JK Ptice- názory,zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonym1125

13.2.2020 16:16
Anonym1125

XXX.XXX.51.60

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti s JK Ptice? Ráda bych se tam podívala, ale nevím, co od toho čekat. Jsem začátečník, sice jsem chodila do kroužku, ale tam jsem se nic nenaučila a trenérky mi nesedly :/ Předem děkuji za odpověď :)

15.2.2020 14:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

https://www.zivotvsedle.cz/
Pokud by jen polovina z toho, co píší, byla pravda, tak sláva, slávinečka.
Zaujala mě jedna věta:—ŽÁDNÝ VLÁČEK—
"U nás vodíme skupinové lekce max. se čtyřmi jezdci. Naučte se ovládat koně samostatně."
To je velmi dobrý přístup.
Ale jde i o to, jak vy vycházíte se svým okolím. U koní je třeba poslouchat, je to krásný koníček, ale koně umí být i nebezpeční. Takže pokud jste individualista, plaťte si kurz. Pokud máte ráda kolektiv,zkuste se stát členem klubu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2020 10:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeďte se tam podívat a sledujte, jak se chovají ke koním, jak o nich mluví a jak koně vypadají, zeptejte se, jak často chodí pod zákazníky.
Jezdím dost často kolem a to v jaké kondici jsou koně vždycky přes zimu se mi moc nelíbí. Na můj vkus jsou moc hubení. Ale třeba je to jen můj pocit.
I když jste začátečník, tak určitě dokážete poznat, jestli se ke koním chovají s respektem a láskou... Pokud je používají jen jako nástroje, tak se poohlédněte jinde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík