Sneženka26

XXX.XXX.241.241
Ahoj, chtela bych se zeptat jake mate nazory na sedla s kozenou kostrou a panely jako jsou ghost nebo hidalgo. Sedi i konim s kohoutkem? Byli by vhodne pro kratsi vytrvalosti a nejakou hobby praci male skoky drezura?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám s Hidalgem zkušenosti velmi malé, sedlo přišlo minulý týden. Pro mě to byl prvně nezvyk. Téměř 4 roky jezdím jen v Barefootu, Hidalgo je i posedem více podobné kostrovému sedlu. Ale pohodlné je.
Kobylce sedí. Má sice nízký kohoutek, věřím ale, že při správném výběru (tloušťce panelů, typu sedla, šířky rozsochy - ač není pevná, nabízí se tři šířky) půjde i na kohoutkatého koně. Pro ně je určená především řada special.
Sedlo jsem pořizovala hlavně na jízdárnu. Pohyb koně cítím pěkně. Kobylka chodí uvolněně - v rámci toho, že si navykám na troch jiný sed.To, jestli si sedlo ponechám, záleží aktuálně na něčem jiném. Jednám s výrobcem o úpravě, přišlo mi podle mého názoru něco jiného, než jsem objednala. Ale prý každé sedlo vypadá trochu jinak, furt inovace - to vidím jako minus, když má člověk představu, jak má sedlo vypadat.