Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kourilova.ilona

2.2.2020 18:23
kourilova.ilona

XXX.XXX.142.64

Dobrý večer přeji,chtěla bych se zeptat ,jaké máte zkušenosti s těmito krmivy od značky Energys? (za tu cenu)

2.2.2020 19:37
Slon Indický

XXX.XXX.5.194

Jen ty nejhorší. Na svém webu vůbec neuvádějí složení svých krmiv. Už to nebudí důvěru - pokud je to kvalitní krmivo, proč nenapsat, z čeho je? Jiné e-shopy občas nějaké složení uvedeno mají a vypadá pěkně - žádná pšenice (např. Equiservis), ale to na pytli (a tudíž ten deklarovaný obsah) je diametrálně odlišné - na prvním místě pšenice, a dále pšeničné otruby. Je to tak krmení pro slepice a ne pro koně.

2.2.2020 19:51
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Já krmila ze začátku relaxkama. Kůň byl zvyklý natohle krmivo, takže jsem nechtěla hned po příjezdu do nové stáje ještě hned měnit žrádlo. Problém byl že relaxky akorát zaplní koni bachor ale nic si tamtoho nevezme, takže jsem změnila krmivo. Nedávno jsem si s nimi psala, prý jsem komunikovala přímo s výživářem a stejně mi prd poradil a spíše jsem se nad radou pozastavila a rozum mi to nebral. Odpověď jsem stejně nedostala a ani doporučení na krmivo od nich. Za mě tedy relaxky ne, ale jsou lidi co vám je doporučí. 🤷🏻‍♀️ Sponzoring v tom ale “určitě” nebude hrát roly. 😅 měla jsem koně na krmivu od spillersů a teď ho mám Na granulích kwp a jsem nadmíru spokojená.

2.2.2020 20:05
sisi58

XXX.XXX.191.1

Pokud nechcete drahé krmeni,kupte koni něco z ekonomické řady od Spiller'su. Mela jsem pro kobylu mysli a krásně vonělo a kobči chutnalo.

2.2.2020 20:14
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Ono záleží i co chcete.Granule nebo musly. Pro koho to chcete a kolik jste ochotná do toho investovat. Chcete si míchat něco sama nebo už chcete něco namíchané? Nejlepší by bylo zeptat se výživáře, ten poradí nejlépe. Nebo pak fakt koukat po těch lepších značkách jako spillers, mě osobně se hodně líbí i subly, mám perfektní zkušenost z práce, tam se krmí všichni sporťáci tímto holandským krmivem, nebo se poslední dobou projevuje Lannoo, ale to nevím jak je na tom kvalitou.

3.2.2020 08:19
Arbora

XXX.XXX.192.218

a pokiaľ s koňom športujete, je rozumné sa im vyhnúť oblúkom -viď roky 2019 a 2018 a dve várky kontaminovaného krmiva a následne pozitívne dopingové nálezy.

kourilova.ilona

3.2.2020 20:26
kourilova.ilona

XXX.XXX.142.64

dobře děkuji vám moc všem a co krmiva od značky PAVO? Jsou dobrá? Hodně nad nimi přemýšlím,ale ještě i na ADW krmivy... pořád nevím

3.2.2020 20:29
Dotaz

XXX.XXX.235.225

kourilova.ilona napsal(a):
dobře děkuji vám moc všem a co krmiva od značky PAVO? Jsou dobrá? Hodně nad nimi přemýšlím,ale ještě i na ADW krmivy... pořád nevím

Asi napište více podrobností - tedy co od krmiva očekáváte, jestli chybí energie, nebo svalová hmota? V jakém režimu koník žije, jestli závodíte, jakého je plemene, kolik dostává sena atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík