Kobylu nebaví práce po čkování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2020 21:41
Adyynka

XXX.XXX.211.46

Zdravím, chci se zeptat zda už se někdo z vás setkal s tím, že mu kůň neobvykle po očkování pracovat. Je to už přes měsíc, ale od té doby je kobyla lenivá, nechce se jí a přijde mi že ji ta práce ani nebaví. Máte někdo radu co s tím?

14.2.2020 08:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

Měsíc je dlouho. Většina majitelů říká týden.
Mezi námi, mě se v tomto počasí taky nechce a to nejsem kůň, co někoho nosí na zádech.
My nejezdíme cca třetí týden.Nemáme halu a povrchy v okolí jsou tak na zchromnutí koně. Nestojí to za to.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2020 23:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

sisi58 napsal(a):
Měsíc je dlouho. Většina majitelů říká týden.
Mezi námi, mě se v tomto počasí taky nechce a to nejsem kůň, co někoho nosí na zádech.
My nejezdíme cca třetí týden.Nemáme halu a povrchy v okolí jsou tak na zchromnutí koně. Nestojí to za to.

Taky teď omezují práci jen na hlazení a sem tam lonz když chytnu dobrý povrch na písku aspoň krok klus... Buď je zmrzlo že se člověk zabije i sám na vymolech, nebo bahno po karpy. Kdyby aspoň sníh chvilku byl 😔

15.2.2020 07:20
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky teď omezují práci jen na hlazení a sem tam lonz když chytnu dobrý povrch na písku aspoň krok klus... Buď je zmrzlo že se člověk zabije i sám na vymolech, nebo bahno po karpy. Kdyby aspoň sníh chvilku byl 😔

No mi máme ten sníh opravdu vždycky chvíli. Jeden den napadne, to vystřídá déšť,takže pod snehem bahno, druhý den Ladovská zima a třetí den nám ta bílá nadílka po svahu steče do přístřešku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík