Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kjeza

5.2.2020 08:18
Kjeza

XXX.XXX.158.2

Za měsíc bych se ráda z účastnila ZZVJ, na které trénuji. Jezdím ovšem vytrvalost, takže nemám běžné závodní oblečení. Pročítala jsem všemožná pravidla, ale pořád v tom nemám jasno:-(
Bílé rajtky chápu, mohou být i s jinak barevným sedem, nebo koleny? Budu je kupovat, tak ať vezmu správné.
Perka a chapsy mám hnědé. Může být, nebo musí být černé?
Můžu si k perkám a chapsům v hnědé barvě vzít černé sako? Nebo musí ladit?
Pokud máte odkaz na jasné předpisy budu ráda, když pošlete.

5.2.2020 08:53
kapička

XXX.XXX.87.86

Co vím, tak výstroj koně je podle skokových pravidel (drezurní sedlo povolené), tak předpokládám, že i jezdcovo oblečení se bude řídit skokovými pravidly.
Za mě, co jsem viděla. Černý/šedý sed na bílých rajtkách občas někdo měl, černé sako k hnědým botám a chapsům je jenom estetická záležitost.

Kjeza

5.2.2020 13:07
Kjeza

XXX.XXX.158.2

Děkuji, to jsem na závodech taky viděla, ale jde mi o to, jestli je to povolené, už tak budu mít určitě nervy ze zkoušek, tak bych to potřebovala vědět určitě. O estetiku, tj. kombinace černá/hnědá, mi nejde. Vezmu si to jen na zkoušky. Ve vytrvalosti pro to nemám využití, tak se mi nechce investovat i do nových perek a chapsů:-(

5.2.2020 14:07
Dep

XXX.XXX.135.154

Rajtky ideálně bílé, myslím si, že je povolený šedý sed. Hnědé chapsy a boty být mohou. Sako černé nebo červené. Prostě kupte bílé Rajtky a černý sako a je to. V obchodě Vám kdyztak poradí. Nebo garant Vám může pomoci.

5.2.2020 20:07
jesie

XXX.XXX.35.227

Takže bílé rajtky jsou povinné a barva saka je jedno? A u výstroje koně je nutná bílá podsedlovka? Také by mě zajímalo...

5.2.2020 20:28
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

jesie napsal(a):
Takže bílé rajtky jsou povinné a barva saka je jedno? A u výstroje koně je nutná bílá podsedlovka? Také by mě zajímalo...

Rajtky můžou být bílé nebo béžové, ale ty můžou mít jen ženy. Samo můžete mít černé, červené ale muže být i modré, hnědé nebo šedé. Co bude mít kůň na sobě za barvu podsedlovky by mělo být jedno

6.2.2020 08:48
xtuta

XXX.XXX.250.31

Obleceni je podle narodnich skokovych pravidel - takze u zen svetle rajtky (sed a kolena jsou jedno, na koni nejsou videt) a kosile s bilym stojackem, barvy jsou jinak sumafuk. V realu by asi ani nebylo potreba sako, protoze za mesic kvuli zime nejspis povoli bundy, ale to je risk. Jo, a doporucuju na drezuru rukavice, sice to neni povinne (kvuli tem skokovym pravidlum), ale drezura se v nich jezdi, a kdyby byli rozhodci na vazkach, jestli to dat nebo ne, tak bez rukavic by se treba mohli priklonit tim spatnym smerem.

6.2.2020 09:13
Dep

XXX.XXX.233.191

Jo rukavice jsou dobrý podotek - musí být na předvádění.

9.2.2020 00:04
AndyPandy

XXX.XXX.49.42

Vše najdete na stránkách ČJF http://www.cjf.cz/dokumenty/pravidla/
Na barvě bot, dečky, saka a košile nezáleží, ladit nic nemusí. Ohlídat si délku biče, i drezurní úloha se jezdí dle skokových pravidel. A nevím kolik vám je let, do 16 je kromě helmy povinná i bezpečnostní vesta. Zkuste si věci od někoho vypůjčit, tohle všechno nakoupit jen kvůli jednomu dni by se mi tedy nechtělo a raději bych ty peníze investovala do lepšího trenéra, který by mi ohledně zkoušek lépe poradil...

Přidejte reakci

Přidat smajlík