Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Farkos

13.2.2020 20:11
Farkos

XXX.XXX.53.121

Dobrý den,
už jsem se tu jednou ptala na doporučení bezudidlovky a na přiježďování mi byl doporučen sidepull. Zaujal mě tento, ale budu ráda za vaše názory :)
https://www.cleverhorse.cz/Sidepull-Lindell-d2747.htm?fbclid=IwAR032pp7VQw8xrbPT4keURqft1SDNUiANHfeQiEkNcY4u05QWJrgfPLAY8s

Případně, pokud byste měli tip na jiný, budu ráda. Hledám černý, vel. cob s kulatým nánosníkem. Nějaký, který se nebude přetáčet. Nechci žádné provazové.
Tento se mi líbí, přijde mi, že ani přetáčet by se neměl, ale nemám důvěru ke značce Waldhausen :D

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2020 09:10

Takto na fotce vypadá dobře, ale má snížený podhrdelník, někteří koně to nemají rádi, tak pozor na to.

Farkos

14.2.2020 10:41
Farkos

XXX.XXX.40.122

Právě díky tomu si myslím, že by se neměl přetáčet. A mému koni to nevadí, tak by to snad mělo být ok :)

14.2.2020 10:47

Pokud je na to zvyklý, tak není problém.

Jinak nevím s tím přetáčením - já mám na obyč uzdečce přidělaný do lícnic sidepull-obnosek a nikdy se to nijak nehýbalo a nepřetáčelo. Stejnou zkušenost mám i s jinými typy sidepullů.

Farkos

14.2.2020 11:18
Farkos

XXX.XXX.40.122

Sidepull jsem nikdy neměla, tak nevim. Bylo mi to tady doporučeno, aby měl mezi podbradníkem a podhrdelníkem ještě jeden řemínek kvůli možnému přetáčení. A toto se mi zdá jako dobrá varianta.
Moc děkuji :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík