samá dědina a silnice normální, takže 90, spíš něco kolem porůměrné 70 kvůli zatáčkám, to se nebojím...
Moc děkuju za sdílení zkušeností :)
Určit si poradíte. Pokud povezete dva balíky, můžete řídit i sama.
Je to dobrá průprava na jízdu s koňmi a Trail je velmi příjemné a tolerantní auto.☺
liva
napsal(a):
Určit si poradíte. Pokud povezete dva balíky, můžete řídit i sama.
Je to dobrá průprava na jízdu s koňmi a Trail je velmi příjemné a tolerantní auto.☺
Mě osobně víc vyhovovalo strejdovo Sorrento, ale X-trail taky jde. Já to tahat určitě nechci Jak já jezdím jen ve svém prdíkovi tak sednout si do tohohle auta je pro mě pomalu jak nasednout do monstertracku. Všechno vysoko, všechno veliký, široký, dlouhý Jednou sem x-trailem měla jet, nastartovala jsem, zapoměla že je tam jednička, pustila spojku a auto sejmulo značku stojící před ním
Sophii
napsal(a):
Mě osobně víc vyhovovalo strejdovo Sorrento, ale X-trail taky jde. Já to tahat určitě nechci Jak já jezdím jen ve svém prdíkovi tak sednout si do tohohle auta je pro mě pomalu jak nasednout do monstertracku. Všechno vysoko, všechno veliký, široký, dlouhý Jednou sem x-trailem měla jet, nastartovala jsem, zapoměla že je tam jednička, pustila spojku a auto sejmulo značku stojící před ním
My tedy občas balíky se senem vozíme nissanem pathfinder (máme vozík jen menší, kam se vejde velký balík tak akorá na šířku vozili jsme ho jen kousek, tak jsme to ani nekurtnovali, naložení jsem zvládli ve dvou pomocí dvou fošen, vyložení je zcela brnkačka, prostě otevřete zadek vozíku a žduchnete ho dolů, když je chycenej na kouli tak se vám nemůže nikam převráti;-) X-trail bude mít na kouli míň (my 2,5 t), ale jde spíš o vozík co butete mít možnost půjčit si půjčit za vozík. Jinak na převod věcí obecně používám kurtny chycené do ok ve vozíku, nechytat za bočnice;-)
Jinak já velký auta miluju, naopak v malým se cítím blbě, mám pocit že nemám rozhled, že sedím na zemi a cítím se v nich mnohem zranitelnější na silnici.
sovicka
napsal(a):
My tedy občas balíky se senem vozíme nissanem pathfinder (máme vozík jen menší, kam se vejde velký balík tak akorá na šířku vozili jsme ho jen kousek, tak jsme to ani nekurtnovali, naložení jsem zvládli ve dvou pomocí dvou fošen, vyložení je zcela brnkačka, prostě otevřete zadek vozíku a žduchnete ho dolů, když je chycenej na kouli tak se vám nemůže nikam převráti;-) X-trail bude mít na kouli míň (my 2,5 t), ale jde spíš o vozík co butete mít možnost půjčit si půjčit za vozík. Jinak na převod věcí obecně používám kurtny chycené do ok ve vozíku, nechytat za bočnice;-)
Jinak já velký auta miluju, naopak v malým se cítím blbě, mám pocit že nemám rozhled, že sedím na zemi a cítím se v nich mnohem zranitelnější na silnici.
Nakonec se u nás objevil kamion se senem, kterej na své náklady poslal majitel hospodarstvi odkud ho bereme. Jelikož sme jeho stálí zákazníci a plno moc pěknejch slečen na které je radost pohledět stejně jako na koníky, tak prostě ten převoz zařídil osobně, kamionem z firmy jeho bráchy a třemi chlapy co nám je pomohli vyvalit a navalit na místo.
No nevíme co teď na tohle máme říct. Zatím vede to že se asi naučíme tancovat u tyče nebo tak něco
Jinak, já mám z velkých aut strach iracionální. V 8 letech sem v takovém autě jela spolu se svým strejdou a mým bratránkem a měli sme moc ošklivou bouračku. Šlo o nějaké selhání toho auta. Byla sem malá a nikdo mi nic moc neřekl, ale pořád mám v paměti tak prostě pod námi to auto zavrčelo a celý se rozvybrovalo.
Takže teď prostě jakmile sedím v tom velkém autě a slyším jeho motor jak se přidá na plyn nebo se rozklepe při rozjezdu na spojku tak se v něm cítím strašně nepříjemně. U malých aut kde právě mi víc přijde že sedím na té zemi a má to slabší motor mi to tak nepřijde. Stejně jako u toho Sorrenta, to mi přišlo takové tišší že tu sílu tak pod sebou necítím.