Ahoj,
je nějaká možnost, jak upravit sedlo jezdci na míru? Mám príma sedlo se kterým je kůň na výsost spokojen, ale nesedí mi délka bočnic. Nesedí mi tak moc, že radši jezdím v druhém sedle nebo vůbec :) Nedosáhnu koleny do opěrek, do lýtek mě tlačí zápinky podbřišníku a furt hledám nějakou pohodlnou pozici a tak se v sedle vrtím a natřásám jak námořník na plese :D
Velikost posedlí odpovídá přesně mému rozměrnému pozadí, ale nohy mám krátké... . Několikrát jsem uvažovala, že sedlo prodám, ale kůň stále roste a sedlo má flexikostru, koni je pohodlné, nikdy neměl špatné opocení, žádná bolavá záda a to i přes to, že jsem jezdec-nejezdec a občas udělám jezdeckou chybu, která není koni úplně pohodlná (rozuměj ztratím rovnováhu a hrcnu koni do zad). Sedlo tyhle chyby krásně vykreje a koni tak nepůsobím nepohodlí (srovnávám s druhým, sedícím sedlem). Bohužel v tomto sedle dělám chyb mnohem víc, než v tom druhém, které mi poskytuje lepší oporu a vede mě v sedu. U druhého sedla mi prostě sedí celková velikost sedla, nejen posedlí.
Je možnost, jak si nechat upravit bočnice a opěrky na míru? Řemeny zápinek přešít nechám na delší, ale potřebovala bych vyměnit celé bočnice. Který sedlář tohle udělá a na kolik to vyjde? Má to vůbec cenu?
Díky :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sedlář vám to vysvětlí lépe, určitě jde udělat hodně věcí se sedlem, i vámi požadované a i bude mít odhad ceny.....nebylo by lepší se zeptat rovnou sedláře? jestli si ho opravdu chcete nechat přešít, stejně to budete muset absolvovat...