Zvládne se mnou ujet 28km za dva dny?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2020 15:55
TTTTTT

XXX.XXX.209.139

Dobrý den. O letních prázdninách bych chtěla s kamarádkou jet 28km po kopytě. Cesta by trvala dva dny, takže každý den 3 hodiny na cestě s velkýma přestávkama. Jen se chci zeptat jestli to mé deseti leté kobyle neublíží a jestli to není moc velká dálka 😕😊. Nerada bych aby se jí něco stalo.😕
Předem děkuji za odpovědi, případně i rady.

16.2.2020 16:38
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

to je hodně v klidu

16.2.2020 17:32
sisi58

XXX.XXX.191.1

TTTTTT napsal(a):
Dobrý den. O letních prázdninách bych chtěla s kamarádkou jet 28km po kopytě. Cesta by trvala dva dny, takže každý den 3 hodiny na cestě s velkýma přestávkama. Jen se chci zeptat jestli to mé deseti leté kobyle neublíží a jestli to není moc velká dálka 😕😊. Nerada bych aby se jí něco stalo.😕

Pokud nic nedělá a vy ji pak na takový čundr vytáhnete, stát se může ledacos. Pokud kobyla pravidelně pracuje a vy před výletem přidáte na délce vyjížděk, kůň to zvládne. Tedy zdravý kůň. Jen aby pak neupadly zadnice vám.

16.2.2020 18:39
alfi pav

XXX.XXX.30.253

28km dáte bez problému za jeden den i hodně pomalým tempem bez nutnosti hodně dlouhých přestávek...
Jestli kůň normálně pracuje, nebude s tím mít nijaký problém a ani vy ne. 28km není moc. Běžná rychlost klasického terénu je cca 10km/h (krok, klus a sem tam klidný cval). Normální kůň s jezdcem během úplně normální vyjížďky překoná kolem 13km za jednu hodinu.

Já v tréninku tuhle vzdálenost (28km) s koňmi překonám za necelé dvě hodiny a to se fakt nenadřou.

16.2.2020 18:53
TTTTTT

XXX.XXX.209.139

Kobyla pravidelně pracuje na jízdárně i v terénu.

16.2.2020 19:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

TTTTTT napsal(a):

To ujdete i pozpátku

16.2.2020 19:32
TTTTTT

XXX.XXX.209.139

Děkuji všem za odpovědi. Jsem ráda že 28km je v pohodě vzdálenost. Bála jsem se, abych jí tou cestou nepředřela😊. A ještě se chci zeptat, může kobylka den po cestě normálně pracovat? Nebo jí mám dát den na oddechnutí?😊

16.2.2020 19:50
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Vyjížďka 1,5 až 2 hodiny, kdy si poklušete a chvilku zacváláte, je tak 12-16 km, takže bych se u koně, co aktivně jezdí, nebála.

neverend

16.2.2020 20:24
neverend

XXX.XXX.213.247

To by fakt zdravému koni co je zvyklý na vyjížďky nemělo nijak vadit.🙂 A to je Váš kůň?

16.2.2020 21:47
Makina14

XXX.XXX.208.164

Myslím, že byste ji měla nechat alespoň dva dny volna. Ať si odpočine, nabere síly .

17.2.2020 08:29
kapička

XXX.XXX.5.179

Když ono fakt záleží, co ten kůň dělá normálně. Znám koně, kteří kromě pobytu na pastvě jdou 3x týdně na vyjížďku, kde za hodinu ujdou 5-6 km, pro ně je cokoliv nad 10 km výkon hodný pořádného odpočinku. Pak znám koně, kteří chodí pravidelně na jízdárnu a během běžné vyjížďky ujdou za dvě hodiny 17 km. Pro ně je 28 km během 2 dnů běžná zátěž.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2020 09:04

kapička napsal(a):
Když ono fakt záleží, co ten kůň dělá normálně. Znám koně, kteří kromě pobytu na pastvě jdou 3x týdně na vyjížďku, kde za hodinu ujdou 5-6 km, pro ně je cokoliv nad 10 km výkon hodný pořádného odpočinku. Pak znám koně, kteří chodí pravidelně na jízdárnu a během běžné vyjížďky ujdou za dvě hodiny 17 km. Pro ně je 28 km během 2 dnů běžná zátěž.

Tak ono záleží i na terénu. U nás jsou vyjížďky kolem 6, 7 km/hod. běžné v době, kdy se nedá na louky (vysoká tráva) a na strniště. V lesích je tu hodně kamenů, takže většinu času je to jen na krok.

To stejné může být u zadavatelky. Jen ona může porovnat povrch a převýšení běžných vyjížděk a té plánované. Může jezdit rychlostí třeba kolem 12 km/hod, ale po plánované trase to půjde třeba většinou jen krokem a rychlostí 5 km/hod. Důležité je podle mě spíše porovnání celkového času v sedle než kilometrů oproti běžným vyjížďkám. Samozřejmě platí, že na delší trase je třeba jet pomaleji, ne naopak (žádné konečně se dá klusat po polňačkách, tak toho na tůře využijeme).

17.2.2020 10:13
koně

XXX.XXX.174.63

TTTTTT napsal(a):
Děkuji všem za odpovědi. Jsem ráda že 28km je v pohodě vzdálenost. Bála jsem se, abych jí tou cestou nepředřela😊. A ještě se chci zeptat, může kobylka den po cestě normálně pracovat? Nebo jí mám dát den na oddechnutí?😊

Nedávno tu bylo podobné téma,zadavatelka tedy chtěla asi 50km
Zkuste pohledat,byly tam i rady ohledně toho,že si máte plánovanou cestu projít předem.Pěšky,na kole,nebo nebo prostě zhodnotit z pohledu koně .
Od povrchů,přes případné koleje,dálnice,svahy,příkopy,bažiny,skály ,řeky,lávky, atd atd
Aby se vám z naprosto pohodových 28km dle turistické mapy ,nestalo třeba 80 ,díky obcházení a vyhledávání cest schůdných pro koně

17.2.2020 10:24
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Jestli nevážíte metrák tak je to v pohodě.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2020 10:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.213

jahodapavel napsal(a):
Jestli nevážíte metrák tak je to v pohodě.

Vy mlcte. Neznate podminky, teren, kobyly fyzicku nic a budete tbrdit jak ok? Je mraky moznosti kdy to ok nebude. Jdete zas na psy. Tem aspon trochu rozumite. Konim vubec coz je s vasim titulem dost smutne.

17.2.2020 11:12
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vy mlcte. Neznate podminky, teren, kobyly fyzicku nic a budete tbrdit jak ok? Je mraky moznosti kdy to ok nebude. Jdete zas na psy. Tem aspon trochu rozumite. Konim vubec coz je s vasim titulem dost smutne.

Další přemoudřelá. Máte doma houpacího koně a chtěla byste někomu radit.

neverend

17.2.2020 11:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak ale pokud má teoreticky tazatelka "metrák" a v kombinaci třeba nějaké "slabší" A1/1 by to opravdu problém být mohl.V tom případě p.Jahoda jen připomněl možný scénář,ne?

Neregistrovaný uživatel

17.2.2020 12:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.213

neverend napsal(a):
Tak ale pokud má teoreticky tazatelka "metrák" a v kombinaci třeba nějaké "slabší" A1/1 by to opravdu problém být mohl.V tom případě p.Jahoda jen připomněl možný scénář,ne?

Pan kaboda vi o konich prd a citi se byt fundovan kevat do vseho vvetne upravy kopyt kde radil jednu ptakovinu za druhou.
Pane jahoda jdete na psy. Konim nerozumite ani za mak a vase rady byvaj tezce mimo misu. Nechapu jak vubec muzete ordinovat. K vam bych nesla ani se psem nebo kockou. Nechcete mi taky radit ohledne plazu nahodou? Se taky vyznate neee? 😂😂😂

17.2.2020 13:27
JaL

XXX.XXX.68.12

alfi pav napsal(a):
28km dáte bez problému za jeden den i hodně pomalým tempem bez nutnosti hodně dlouhých přestávek...
Jestli kůň normálně pracuje, nebude s tím mít nijaký problém a ani vy ne. 28km není moc. Běžná rychlost klasického terénu je cca 10km/h (krok, klus a sem tam klidný cval). Normální kůň s jezdcem během úplně normální vyjížďky překoná kolem 13km za jednu hodinu.

Já v tréninku tuhle vzdálenost (28km) s koňmi překonám za necelé dvě hodiny a to se fakt nenadřou.

Normální kůň s jezdcem se v normálním terénu rozhodně nepohybuje rychlostí 13 km/h.
Normální kůň s normálním jezdcem na začátku vyjížďky krokují, třeba jen pět minut - za 5 minut ujdou cca půl kilometru. Na konci vyjížďky totéž, tzn. máme pryč deset minut a jeden kilometr... Zbývá nám 50 minut na 12 km - to je průměrná rychlost 14,4 km/h. To je vytrvalostní tempo, tzn. prakticky žádné krokování a nebo poměrně hodně cvalu...

neverend

17.2.2020 14:45
neverend

XXX.XXX.213.247

Pan kaboda vi o konich prd a citi se byt fundovan kevat do vseho vvetne upravy kopyt kde radil jednu ptakovinu za druhou.
Pane jahoda jdete na psy. Konim nerozumite ani za mak a vase rady byvaj tezce mimo misu. Nechapu jak vubec muzete ordinovat. K vam bych nesla ani se psem nebo kockou. Nechcete mi taky radit ohledne plazu nahodou? Se taky vyznate neee? 😂😂😂

No nevim,ale veterináře bych si rozhodně takhle titulovat nedovolil.Tady může teoreticky sedět za klávesnicí kdokoli "nastudovanej",ale pak v praxi bude mít problém vzít koni krev.😀 Jako sestra u mé "nové" lékařky.Mladá,perspektivní,ale nedávný odběr krve připomínal spíš útok vosí armády.😀 Jau.Naproti tomu sestra u bývalé lékařky,sice starší,ale nesrovnatelně zručnější.🙂 Pana Jahodu neznám,ale třeba je šikovný a mnoho lidí by se nakonec nestačilo divit v té praxi.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2020 15:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

neverend napsal(a):
No nevim,ale veterináře bych si rozhodně takhle titulovat nedovolil.Tady může teoreticky sedět za klávesnicí kdokoli "nastudovanej",ale pak v praxi bude mít problém vzít koni krev.😀 Jako sestra u mé "nové" lékařky.Mladá,perspektivní,ale nedávný odběr krve připomínal spíš útok vosí armády.😀 Jau.Naproti tomu sestra u bývalé lékařky,sice starší,ale nesrovnatelně zručnější.🙂 Pana Jahodu neznám,ale třeba je šikovný a mnoho lidí by se nakonec nestačilo divit v té praxi.

vzhledem k tomu co prezentuje za postřehy. Ne kůň neni kráva ani pes. možná je dobrj na psy a ty krávy ale o koních ví houby a u plazů by si stopro ani neškrt.

neverend

17.2.2020 17:11
neverend

XXX.XXX.213.247

vzhledem k tomu co prezentuje za postřehy. Ne kůň neni kráva ani pes. možná je dobrj na psy a ty krávy ale o koních ví houby a u plazů by si stopro ani neškrt.

I to je možné.

17.2.2020 18:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

neverend napsal(a):

Jj, očkování a odběr krve u kraviček má zmáknuté. O koních ví. Předpokládám, že si něco pamatuje z doby, kdy studoval. Ale délesloužící,slušný chovatel koní o nich ví rozhodně víc.

neverend

17.2.2020 19:45
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Jj, očkování a odběr krve u kraviček má zmáknuté. O koních ví. Předpokládám, že si něco pamatuje z doby, kdy studoval. Ale délesloužící,slušný chovatel koní o nich ví rozhodně víc.

Ale hezky to napsal o těch 100kg.😀 Stejně jako Vám,tak i jemu rychle došlo že vlastně vůbec nevíme jak vypadá ten kůň a jaký "mastodont" hodlá na ten výlet vyrazit na jeho zádech.😀 Pravděpodobně to bude v pohodě,ale víte jak ,ne? Bůh má různou čeládku.😀

17.2.2020 23:06
TTTTTT

XXX.XXX.209.139

Vážím 49 kg. Kobylka je ČT s 167 cm v kohoutku.

neverend

18.2.2020 00:03
neverend

XXX.XXX.213.247

TTTTTT napsal(a):
Vážím 49 kg. Kobylka je ČT s 167 cm v kohoutku.

Díky,já věděl že se ozvete.😀 Omlouvám se a vše je zcela v pořádku.Hezký výlet přejeme.

20.2.2020 10:39
sovicka

XXX.XXX.25.142

V lehkém terénu kůň urazí během hodinové vyjížďky těch 10–12 km. Ovšem v kopcovitějším terénu, kde se mnohem více stoupá a pro koně už je to práce rovnou i v kroku, tak tam se dostanete najednou za stejný čas třeba na poloviční vzdálenost (vlastní zkušenost), vyjíždky nad 10 km mi v našem terénu zaberou kolem těch dvou hodin a kůň si na nich mákne mnohem víc než na těch v mírném terénu. Nejdelší vycházku co jsem tu kdy šla bylo asi 18 km za cca 2,5 h a rozhodně to byla vycházka náročná. Dříve když jsme byla v nájemnín ustájení kolem Brna, tak jsme šly i s 19 letou kobylou občas vycházky 20–30 km (samozřejmě kobyla pravidelně pracovala), ale náročnost i při větší délce byla menší. Tak více naž na km bych se ohlížel ana to jakým terénem to bude.

20.2.2020 13:06
kapička

XXX.XXX.33.158

O náročnosti terénu si myslím, že záleží, jak dlouho tam ten kůň žije.
Když vezmete koně z Polabí do Podkrkonoší, tak je jasné, že pro něj i kroková vyjížďka bude dřina. Ale když tu vezmeme na vyjížďku koně, který se tu narodil nebo se přivezl jako odstávče a 15 let chodí ty samé kopce, tak to pro něj není nic extra.
Asi jako když jezdím u nás v horách na kole běžně 50-60 km odpolední výlety a pak přijedu do nížin, naplánujtu si 100 km a ujedu je úplně v pohodě a divím se, když další rekreační cyklisté, které potkám cestou, nevěřícně valí oči. Když bych je vzala na kolo k nám do hor, tak po 30 km odpadnou.
Takže já vždycky porovnám koně a jeho výdrž v tom terénu, kde žije. Tedy ti koně, co chodí běžně 5 km vyjížďky a u všeho nad 10 km už se musí dávat odpočinek, se vždy pohybují v terénu, kde jsou většinu život. Stejně tak koně, co dají za hodinovou vyjížďku skoro 10 km a nemají problém dát za dopoledne 17 km bez nějaké únavy, se zase pohybují v terénu, kde žijí.

20.2.2020 14:27
alfi pav

XXX.XXX.30.253

JaL napsal(a):
Normální kůň s jezdcem se v normálním terénu rozhodně nepohybuje rychlostí 13 km/h.
Normální kůň s normálním jezdcem na začátku vyjížďky krokují, třeba jen pět minut - za 5 minut ujdou cca půl kilometru. Na konci vyjížďky totéž, tzn. máme pryč deset minut a jeden kilometr... Zbývá nám 50 minut na 12 km - to je průměrná rychlost 14,4 km/h. To je vytrvalostní tempo, tzn. prakticky žádné krokování a nebo poměrně hodně cvalu...

Ale no tak. Zkuste si sehnat hodinky s gps a normální vyjížďku si naměřit co do vzdálenosti a zjistit si přirozené tempo vašeho koně. Myslím, že budete hodně překvapená.

Můj kůň má přirozený a korektní krok kolem 6,5 km/h, klidný klus kolem 17 km/h a pracovní cval kolem 24-25 km/h (a to ho ještě brzdím) a to je mrňavý, jen 155 KVH.

A pro vaši informaci krokují i vytrvalci... Nesedáme na koně, nekopneme je do slabin a nemizíme ihned v dáli, jak je běžná představa lidí, co o tom nic neví.

Rozdíl mezi mnou (drezura, vytrvalost na vyšší úrovni u obou mých koní) a standard lesojezdcem je v tom, že já i v terénu trvám na tom, aby se kůň pohyboval korektně ve všech chodech.

20.2.2020 15:06

alfi pav napsal(a):
Ale no tak. Zkuste si sehnat hodinky s gps a normální vyjížďku si naměřit co do vzdálenosti a zjistit si přirozené tempo vašeho koně. Myslím, že budete hodně překvapená.

Můj kůň má přirozený a korektní krok kolem 6,5 km/h, klidný klus kolem 17 km/h a pracovní cval kolem 24-25 km/h (a to ho ještě brzdím) a to je mrňavý, jen 155 KVH.

A pro vaši informaci krokují i vytrvalci... Nesedáme na koně, nekopneme je do slabin a nemizíme ihned v dáli, jak je běžná představa lidí, co o tom nic neví.

Rozdíl mezi mnou (drezura, vytrvalost na vyšší úrovni u obou mých koní) a standard lesojezdcem je v tom, že já i v terénu trvám na tom, aby se kůň pohyboval korektně ve všech chodech.

Rozdílů je víc, krom jiného ve způsobu předávání informací a ve vaší informovanosti obecně. Safra, to máte aspoň esko..JaL si těch rad určitě bude vážit,:-). Jen myslím, že si nezkusí sehnat hodinky s GPS, tak nebude ani překvapená.

Vy možná jo-ale asi ne, njn, skoro třicetletukoní:-).

konec OT

20.2.2020 15:13
Arbora

XXX.XXX.192.218

alfi pav napsal(a):

Bežný krok fakt nie je 6,5 km/h, to je pomerne svižný krok. Bežný krok teplokrvníka - z nohy na nohu, je okolo 5 km/h. Klus pokojne okolo 10 km/h, bez výrazného pobádania. Cval okolo 20 km/h. Shagya s podobnou výškou a krátkym krokom má prirodzený klus - teda niečo, čo bežným lesojazdcom stačí, okolo 13-14 km/h. Keď ju nechám zaspať, bude klusať 10 km/h.

Za hodinu tých 13 km s trochou kroku dajú, ale za predpokladu, že klušú aspoň okolo 17 km/h a krokujú minimálne. O čom trochu pochybujem.

A myslím si, že JaL asi trochu vie, ako trénujú vytrvalci, vzhľadom na to, že športuje od roku 2008.

20.2.2020 18:25
kapička

XXX.XXX.33.158

Já s GPS hodinkami na koni párkrát jela. Takže si stojím za tím, co píšu.
Průměrná rychlost v kroku je něco pod 5 km/h, v klusu 14 km/h a když jsme na chvíli nacválali, tak jsme vymáčkli závratných 17 km/h. KVH 145 cm
Co kdy měřili spolujezdkyně, tak takový příjemný cval teplokrevníka je 20-22 km/h.

Mám změřenou i jízdárnu, běžná jizdárenská práce, zaměřená spíš na rozhýbání koně a reakci na pomůcky.
Teplokrevník, kvh asi 165. Krok 4,5 km/h, klus 12 km/h, cval 18 km/h. Za 67 minut 8 km
Prcek 145 cm. Krok 4,5 km/h, klus 10 km/h, cval 14 km/h. 54 minut 6 km.
Oba asi podobná míra přiježdění. Teplokrevník lepší povrch, ale menší jízdárna. Měřeno běžeckými hodinkami, takže odchylka nebude pro informativní účel nijak velká.

20.2.2020 19:25
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Rozdílů je víc, krom jiného ve způsobu předávání informací a ve vaší informovanosti obecně. Safra, to máte aspoň esko..JaL si těch rad určitě bude vážit,:-). Jen myslím, že si nezkusí sehnat hodinky s GPS, tak nebude ani překvapená.

Vy možná jo-ale asi ne, njn, skoro třicetletukoní:-).

konec OT

Vycházím z údajů, které jsem u svých koní nasbírala za několik posledních let. Pokud to mají jiní koně/jezdci jinak, tak to mají jinak.

Základní diskuze byla o tom, že chce zadavatelka s koněm jet 28km a jaká je to dálka. Ani pro normálně ježděného koně, nikoli vytrvalce, to dálka fakt není a bez problémů to ujde za den klidným tempem aniž by se zadavatelka musela věšet z toho, jak se kůň vyčerpá.

Btw, váš profil neuvádí vůbec nic, jaká hrůza a děs .

neverend

20.2.2020 20:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Jen bych se chtěl zeptat,jak měříte tu rychlost koně? Respektive čím?

20.2.2020 20:40
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):

Já měřila Endomondem jen vzdálenost, protože v rychlosti je to dost nepřesné a vychází mi to těch 12-16 km za 1,5 až 2 hodiny. A to není žádná moc aktivní vyjížďka. Jinak v moudré knize jsou tyto rychlosti.

20.2.2020 20:48
Terven

XXX.XXX.110.191

alfi pav napsal(a):
Vycházím z údajů, které jsem u svých koní nasbírala za několik posledních let. Pokud to mají jiní koně/jezdci jinak, tak to mají jinak.

Základní diskuze byla o tom, že chce zadavatelka s koněm jet 28km a jaká je to dálka. Ani pro normálně ježděného koně, nikoli vytrvalce, to dálka fakt není a bez problémů to ujde za den klidným tempem aniž by se zadavatelka musela věšet z toho, jak se kůň vyčerpá.

Btw, váš profil neuvádí vůbec nic, jaká hrůza a děs .

Btw, váš profil neuvádí vůbec nic, jaká hrůza a děs
možná proto, že do profilu si beztak kdokoli může napsat cokoli...
A je v pořádku, že se podělíte o zkušenosti, které jste nasbírala vy - co člověk, to názor - to je ok.
Jen bych byla opatrnější na moudra v tomto stylu
ono nikdy nevíte, komu to píšete

neverend

20.2.2020 21:57
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Já měřila Endomondem jen vzdálenost, protože v rychlosti je to dost nepřesné a vychází mi to těch 12-16 km za 1,5 až 2 hodiny. A to není žádná moc aktivní vyjížďka. Jinak v moudré knize jsou tyto rychlosti.

Já zkoušel ověřovat i tu vzdálenost naměřenou mobilem pomocí laserového dálkového zaměřovače a výsledky měření byli dost proměnlivé.Dálkoměr pro informaci měří na milimetr přesně až do 150m.Čili nebylo nic jednoduššího,než zatlouct dva kolíky, kde jeden od druhého je přesně 60m a pak s mobilem v ruce tento úsek projít.Výsledek? Jak kdy a z deseti měření jsem dosáhl průměru tuším 51 a nějaké drobné.GPS měří v "poli čísel" a chyba z každého přečteného prvku se zřejmě "propaguje" dál do výpočtu.Dá se o tom najít i na googlu,ale hledat jsem to teď línej.😀

neverend

20.2.2020 22:15
neverend

XXX.XXX.213.247

https://youtu.be/2f9INw5ukHw

Mě se líbilo hrozně toto video,jak to tam všechno hezky přiznává o tom sportu.🙂 Fakt frajerka největší a má toho tam víc na kanále o tom egu lidském,byznysu a vůbec přístupu k těm koním.🙁 Když tak napište jí a ne mě,ano?

21.2.2020 07:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

kapička napsal(a):
Já s GPS hodinkami na koni párkrát jela. Takže si stojím za tím, co píšu.
Průměrná rychlost v kroku je něco pod 5 km/h, v klusu 14 km/h a když jsme na chvíli nacválali, tak jsme vymáčkli závratných 17 km/h. KVH 145 cm
Co kdy měřili spolujezdkyně, tak takový příjemný cval teplokrevníka je 20-22 km/h.

Mám změřenou i jízdárnu, běžná jizdárenská práce, zaměřená spíš na rozhýbání koně a reakci na pomůcky.
Teplokrevník, kvh asi 165. Krok 4,5 km/h, klus 12 km/h, cval 18 km/h. Za 67 minut 8 km
Prcek 145 cm. Krok 4,5 km/h, klus 10 km/h, cval 14 km/h. 54 minut 6 km.
Oba asi podobná míra přiježdění. Teplokrevník lepší povrch, ale menší jízdárna. Měřeno běžeckými hodinkami, takže odchylka nebude pro informativní účel nijak velká.

Máte to hezky poměřené. To ovšem neznáte mé koně. Ti jsou schopni v terénu a kdekoli jinde,dosáhnout i mínusových hodnot.
No prostě kochající se jezdkyně,která ve svých koních našla spřízněnou duši.

21.2.2020 07:35
sisi58

XXX.XXX.191.1

neverend napsal(a):
https://youtu.be/2f9INw5ukHw

Mě se líbilo hrozně toto video,jak to tam všechno hezky přiznává o tom sportu.🙂 Fakt frajerka největší a má toho tam víc na kanále o tom egu lidském,byznysu a vůbec přístupu k těm koním.🙁 Když tak napište jí a ne mě,ano?

Máte příšernou schopnost hledat jen to negativní. Bežte si za tím dementem sám, a když jste takový borec,stáhněte ho z toho koně a rozbijte mu držku.Peněz na cestu máte dost a nejspíš umíte i pár slov v jiné řeči. Tak hurá do toho.

21.2.2020 07:49
kapička

XXX.XXX.49.99

sisi58 napsal(a):
Máte to hezky poměřené. To ovšem neznáte mé koně. Ti jsou schopni v terénu a kdekoli jinde,dosáhnout i mínusových hodnot.
No prostě kochající se jezdkyně,která ve svých koních našla spřízněnou duši.

A jak myslíte, že venku jezdím já
V Podkrkonoší se pohybujeme takovou rychlostí, že jít ještě pomaleji, tak couváme. A v Praze jsem ta nejnudnější vedoucí vyjížděk, protože když se koni nechce, tak jsem schopná uprostřed jednoho z mála úseků na cval zastavit a jít pást a kochat se výhledy

21.2.2020 07:54

sisi58 napsal(a):
Máte příšernou schopnost hledat jen to negativní. Bežte si za tím dementem sám, a když jste takový borec,stáhněte ho z toho koně a rozbijte mu držku.Peněz na cestu máte dost a nejspíš umíte i pár slov v jiné řeči. Tak hurá do toho.

Sisi, dobrý!

21.2.2020 08:41
Dotaz

XXX.XXX.235.225

sisi58 napsal(a):

Souhlasím. Před pár dny tu hořekoval, jak je plno jen negativních zpráv a přitom sem, mimo samochvály, nic pozitivního nikdy nevložil a vyžívá se akorát ve zveřejňování hnusů.

21.2.2020 08:53
Arbora

XXX.XXX.192.218

neverend napsal(a):

Normálne mám na tréning garminy. Skúšala som súbežne endomondo aj garmin, aby som zistila odchýlku, zhodli sa viac-menej dobre. Jediné, čo endomondo nemá vychatané, sú maximálne dosiahnuté rýchlosti. To sa občas stalo, že z krokovky vyliezla nejaká maximálna rýchlosť 35 km/h. Aj keď sa výsledná priemerná rýchlosť takmer zhodovala s garminmi.

V súťažiach, aspoň tých lepších, máva gps jazdec, aj kôň.

21.2.2020 08:56
sovicka

XXX.XXX.25.142

kapička napsal(a):
O náročnosti terénu si myslím, že záleží, jak dlouho tam ten kůň žije.
Když vezmete koně z Polabí do Podkrkonoší, tak je jasné, že pro něj i kroková vyjížďka bude dřina. Ale když tu vezmeme na vyjížďku koně, který se tu narodil nebo se přivezl jako odstávče a 15 let chodí ty samé kopce, tak to pro něj není nic extra.
Asi jako když jezdím u nás v horách na kole běžně 50-60 km odpolední výlety a pak přijedu do nížin, naplánujtu si 100 km a ujedu je úplně v pohodě a divím se, když další rekreační cyklisté, které potkám cestou, nevěřícně valí oči. Když bych je vzala na kolo k nám do hor, tak po 30 km odpadnou.
Takže já vždycky porovnám koně a jeho výdrž v tom terénu, kde žije. Tedy ti koně, co chodí běžně 5 km vyjížďky a u všeho nad 10 km už se musí dávat odpočinek, se vždy pohybují v terénu, kde jsou většinu život. Stejně tak koně, co dají za hodinovou vyjížďku skoro 10 km a nemají problém dát za dopoledne 17 km bez nějaké únavy, se zase pohybují v terénu, kde žijí.

Tak já nevím, zda zadavatelka půjde na vycházku v terénu, kde kůň žije, třeba se s koně naloží a někam přepraví, to je taky možnost, proto si myslím je třeba zvážit ten terén. Jinak třeba pokud pokud bych šla u nás v našem terénu na vycházku dva dny po sobě co má 15 km, tak třetí už bych mu dala dáchnout a vzala jen vyklusat na lonž, aby nezatuhl.

JInak ohledně rychlostí, mám koně co má docela prostorné chody, tak třeba krok má hodně dlouhý a co mám změřeno na tel. i dle sebe, tak jeho běžná rychlost kroku je cca těch 7 km (nemluvím tedy o výstupu do kopce). Klus kolem těch 14 m určitě a třeba 17–18 km to je prodlouženej nebo už dost svižnej klus, ve cvalu nepracujeme extra rychle, ale kolem 25 km je už cval docela v tempu, ale chci po koni stále to stejné co na jízdárně, aby šel propojený a ve stabilním tempu, pokud neřeknu jinak.

neverend

21.2.2020 10:32
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):

Zuzko Vy jste to video vůbec neviděla..🙁 Proč bych Evu měl stahovat z koně a bít jí? Za to,že se podělila o nepopulární zážitky?

21.2.2020 11:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

neverend napsal(a):
Zuzko Vy jste to video vůbec neviděla..🙁 Proč bych Evu měl stahovat z koně a bít jí? Za to,že se podělila o nepopulární zážitky?

Že by Eva vypadala jako chlap ?
Nadpis:"Proč podporuji moderní drezuru." Na tom obrázku NENÍ drezura,tam je tolerované týrání koně. Nehodlám se koukat na nic takového! Prostě to ani neotevřu.
Jestli je tam někde nějaká Eva, která s tím nesouhlasí,tak paráda. Ale já nemám tolik času,abych prohlížela všechna videa s takovouto úvodní fotkou, zdali si ten "jezdec" někde posléze neuvědomí, že je deme.t.
Koukejte hledat kvalitní videa s korektními jezdci a pak se kouknu.
Když na vlastní oči uvídím de.ila, co týrá zvíře, něco udělám. Ale tahle videa ví Bůh odkud jsou k prdu. Nic s tím jezdcem nemůžu vyřešit, jen se pořádně naštvu. Na toho natočeného a na to joudu, který to zveřejní.

21.2.2020 12:19
akscha

XXX.XXX.112.169

Take nechapu smysl vlozeneho videa. Ze je rollkur spatne, to vedi a vidi vsichni. Na druhou stranu, drezuru jezdim a jeden cas jsem jezdivala jako oska na hodne zavodu (i mezinarodnich). A nikdy jsem pri treninku, na opracovisti nebo primo v obdelniku nevidela nic, co by byt jen naznakem pripominalo uvod zmineneho videa. Vy snad ano, Meifi?
Moderni drezura se totiz automaticky nerovna rollkur a vadi mi, ze to pani takhle stavi. Kazdopadne jako prezentace pro laiky to ma ocividne uspech... Uz tu byla kritika dostihu, ted drezura, co prijde dal?

21.2.2020 13:27
sovicka

XXX.XXX.25.142

sisi58 napsal(a):
Nadpis:"Proč podporuji moderní drezuru." Na tom obrázku NENÍ drezura,tam je tolerované týrání koně. Nehodlám se koukat na nic takového! Prostě to ani neotevřu.
Jestli je tam někde nějaká Eva, která s tím nesouhlasí,tak paráda. Ale já nemám tolik času,abych prohlížela všechna videa s takovouto úvodní fotkou, zdali si ten "jezdec" někde posléze neuvědomí, že je deme.t.
Když na vlastní oči uvídím de.ila, co týrá zvíře, něco udělám. Ale tahle videa ví Bůh odkud jsou k prdu. Nic s tím jezdcem nemůžu vyřešit, jen se pořádně naštvu. Na toho natočeného a na to joudu, který to zveřejní.

Sisi špatěn čtete je tam Proč NEpodporuju modení dreduru;-)
Ovšem souvislost tohoto videa s tím kolim km ujede v terénu, mi naprosto uniká.

21.2.2020 13:42
sovicka

XXX.XXX.25.142

akscha napsal(a):
Take nechapu smysl vlozeneho videa. Ze je rollkur spatne, to vedi a vidi vsichni. Na druhou stranu, drezuru jezdim a jeden cas jsem jezdivala jako oska na hodne zavodu (i mezinarodnich). A nikdy jsem pri treninku, na opracovisti nebo primo v obdelniku nevidela nic, co by byt jen naznakem pripominalo uvod zmineneho videa. Vy snad ano, Meifi?
Moderni drezura se totiz automaticky nerovna rollkur a vadi mi, ze to pani takhle stavi. Kazdopadne jako prezentace pro laiky to ma ocividne uspech... Uz tu byla kritika dostihu, ted drezura, co prijde dal?

Taky jezdím drezuru. Upřímě jestli jste ale nidky neviděla nic co by se náznakem podobalo tomu na videu, tak to já tedy občas ano, obzvlášt na těch mezinárodních. V obdelníku si to nikdo nedovolí to je jasné, to by měl body dole, ale na oprácku se občas naskytne velmi nepěkný pohled, na druhou stranu se naskytne pohled i opačný na nějakou dvojci, kde je radost pohledět jak pracují, osobně mám raději ty příklady co motivují, než snadná zevšobecňování, že všichni co závodí si jen honí ego a jde jim o výsledky a o koně prakticky nedbají.
Jinak myslím, že třeba neúčastnit se drezurních závodů není cesta, spíš naopak účastnit se a ukazovat, že to jde i bez prasáren, třeba jak jezdí Ingrid Klimke, Uta Graff atd.
Já teda nějaké videa "Evy" viděla a přijde mi to, když pominu pzitivní fakt na uporňování negativ třeba tréninku mladých koní, celé takové moc ukňourané a moc velké hraní na city, prostě ta forma mi nesedí.

21.2.2020 17:40
sisi58

XXX.XXX.191.1

sovicka napsal(a):
Sisi špatěn čtete je tam Proč NEpodporuju modení dreduru;-)
Ovšem souvislost tohoto videa s tím kolim km ujede v terénu, mi naprosto uniká.

Vidíte, tak jsem se naštvala, vidíc toho chlapa, že ani číst neumím.

neverend

21.2.2020 17:43
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):

Zuzko Vy jste se pořád nekoukla a raději mi rovnou vynadáte.😀😀 Slyšela jste někdy pojem "kritický pohled"? To není vidění jen toho špatného na světě na úkor toho dobrého.To vyžaduje mnohem víc odvahy než sdílení "konečného" produktu např. drezůry koní.Mě a vlastně stále víc lidí zajímá to zákulisí a prostředky pro dosažení těchto výsledků hlavně z hlediska těch koní.Nestačí mi argument kdyby kůň nechtěl,tak to nedělá.Dnes už vím o chování koní mnohem víc než před léty a stojím si za tím,že koně donutíte skoro ke všemu.Znáte Tennessee Walking Horse? Vypadají ti koně nějak nespokojeně a utrápeně? Ne a přesto lidé kteří se právě dostali do zákulisí tohoto "sportu" vynesli takové "prasárny",že by člověk zvracel nad lidmi kolem toho. Co těm koním dovedou dělat je odporné až zrůdné.Jinými slovy připadají Vám vojáci na přehlídce nějak nespokojení? Ne,ale to byste je měla slyšet pak v kasárnách v tom "zákulisí".Jenže ti mají na výběr na rozdíl od toho koně.

Coudas

21.2.2020 18:02
Coudas

XXX.XXX.87.254

Kdyz uz je dalsi tema mimo, vecer mne napadla takova vec, na kterou se patrne odpoved nedozvim. Proc mistr nekonecny, cili "neverend" , krasny, urostly, relativne mlady, bohaty kluk , ktery samaritansky pomaha zenam v nesnazich, leze na diskuzi o konich se samyma babama, kde mu uz jen nadavaj, pritom stale zduraznuje, jak zadnou zenu nechce, jak mu vadi zajem, ktereho ma v soukromych zpravach ono nekonecno, jak strasne zduraznoval, ze ifauna nikdy vice cau ja jedu do USA? Co takoveho cloveka vede k tomu zde stale setrvavat? Kdyz tedy muze mit vlastne na kazdem prstu zenskou, protoze o takovemto prece vsechny do posledni sni.... zvlaste pak konarky, ktere potrebuji tolik penez a mit k tomu chlapa, ktetej ty kone tak strasne zere, ze se jim nesmi skrivit vlasku.... 🤔

21.2.2020 18:14
koně

XXX.XXX.174.63

Coudas napsal(a):
Kdyz uz je dalsi tema mimo, vecer mne napadla takova vec, na kterou se patrne odpoved nedozvim. Proc mistr nekonecny, cili "neverend" , krasny, urostly, relativne mlady, bohaty kluk , ktery samaritansky pomaha zenam v nesnazich, leze na diskuzi o konich se samyma babama, kde mu uz jen nadavaj, pritom stale zduraznuje, jak zadnou zenu nechce, jak mu vadi zajem, ktereho ma v soukromych zpravach ono nekonecno, jak strasne zduraznoval, ze ifauna nikdy vice cau ja jedu do USA? Co takoveho cloveka vede k tomu zde stale setrvavat? Kdyz tedy muze mit vlastne na kazdem prstu zenskou, protoze o takovemto prece vsechny do posledni sni.... zvlaste pak konarky, ktere potrebuji tolik penez a mit k tomu chlapa, ktetej ty kone tak strasne zere, ze se jim nesmi skrivit vlasku.... 🤔

Nad tím taky dlouho přemýšlím
Normální chlapi na virtuální rozbory koní nechodí.Spíš nějaká auta ,nebo užitková zvířata ,dejme tomu ,když už.
Tak co nutí zrovna takového ideála,alfasamce a sen všech žen ,aby se plácal v diskuzích,celkem o ničem .Navíc v roli otloukánka a pranýřované figurky ??
Že by realita byla jiná,než vlastní lákavý popis ,prezentovaný tady ??

neverend

21.2.2020 18:33
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):

S Vámi mám zakázáno mluvit,bohužel.🙂

Coudas

21.2.2020 18:49
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):

Ale kone Vam nic nezakazala. A ja napsala, ze mne nemate zminovat 🙂

21.2.2020 18:49
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):

Se mnou,přece,ne?

21.2.2020 18:51
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

no taky sem zajdu a furt si myslim že sem chlap jestli se teda nepletu

21.2.2020 18:53
koně

XXX.XXX.174.63

tony-jcb napsal(a):

Je pardon
Asi jste mi neutkvěl tak intenzivně a nevyskytujete se tak často.
Hlavně se stále sám nepopisujete jako superman a osobnost,ale spíš normálně radíte

Coudas

21.2.2020 19:04
Coudas

XXX.XXX.87.254

tony-jcb napsal(a):

Kolik zenskejch jste musel v soukromych zpravach odhanet a utikat pred nimi do USA? A kolikrat jste demonstrativne odchazel? Ale chapu, ze se zastavate kamose 🙂

21.2.2020 19:06
kapička

XXX.XXX.29.151

sovicka napsal(a):
Taky jezdím drezuru. Upřímě jestli jste ale nidky neviděla nic co by se náznakem podobalo tomu na videu, tak to já tedy občas ano, obzvlášt na těch mezinárodních. V obdelníku si to nikdo nedovolí to je jasné, to by měl body dole, ale na oprácku se občas naskytne velmi nepěkný pohled, na druhou stranu se naskytne pohled i opačný na nějakou dvojci, kde je radost pohledět jak pracují, osobně mám raději ty příklady co motivují, než snadná zevšobecňování, že všichni co závodí si jen honí ego a jde jim o výsledky a o koně prakticky nedbají.
Jinak myslím, že třeba neúčastnit se drezurních závodů není cesta, spíš naopak účastnit se a ukazovat, že to jde i bez prasáren, třeba jak jezdí Ingrid Klimke, Uta Graff atd.
Já teda nějaké videa "Evy" viděla a přijde mi to, když pominu pzitivní fakt na uporňování negativ třeba tréninku mladých koní, celé takové moc ukňourané a moc velké hraní na city, prostě ta forma mi nesedí.

To o těch závodech si říkám taky. Proč to ti, co to dělají správně, neukazují veřejně. Vždyť je to ta nejjednodušší cesta, jak oslovit širokou veřejnost. Ale ono nic. Třeba mistrovství republiky v bezudidlovém ježdění v dopadlo loni hrozně vtipně, když drezuru juniorů vyhrála holka, která jinak jezdí normálně drezuru S, na páce a se špornama, občas použije průvlečky. A v seniorech vyhrála její trenérka.

Na Evu mám podobný názor. Sleduji ji delší dobu a poslední dobou jsem na ni skoro alergická. Ona nic, ona je svatá a za všechno "zlo" v jejím jezdeckém životě můžou všichni ostatní, hlavně zlí rodiče, kteří jí koupili asi 6 koní a platili soustředění po Evropě...

neverend

21.2.2020 19:43
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Nad tím taky dlouho přemýšlím
Normální chlapi na virtuální rozbory koní nechodí.Spíš nějaká auta ,nebo užitková zvířata ,dejme tomu ,když už.
Tak co nutí zrovna takového ideála,alfasamce a sen všech žen ,aby se plácal v diskuzích,celkem o ničem .Navíc v roli otloukánka a pranýřované figurky ??
Že by realita byla jiná,než vlastní lákavý popis ,prezentovaný tady ??

Protože jsem koně tak pitomej,že jsem se klidně svěřil i s věcmi,co jsem si měl nechat pro sebe.😀 Tak jednou pro vždy Vám říkám lhal jsem o všem.Nejsem američan,nemám peníze,nevypadám dobře,nebyl jsem na žádné misi,chlastám,kouřím a cokoli by se Vám zdálo nenormální,tak nejsem.🙂 Zajímají mě auta a občas hospodářská zvířata,když už.😀

21.2.2020 19:44
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

koně napsal(a):
Je pardon
Asi jste mi neutkvěl tak intenzivně a nevyskytujete se tak často.
Hlavně se stále sám nepopisujete jako superman a osobnost,ale spíš normálně radíte

legrace

21.2.2020 19:48
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Protože jsem koně tak pitomej,že jsem se klidně svěřil i s věcmi,co jsem si měl nechat pro sebe.😀 Tak jednou pro vždy Vám říkám lhal jsem o všem.Nejsem američan,nemám peníze,nevypadám dobře,nebyl jsem na žádné misi,chlastám,kouřím a cokoli by se Vám zdálo nenormální,tak nejsem.🙂 Zajímají mě auta a občas hospodářská zvířata,když už.😀

A proč tedy píšete na diskuzi o koních?
A svěřujete se s věcmi o své osobě ,které nejsou pravda?
To už je skoro jako nějaká diagnóza,co?

neverend

21.2.2020 20:03
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
A proč tedy píšete na diskuzi o koních?
A svěřujete se s věcmi o své osobě ,které nejsou pravda?
To už je skoro jako nějaká diagnóza,co?

Koně,vždyť nikdo by mi stejně nevěřil,tak proč to psát?🙂

Coudas

21.2.2020 20:07
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):

Jo, konecne jste poprve napsal pravdu 🤟

21.2.2020 20:08
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):

Číslo diagnózy?

21.2.2020 20:09

neverend napsal(a):

Za to si ale můžete sám, že tady šířite bludy a děláte z lidí pitomce. Před nedávnem jste psal že táhnete na psy, tak tam běžte plevrlit,nastesti tam je tolik trotlu, že se mezi nema ztratíte 🙂 s úctou ke všem zkušeným co se tam snaží.

neverend

21.2.2020 20:29
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Číslo diagnózy?

😀😀 Vy svoji znáte? Takový psycho vtip:Myslím si,že jsem normální a psychiatr odpoví:To naši pacienti taky.😀

21.2.2020 20:39
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
😀😀 Vy svoji znáte? Takový psycho vtip:Myslím si,že jsem normální a psychiatr odpoví:To naši pacienti taky.😀

Jasně,každý jsme normální
Tak proč o sobě vědomě šíříte něco,když to něco, je každou chvíli jiné? Je to logicky pak takové ,nedůvěryhodné .....

neverend

21.2.2020 21:56
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Jasně,každý jsme normální
Tak proč o sobě vědomě šíříte něco,když to něco, je každou chvíli jiné? Je to logicky pak takové ,nedůvěryhodné .....

Čistě hypoteticky teď jako jsem americký voják a od toho se odvíjí vše ostatní,ano? Ve státech je plno amerických vojáků a i těch co se zúčastnili různých misí a bohužel i těch co se nevrátili.Jinými slovy není na tom nic zvláštního a ani nedůvěryhodného.Vůbec by mi to tudíž nepřipadalo divné a klidně to veřejně přiznal.Ovšem reakce zde by mě dost zaskočili.Dále,kolik jste v životě potkala obyč. lidí z USA? Pokud jste ve státech žila,tak budete vědět jací američané ve skrze jsou a jak se moc liší jejich chování od toho Vašeho zde.Naivní až skoro dětinští a třeba souseda považují za skoro člena rodiny.🙂 Na pomoci druhým nevidí nic špatného a když mohou,tak to udělají.Rozbila se Vám pračka? Soused Vám nabídne služby své nerozbité.Skoro samozřejmost a Vy mu to oplatíte jindy stejně.Zvířata jsou tam dnes už spíš veřejnou záležitostí a moc lidí se snaží o nápravu mnoha "chyb" a nepěkného chování k nim.Jde to pomalu,ale obecně je útulek tam chápán pozitivně a lidi starající se o blaho těch tvorů jsou vnímáni velmi kladně či dokonce podporováni ve svém snažení.Už tedy koně chápete proč kdybych žil ve státech,tak bych absolutně nechápal zase já Vaše chování a hodnoty.Vždyť když řeknete,že např. útulkům nedůvěřujete,tak defacto nedůvěřujete ve vlastní systém a to je vaše zásluha že nefunguje.To Vám nevadí?😀

Tak kdybych byl američan,tak zhruba takhle bych to viděl,ano?

21.2.2020 23:02
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Čistě hypoteticky teď jako jsem americký voják a od toho se odvíjí vše ostatní,ano? Ve státech je plno amerických vojáků a i těch co se zúčastnili různých misí a bohužel i těch co se nevrátili.Jinými slovy není na tom nic zvláštního a ani nedůvěryhodného.Vůbec by mi to tudíž nepřipadalo divné a klidně to veřejně přiznal.Ovšem reakce zde by mě dost zaskočili.Dále,kolik jste v životě potkala obyč. lidí z USA? Pokud jste ve státech žila,tak budete vědět jací američané ve skrze jsou a jak se moc liší jejich chování od toho Vašeho zde.Naivní až skoro dětinští a třeba souseda považují za skoro člena rodiny.🙂 Na pomoci druhým nevidí nic špatného a když mohou,tak to udělají.Rozbila se Vám pračka? Soused Vám nabídne služby své nerozbité.Skoro samozřejmost a Vy mu to oplatíte jindy stejně.Zvířata jsou tam dnes už spíš veřejnou záležitostí a moc lidí se snaží o nápravu mnoha "chyb" a nepěkného chování k nim.Jde to pomalu,ale obecně je útulek tam chápán pozitivně a lidi starající se o blaho těch tvorů jsou vnímáni velmi kladně či dokonce podporováni ve svém snažení.Už tedy koně chápete proč kdybych žil ve státech,tak bych absolutně nechápal zase já Vaše chování a hodnoty.Vždyť když řeknete,že např. útulkům nedůvěřujete,tak defacto nedůvěřujete ve vlastní systém a to je vaše zásluha že nefunguje.To Vám nevadí?😀

Tak kdybych byl američan,tak zhruba takhle bych to viděl,ano?

Tímto chcete říct,že tedy jste skoro Američan? Který se ,z neznámých důvodů ocitl v Čechách .To je pravda,nebo fantazie ,kterou záhy popřete?
A zrovna tady,na veřejné diskuzi o koních jste myslel,že dojdete po americku ,uznání?
A hodláte tady virtuálně šířit nějaké poznatky ,které jste nabyl vlastnictvím jedné kobyly ? Ke které jste přišel jak slepý k houslím? Tedy podle vašeho popisu.O tom zas nevím,je li pravdivý?
Možná by pro vás bylo jednodušší ,žít dál ve Státech.Mají li tam diskuze ,došel byste možná uznání.
U nás je celkem běžná nedůvěra ve vlastní systém,už léta.I když je i moje zásluha,že nefunguje.
Takže nějaké prapodivné útulky už tuhle situaci nemohou nikam přiklonit.
Američankou pravděpodobně nebudu .Tak vás bohužel stále vidím,jako pochybnou figurku,co se hodlá přes virtuální svět zviditelnit a nedaří se jí to ,jak by si představovala.
Asi proto,že neustále vyzdvihovaným životem ve Státech, přestala chápat povrchní a nespolehlivé Čecháčky ?
Každopádně,pořád jsme tady,ve veřejné anonymní diskuzi o koních .Kde vy se nějak prezentujete ,tedy pokaždé jinak .A divíte se,že jste stále nedošel uznání? O kterém máte dojem,že vám z nějakého důvodu přísluší?
Máte to prostě najeté jinak a když se vám líbilo ve státech,proč jste tam nezůstal? Do malé omezené země je horší zapadnout ,než do velké,otevřené a přátelské všem

neverend

22.2.2020 00:19
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Tímto chcete říct,že tedy jste skoro Američan? Který se ,z neznámých důvodů ocitl v Čechách .To je pravda,nebo fantazie ,kterou záhy popřete?
A zrovna tady,na veřejné diskuzi o koních jste myslel,že dojdete po americku ,uznání?
A hodláte tady virtuálně šířit nějaké poznatky ,které jste nabyl vlastnictvím jedné kobyly ? Ke které jste přišel jak slepý k houslím? Tedy podle vašeho popisu.O tom zas nevím,je li pravdivý?
Možná by pro vás bylo jednodušší ,žít dál ve Státech.Mají li tam diskuze ,došel byste možná uznání.
U nás je celkem běžná nedůvěra ve vlastní systém,už léta.I když je i moje zásluha,že nefunguje.
Takže nějaké prapodivné útulky už tuhle situaci nemohou nikam přiklonit.
Američankou pravděpodobně nebudu .Tak vás bohužel stále vidím,jako pochybnou figurku,co se hodlá přes virtuální svět zviditelnit a nedaří se jí to ,jak by si představovala.
Asi proto,že neustále vyzdvihovaným životem ve Státech, přestala chápat povrchní a nespolehlivé Čecháčky ?
Každopádně,pořád jsme tady,ve veřejné anonymní diskuzi o koních .Kde vy se nějak prezentujete ,tedy pokaždé jinak .A divíte se,že jste stále nedošel uznání? O kterém máte dojem,že vám z nějakého důvodu přísluší?
Máte to prostě najeté jinak a když se vám líbilo ve státech,proč jste tam nezůstal? Do malé omezené země je horší zapadnout ,než do velké,otevřené a přátelské všem

Koně v čechách je několik stovek amerických vojáků trvale v podstatě.🙂 Jste členy NATO přeci.Předpokládala byste takového člověka kdesi u koní? Víc Vám říct nemohu,ale proto se nestane že bychom se někdy viděli.Čili mé "šílenosti" na ifauně vždy souvisely s někým kdo mě toužil poznat.🙂 To se stát nemůže bohužel.

neverend

22.2.2020 02:12
neverend

XXX.XXX.213.247

Za to si ale můžete sám, že tady šířite bludy a děláte z lidí pitomce. Před nedávnem jste psal že táhnete na psy, tak tam běžte plevrlit,nastesti tam je tolik trotlu, že se mezi nema ztratíte 🙂 s úctou ke všem zkušeným co se tam snaží.

Jo na psech se mi líbí víc,to máte pravdu.Nevím,ale je tam spíš víc takových lidí se zdravým rozumem.🙂 Když ono psa nejde poslat na jatky jako koně ,taky mu neleze nikdo sto kilový na hřbet.Nemám tedy o čem se na psech přít.Koně to mají bohužel značně komplikovanější a to i v tom sportu."Smutek" na psovi pozná každý druhý,ale na koni?

Coudas

22.2.2020 05:56
Coudas

XXX.XXX.87.254

Pekna pohadka. Vasi potrebu delat z Cechu Americany nechapu ani nechci. Kdyz se Vam tu nelibi, dnes tu opravdu nikoho nikdo nedrzi. Ale mel byste to stihnout, nez zase zacne. Kdyby se USA srale do vseho nes.... mohlo i nasich kluku tu byt vice. Film Veteran, celkem bych rekla vystizne. Jo a nezapomente nechat cele tema smazat.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2020 07:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Meifi. Prokaz aspon jednou zablesk zdraveho rozumu a vsem laskavost a vypadni odsud. Atejne te stvem ty nas taky tudiz nechapu co sem furt lezes

neverend

22.2.2020 12:27
neverend

XXX.XXX.231.71

Coudas napsal(a):
Pekna pohadka. Vasi potrebu delat z Cechu Americany nechapu ani nechci. Kdyz se Vam tu nelibi, dnes tu opravdu nikoho nikdo nedrzi. Ale mel byste to stihnout, nez zase zacne. Kdyby se USA srale do vseho nes.... mohlo i nasich kluku tu byt vice. Film Veteran, celkem bych rekla vystizne. Jo a nezapomente nechat cele tema smazat.

Joo "vaše přezdívka" pokud tu nebude vliv americký,tak tu bude ruský.Politika NATO je jasná a Vy jste jeho členy.Můžete přeci volit a zvolit si strany co chtějí vystoupení,ne? Jak ale vystoupíte,ruskému vlivu se sami neubráníte.🙂

22.2.2020 12:45
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Koně v čechách je několik stovek amerických vojáků trvale v podstatě.🙂 Jste členy NATO přeci.Předpokládala byste takového člověka kdesi u koní? Víc Vám říct nemohu,ale proto se nestane že bychom se někdy viděli.Čili mé "šílenosti" na ifauně vždy souvisely s někým kdo mě toužil poznat.🙂 To se stát nemůže bohužel.

U koní bývají různí lidé,tak proč ne vojáci?
U vás je spíš zvláštní,že kolem sebe mlžíte,ale nesmyslně.
Když už jste se tady jednou prezentoval,jak jste se prezentoval ,tak by člověk předpokládal,že u té verze zůstanete.Hlavně na veřejné anonymní nikdo nikoho nenutí,aby spolu s prvním příspěvkem nahlásil věk,stav ,zaměstnání ,číslo bot a domu.
Varianta , jste mladý muž ,co se dostal ke koním a líbí se mu je mít.Finančně zabezpečený a ochotný pomáhat ,ženám v nesnázích
To asi nikomu nevadilo.
Byť jste, lehce potrhle ,řešil své mrkvičky a vycházky pořád dokola. Každý máme něco a vaše povídání bylo neškodné.
Pak najednou vyhoustnete ,žádné koně nemáte ,jen se tu bavíte ,pak už nebavíte a mizíte za hranice .To byla tedy zmíněná vaše šílenost? Související s někým ,kdo vás toužil poznat?
Tím jste ale evidentně oblibu ztratil ať jste kdo jste.
A už je těžké se vrátit zpátky do rytmu ochránce a zachránce,když vlastně jste jen nick,pokaždé jinak prezentovaný
Přeci když si s někým už nechci psát,vidět se,komunikovat ,není jednodušší cesta,než mu to soukromě napsat , vysvětlit,ukončit kontakt?
Než tady psát nesmysly veřejně a ztrapnit sám sebe ,ať jste kdo jste.Taky je řešení prostě už na tuhle diskuzi nechodit a zavést se jinde a jinak

Coudas

22.2.2020 13:48
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Joo "vaše přezdívka" pokud tu nebude vliv americký,tak tu bude ruský.Politika NATO je jasná a Vy jste jeho členy.Můžete přeci volit a zvolit si strany co chtějí vystoupení,ne? Jak ale vystoupíte,ruskému vlivu se sami neubráníte.🙂

To je zas jen nesmyslna odpoved, ale ja ani zadnou smysluplnou, natoz nejakou, necekala. Drzte se radsi Vasi predstavy ze se se mnou nesmite bavit a ze jste tak tajny a uzasny, ze se nesmime nikdy setkat.

neverend

22.2.2020 17:10
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
U koní bývají různí lidé,tak proč ne vojáci?
U vás je spíš zvláštní,že kolem sebe mlžíte,ale nesmyslně.
Když už jste se tady jednou prezentoval,jak jste se prezentoval ,tak by člověk předpokládal,že u té verze zůstanete.Hlavně na veřejné anonymní nikdo nikoho nenutí,aby spolu s prvním příspěvkem nahlásil věk,stav ,zaměstnání ,číslo bot a domu.
Varianta , jste mladý muž ,co se dostal ke koním a líbí se mu je mít.Finančně zabezpečený a ochotný pomáhat ,ženám v nesnázích
To asi nikomu nevadilo.
Byť jste, lehce potrhle ,řešil své mrkvičky a vycházky pořád dokola. Každý máme něco a vaše povídání bylo neškodné.
Pak najednou vyhoustnete ,žádné koně nemáte ,jen se tu bavíte ,pak už nebavíte a mizíte za hranice .To byla tedy zmíněná vaše šílenost? Související s někým ,kdo vás toužil poznat?
Tím jste ale evidentně oblibu ztratil ať jste kdo jste.
A už je těžké se vrátit zpátky do rytmu ochránce a zachránce,když vlastně jste jen nick,pokaždé jinak prezentovaný
Přeci když si s někým už nechci psát,vidět se,komunikovat ,není jednodušší cesta,než mu to soukromě napsat , vysvětlit,ukončit kontakt?
Než tady psát nesmysly veřejně a ztrapnit sám sebe ,ať jste kdo jste.Taky je řešení prostě už na tuhle diskuzi nechodit a zavést se jinde a jinak

Přesně jak říkáte koně,je to veřejná diskuze a to jsem si z počátku trochu popletl s messengerem a přáteli třeba na FB když to tedy přirovnám k něčemu.😀

Koně,stejně jako Vám připadám "pitomoučký" se svojí mrkvičkou u koní,tak Vy tady mi připadáte stejně, jak dokola opakujete stokrát ohraná témata kolem umístění "mrtvé krávy" na hřbet koně.😀 Ještě těch peněz co u toho promrháte? To by bylo mrkve pro celou stáj.😀Chápu že pro většinu tohle znamenají koně,ale uvědomte si,že ne pro všechny.Schválně jestli by kobyla raději šla s Vámi drilovat na jízdárnu,či se mnou ven i se zásobou mrkve a dobrot?😀 Myslím že její volba by byla jasná hned.

Dnes už je mi úplně jedno co si kdo myslí koně,ale stále říkám,že tu nejsme sami a číst to tu chodí mnohem víc lidí,než nás deset a půl stálých.Čili pokud se tu začne probírat např.téma jatky,tak svůj názor vyjádřím ať se to někomu líbí či ne.🙂 Pokud se zde bude ohajovat 120 kilové "čuně" jak jezdí na koni,tak to je problém nejen podle mě,ale i podle dalších lidí.🙂 Jen s tím rozdílem,že já mu to klidně řeknu ať zhubne a ostatní budou chodit kolem horké kaše,až se téma zvrtne v úplně něco jiného a je vystaráno.🙂

Až budete koně chlap ve 39 letech svobodný,bez závazků,finančně zajištěný a chovající se k ženě jako k dámě,tak si něco povíme o tom nesmyslném maskování,ano?🙂 A můžu Vám už teď poradit,že ať uděláte cokoli,tak vždy budete špatná Vy.Buď namyšlený ha*zl v případě že odmítnete,nebo zkrátka budete "šuk*at" s cizí ženou,která má manžela na cestách a asi se nudí či co.🙁

22.2.2020 17:27
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak už nejen mlžení, nesmysly, hlouposti, neznalost, přehlížení, opovržení. Ale jak čtu poslední reakci na lehce ironický příspěvek "koně", tak už i zloba.
Málokdy se ve svých letech pletu v lidech, ale tentokrát jsem se spletla hodně. A jsem ráda, že jsem vše soukromé utla už před časem.
Tak snad se tu nedočkáme toho, že budou jednotliví dopisovatelé lokalizování a posléze eliminování.
Tedy hlavně ti, co mají jiný názor.

Už se blíží jaro, s tím i delší dny, a ti, co kolem koní obstarávají vše potřebné a i nepotřebné,budou do setmění u koní a pak je už nějaké scestné názory nebudou zajímat.
Budou mít svých starostí a radostí dosti.

Coudas

22.2.2020 17:46
Coudas

XXX.XXX.87.254

sisi58 napsal(a):
Tak už nejen mlžení, nesmysly, hlouposti, neznalost, přehlížení, opovržení. Ale jak čtu poslední reakci na lehce ironický příspěvek "koně", tak už i zloba.
Málokdy se ve svých letech pletu v lidech, ale tentokrát jsem se spletla hodně. A jsem ráda, že jsem vše soukromé utla už před časem.
Tak snad se tu nedočkáme toho, že budou jednotliví dopisovatelé lokalizování a posléze eliminování.

Už se blíží jaro, s tím i delší dny, a ti, co kolem koní obstarávají vše potřebné a i nepotřebné,budou do setmění u koní a pak je už nějaké scestné názory nebudou zajímat.

Jestli Vas to potesi, nejste sama. Jeste ted hodne lituju, ze jsem nalitla. Ale chybana se clovek uci.

A jen k tomu, co jsme si zvolili, to mame. Ja si nic nezvolila, nemohla jsem, jen dodrzuji tu demokratickou vetsinu, jak je stale zduraznovana. Mne nezbyva nez odejit, coz jiz nyni nejde, nebo se prizpusobit, protoze neni v me moci cokoliv zmenit. Ale okupantske kecy, my tu jsme abysme vam pomohli, nebo kdyz ne amerika, tak rusko, jsou bajecne. A sedi od cloveka, ktery ani nevi, kam co pise.

22.2.2020 18:02
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Přesně jak říkáte koně,je to veřejná diskuze a to jsem si z počátku trochu popletl s messengerem a přáteli třeba na FB když to tedy přirovnám k něčemu.😀

Koně,stejně jako Vám připadám "pitomoučký" se svojí mrkvičkou u koní,tak Vy tady mi připadáte stejně, jak dokola opakujete stokrát ohraná témata kolem umístění "mrtvé krávy" na hřbet koně.😀 Ještě těch peněz co u toho promrháte? To by bylo mrkve pro celou stáj.😀Chápu že pro většinu tohle znamenají koně,ale uvědomte si,že ne pro všechny.Schválně jestli by kobyla raději šla s Vámi drilovat na jízdárnu,či se mnou ven i se zásobou mrkve a dobrot?😀 Myslím že její volba by byla jasná hned.

Dnes už je mi úplně jedno co si kdo myslí koně,ale stále říkám,že tu nejsme sami a číst to tu chodí mnohem víc lidí,než nás deset a půl stálých.Čili pokud se tu začne probírat např.téma jatky,tak svůj názor vyjádřím ať se to někomu líbí či ne.🙂 Pokud se zde bude ohajovat 120 kilové "čuně" jak jezdí na koni,tak to je problém nejen podle mě,ale i podle dalších lidí.🙂 Jen s tím rozdílem,že já mu to klidně řeknu ať zhubne a ostatní budou chodit kolem horké kaše,až se téma zvrtne v úplně něco jiného a je vystaráno.🙂

Až budete koně chlap ve 39 letech svobodný,bez závazků,finančně zajištěný a chovající se k ženě jako k dámě,tak si něco povíme o tom nesmyslném maskování,ano?🙂 A můžu Vám už teď poradit,že ať uděláte cokoli,tak vždy budete špatná Vy.Buď namyšlený ha*zl v případě že odmítnete,nebo zkrátka budete "šuk*at" s cizí ženou,která má manžela na cestách a asi se nudí či co.🙁

Takže jste se ,nechtěně rozepsal o sobě více.Což vám pak došlo,mrzelo vás to?
Tak jste se snažil údaje provalené nechtěně zamlžit a čtenářky znejistit,aby po vás tolik nešly,neuháněly vás o kontakt a nevím co ještě ?
Mrtvá kráva na hřbetě koně ,to mě dostalo
Fakt jsem se úplně zarazila,neboť první co mě napadlo,byla specifická sedla jakýchsi pastevců.Kteří koni na záda připlácnou pár čerstvě stažených kůží.Ale ovčích nikoli,kravských.
Ale došlo i mě nakonec,že je tímto označením pravděpodobně míněna jezdkyně.Je fakt,že některé osoby ,octnou li se v sedle,velkou mrtvolu připomínají
Jestli je vám teď už úplně jedno,co si kdo o vás myslí,jste na dobré cestě k duševnímu klidu a vyrovnání
Oni nejen chlapi,ať udělají cokoli,jsou špatní
Maskování nepomůže .A jestli máte problém jen v rozhodnutí,co ošu...kat a co ne ,tak na tom ještě nejste zas tak špatně

Neregistrovaný uživatel

22.2.2020 18:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Nebranil tady nedavbo chudacka atlantidu jak sou na ni vsici zli??? A najedbou tohle? Meifi. Zajdi za chocholouskem ses schyzofrenik.

neverend

22.2.2020 19:22
neverend

XXX.XXX.226.145

koně napsal(a):
Takže jste se ,nechtěně rozepsal o sobě více.Což vám pak došlo,mrzelo vás to?
Tak jste se snažil údaje provalené nechtěně zamlžit a čtenářky znejistit,aby po vás tolik nešly,neuháněly vás o kontakt a nevím co ještě ?
Mrtvá kráva na hřbetě koně ,to mě dostalo
Fakt jsem se úplně zarazila,neboť první co mě napadlo,byla specifická sedla jakýchsi pastevců.Kteří koni na záda připlácnou pár čerstvě stažených kůží.Ale ovčích nikoli,kravských.
Ale došlo i mě nakonec,že je tímto označením pravděpodobně míněna jezdkyně.Je fakt,že některé osoby ,octnou li se v sedle,velkou mrtvolu připomínají
Jestli je vám teď už úplně jedno,co si kdo o vás myslí,jste na dobré cestě k duševnímu klidu a vyrovnání
Oni nejen chlapi,ať udělají cokoli,jsou špatní
Maskování nepomůže .A jestli máte problém jen v rozhodnutí,co ošu...kat a co ne ,tak na tom ještě nejste zas tak špatně

Já jsem duševně vyrovnaný až až koně.😀 Ježiši Koně prosím Vás,já "mrtvá kráva" říkám sedlům.😀 Je to z mrtvé krávy? Je,ne? Zuzce se tímto omlouvám a rozhodně to nebylo myšleno jako urážka.🙁

22.2.2020 19:32
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Já jsem duševně vyrovnaný až až koně.😀 Ježiši Koně prosím Vás,já "mrtvá kráva" říkám sedlům.😀 Je to z mrtvé krávy? Je,ne? Zuzce se tímto omlouvám a rozhodně to nebylo myšleno jako urážka.🙁

To je prima,že už jste duševně vyrovnaný
Aha,tak jsem tedy nakonec mrtvou krávu nepochopila .A to jsem měla takovou radost Vidíte,jak snadno se v psaném projevu něco zvrtne.Původně nějak myšlené se obrátí a nabude zcela jiného významu
Nevím ,čím jste urazil jakou Zuzku ?

neverend

22.2.2020 19:39
neverend

XXX.XXX.226.145

sisi58 napsal(a):

Jako jak jaro Sisi58 a docházka ke koním? Snad Vám v této zimě není chladno?To ustajovatelé se starají o koníky i v zimě,kdy většina "koňáčků" sedí za "compem" a perlí maximálně na FB .😀 Nesmysl o eliminaci jsem jako vůbec nečetl a nechápu co tím myslíte.🙁

neverend

22.2.2020 19:55
neverend

XXX.XXX.226.145

koně napsal(a):
To je prima,že už jste duševně vyrovnaný
Aha,tak jsem tedy nakonec mrtvou krávu nepochopila .A to jsem měla takovou radost Vidíte,jak snadno se v psaném projevu něco zvrtne.Původně nějak myšlené se obrátí a nabude zcela jiného významu
Nevím ,čím jste urazil jakou Zuzku ?

Já taky nevím čím jsem Zuzku urazil,ale napadlo mě jestli to nevzala jako že "mrtvá kráva" říkám ženám na koni obecně.😀 Hele jsem možná jediný kdo má od odborníka potvrzení na tu "hlavu" zde na ifauně😀 Mimochodem opravdu by mi nenechali v držení zbraně, co dokáží eliminovat "cíl" na 2 míle vzdálený, kdyby si nebyli jistí mým duševním zdravím.😀

Coudas

22.2.2020 19:55
Coudas

XXX.XXX.87.254

Nebranil tady nedavbo chudacka atlantidu jak sou na ni vsici zli??? A najedbou tohle? Meifi. Zajdi za chocholouskem ses schyzofrenik.

Pred casem, tak 2 roky? Psal ze nema facebook a nikdy mit nebude a hle.... ale to asi taky bylo mlzeni, aby se ubranil silenym chtivym zenskym, co ho chtely ....

22.2.2020 20:09

neverend napsal(a):
Já taky nevím čím jsem Zuzku urazil,ale napadlo mě jestli to nevzala jako že "mrtvá kráva" říkám ženám na koni obecně.😀 Hele jsem možná jediný kdo má od odborníka potvrzení na tu "hlavu" zde na ifauně😀 Mimochodem opravdu by mi nenechali v držení zbraně, co dokáží eliminovat "cíl" na 2 míle vzdálený, kdyby si nebyli jistí mým duševním zdravím.😀

Vy jste tak namyšlený a sebestredny až je z toho člověku zle... Jen já mám papíry na hlavu, jen já se starám o konisky, jen já jsem dokonalý, jen já, jen já.... Víte o koních kulove, kdyby vám někdo nakecal že mají dva žaludky tak to odkyvete a ještě to budete prezentovat.
Uvědomte si, že víceméně všem jste tady u zadele, vaše zbraně a vojackoviny všechny tu akorát vytáčí vaše lhaní a kraviny co cpete do každého tématu o kterém vite H.

P. S. Taky mám papíry na hlavu, kvůli povolání, a nemusím to vytahovat v každém desátém příspěvku🤦‍♀️ takže fakt nejste jediný na světě...

neverend

22.2.2020 20:10
neverend

XXX.XXX.226.145

Coudas napsal(a):
Pred casem, tak 2 roky? Psal ze nema facebook a nikdy mit nebude a hle.... ale to asi taky bylo mlzeni, aby se ubranil silenym chtivym zenskym, co ho chtely ....

Couďas víte co to tu s Leithian vlastně předvádíte? Vsadím se,že inteligentním lidem jako je Koně už asi něco "došlo".🙂 Skoro bych se vsadil.Já se díky Vám dvěma ani o vysvětlování nijak snažit nemusím.

Coudas

22.2.2020 20:15
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Couďas víte co to tu s Leithian vlastně předvádíte? Vsadím se,že inteligentním lidem jako je Koně už asi něco "došlo".🙂 Skoro bych se vsadil.Já se díky Vám dvěma ani o vysvětlování nijak snažit nemusím.

Nevim, co? Patrne nemam dostatecne vysetreni na hlavu, takze nejsem tak prudce inteligentni jako Vy, tak mi to polipaticky vysvetlite? Bl.bovi jako jsem ja?

22.2.2020 20:15
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):

Poučte nás, některým blbější, jako teda mně, to nedošlo.

22.2.2020 20:18
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):

Jestli můj chybný překlad "mrtvé krávy" někoho urazil a vzal si ho osobně ,tak tipuji,že Zuzka by to nebyla.
Myslíte,že potvrzení na hlavu ,jakože jste OK ?
Na zbroják musí být psychotesty,že?
Každopádně nějaký ten psychopat nedávno měl taky potvrzení od armády ,že může lítat asi, a nakonec něco způsobil .V hlavě se může hnout komukoli a kdykoli .To že v momentě návštěvy doktora obstál v testech ,není trvalá jistota ničeho.

neverend

22.2.2020 20:26
neverend

XXX.XXX.226.145

Vy jste tak namyšlený a sebestredny až je z toho člověku zle... Jen já mám papíry na hlavu, jen já se starám o konisky, jen já jsem dokonalý, jen já, jen já.... Víte o koních kulove, kdyby vám někdo nakecal že mají dva žaludky tak to odkyvete a ještě to budete prezentovat.
Uvědomte si, že víceméně všem jste tady u zadele, vaše zbraně a vojackoviny všechny tu akorát vytáčí vaše lhaní a kraviny co cpete do každého tématu o kterém vite H.

P. S. Taky mám papíry na hlavu, kvůli povolání, a nemusím to vytahovat v každém desátém příspěvku🤦‍♀️ takže fakt nejste jediný na světě...

Takže mě se nadávat klidně může? A já nesmím říct nic? Teda Vy jste mi demokratka.😀 Sebestředný možná jsem,ale zase na druhou stranu mi "nekrvácí žíli" nad tím,že někdo něco napsal na veřejné diskuzi.Taky nejsem blbej a dávno by mi došlo,že pokud neverend bude chtít někam cokoli psát,nebude se nikoho prosit o povolení,ano?😀

22.2.2020 20:32

neverend napsal(a):
Takže mě se nadávat klidně může? A já nesmím říct nic? Teda Vy jste mi demokratka.😀 Sebestředný možná jsem,ale zase na druhou stranu mi "nekrvácí žíli" nad tím,že někdo něco napsal na veřejné diskuzi.Taky nejsem blbej a dávno by mi došlo,že pokud neverend bude chtít někam cokoli psát,nebude se nikoho prosit o povolení,ano?😀

Někde jsem vám v příspěvku nadala?
Samozřejmě, zakázat vám to nikdo nemůže, což je škoda. Ale proč by tak inteligentní člověk, za jakého se prezentujete, pořád otravoval témata vecma úplně mimo mísu?

P. S. Žíla bez žíly, jako žena bez ženy - kdo, co? Ženy - žíly ✌🏼

Coudas

22.2.2020 20:34
Coudas

XXX.XXX.87.254

Samozřejmě, zakázat vám to nikdo nemůže, což je škoda. Ale proč by tak inteligentní člověk, za jakého se prezentujete, pořád otravoval témata vecma úplně mimo mísu?

Je american, nezapomen, neumi cesky.

neverend

22.2.2020 20:47
neverend

XXX.XXX.226.145

koně napsal(a):
Jestli můj chybný překlad "mrtvé krávy" někoho urazil a vzal si ho osobně ,tak tipuji,že Zuzka by to nebyla.
Myslíte,že potvrzení na hlavu ,jakože jste OK ?
Na zbroják musí být psychotesty,že?
Každopádně nějaký ten psychopat nedávno měl taky potvrzení od armády ,že může lítat asi, a nakonec něco způsobil .V hlavě se může hnout komukoli a kdykoli .To že v momentě návštěvy doktora obstál v testech ,není trvalá jistota ničeho.

To se budete divit koně,ale na "civilní" ZP nejsou žádné psychotesty třeba.🙂 Mě se civilní sektor netýká a jsou to interní armádní předpisy.Každému může "houknout" a zbraň si najde v podobě auta,nože,či třeba výrobou výbušniny pomocí "papiňáku" skoro každý.Např. černý střelný prach je ke koupi bez zbrojního průkazu.🙂

22.2.2020 20:48
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Coudas napsal(a):
Je american, nezapomen, neumi cesky.

A ani anglicky. V angličtině se Američan, stejně jako v češtině, píše s velkým A. Ani jeden jazyk v něm tuto znalost nezanechal.

Coudas

22.2.2020 20:51
Coudas

XXX.XXX.87.254

Dotaz napsal(a):
A ani anglicky. V angličtině se Američan, stejně jako v češtině, píše s velkým A. Ani jeden jazyk v něm tuto znalost nezanechal.

To nevadi, hlavne ze se trefi na 2 mile.

22.2.2020 21:00
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jj, určitě zvládne i tohle a se zavřenýma očima. Akorát čekám, kdy nám bude vykládat, že byl v Cizinecké legii. :D

neverend

22.2.2020 21:04
neverend

XXX.XXX.226.145

A to "nas*re" že mi to nikdo nemůže zakázat,co?😀😀 A teď už řešíme i pravopis,jo? 😀 Marná snaha děvčata,mě nikdy z ifauny nedostanete a už vůbec né takhle.🙂 Vůbec se nemusíte namáhat ani Vy,ani Couďas,ani Dotaz a nikdo jiný.🙂 A maskujete to tak špatně,že i hloupému to musí být jasné hned.

22.2.2020 21:08

neverend napsal(a):
A to "nas*re" že mi to nikdo nemůže zakázat,co?😀😀 A teď už řešíme i pravopis,jo? 😀 Marná snaha děvčata,mě nikdy z ifauny nedostanete a už vůbec né takhle.🙂 Vůbec se nemusíte namáhat ani Vy,ani Couďas,ani Dotaz a nikdo jiný.🙂 A maskujete to tak špatně,že i hloupému to musí být jasné hned.

Já ifaunou neziju a je mi to jedno. Se*ou mě jiné věci. Jen mě mrzí, že když už sem člověk zavítá, musi tu číst vaše bludy - i když učím jsem se je přeskakovat.
Ten pravopis jsem naznala hlavně proto, že když ze sebe děláte něco víc, tak alespoň bez chyb. Ať sám sebe neztrapnujete.
Tady pomůže fakt jen to co bylo dřív, nekrmit to, ono to chcipne.

22.2.2020 21:12
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):

A co teda maskujeme? Já nějak pořád nevím.

22.2.2020 21:15

Dotaz napsal(a):
A co teda maskujeme? Já nějak pořád nevím.

Asi mu málo nahlas píšeme, ať vypadne. Teda, moc oklikou. Nebo nevím. Ale my jsme hromadně banda blbcu, takže to ani nepochopíme...

22.2.2020 21:18
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Asi mu málo nahlas píšeme, ať vypadne. Teda, moc oklikou. Nebo nevím. Ale my jsme hromadně banda blbcu, takže to ani nepochopíme...

Spíš si ve své samolibosti myslí, že ho balíme. :D

neverend

22.2.2020 21:32
neverend

XXX.XXX.226.145

No jistě že ano a já Vám říkám že nevypadnu a bez oklik.😀

neverend

22.2.2020 22:03
neverend

XXX.XXX.226.145

Já ifaunou neziju a je mi to jedno. Se*ou mě jiné věci. Jen mě mrzí, že když už sem člověk zavítá, musi tu číst vaše bludy - i když učím jsem se je přeskakovat.
Ten pravopis jsem naznala hlavně proto, že když ze sebe děláte něco víc, tak alespoň bez chyb. Ať sám sebe neztrapnujete.

"I když učím jsem se je přeskakovat".😀😀 Vy taky dobrá čecha,že?😀😀

Coudas

22.2.2020 22:19
Coudas

XXX.XXX.87.254

To je odpoved? Co predvadim? Vystipat vas z ifauny? Aha.... hm. Tak si tu budte, tohle mi je vazne burt. Nesnasim lidi typu vy, lenacia alias sophii, atla a pod. Ja ja ja jen ja. Mimochodem na zbrojak v civilnim sektoru psychotesty potreba jsou, ale to je jedno.

22.2.2020 22:43
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ale vydržet to.

neverend

22.2.2020 23:16
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
To je odpoved? Co predvadim? Vystipat vas z ifauny? Aha.... hm. Tak si tu budte, tohle mi je vazne burt. Nesnasim lidi typu vy, lenacia alias sophii, atla a pod. Ja ja ja jen ja. Mimochodem na zbrojak v civilnim sektoru psychotesty potreba jsou, ale to je jedno.

Nejsou couďas,jen potvrzení od vašeho praktického lékaře.Ten Vás samozřejmě může odeslat k odbornému vyšetření,ale to bývá výjimka a většinou k tomu má nějaký důvod.🙂

Couďas já jednoduše neumím česky tak dobře jako Vy.🙁 Hledám kolikrát výraz pro danou věc na Google.😀 Asi někdy holt najdu špatně a Vy tady se toho hned chytíte.

Vemte si většina z Vás příklad z Verun,Šutříka,Oťáska,Čanky a dalších nervově vyrovnaných lidí zde.Proč jim nijak výrazně nevadí mé názory s příchutí až "infantilnosti"?

Neregistrovaný uživatel

22.2.2020 23:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

sisi58 napsal(a):
Ale vydržet to.

Evidentne se nenasel nikdo tak slabomyslny kdo by po tom touzil.

neverend

23.2.2020 02:44
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Ale vydržet to.

V životě jsou horší věci než Meifi na ifauně Sisi.🙂 Ovšem to o té eliminaci někoho,bych prosil odvolejte.Mě se opravdu bát nemusíte a hodně mi vadí že byste si snad tohle o mě byť jen myslela.🙁

23.2.2020 07:37

neverend napsal(a):
"I když učím jsem se je přeskakovat".😀😀 Vy taky dobrá čecha,že?😀😀

Autokorekce a hrubka je podle mě rozdíl. Nicméně já tu ze sebe nedělám dokonalou, narozdil od vás.

A ano, jsou mnohem horší věci než vy. Jen škoda, že i ty špatné člověk nachází tam, kde se chodí odreagovat...

Coudas

23.2.2020 08:07
Coudas

XXX.XXX.87.254

Ja se ale ptala, co vas k tomu vede, ale na to jste zatim neodpovedel a predpokladam, ze neodpovite. Nevim, proc bych si mela brat priklad z lidi, ktere neznam. Nevadite tady 90% ifauny, ja si vsechny ty nicky nepamatuju. A me jste taky ukradeny, opet se zopakuji, vadi mi lidi "ja". Jedine ja a nikdo jiny zde si nebere psa domu pri bource, nema kone natolik rad, protoze souhlasi s jatkama nepodporune utulky, nebere zvirata jako partaky, nema papiry na hlavu, atd atd atd. Tak jo no, tak jedine vy, my ostatni to mame spatne, tak nas asi potrebujete predelat. Tak pokracujte. Ze jste jediny v republice s nejakym povolenim, hm.... Ja jsem jedina zena v republice, ktera delala instruktorku sluzebnich psu, zatim. Ale vubec nic mi to neprinasi, a nevim, proc se tim chlubit. Napsali o mne dokonce clanek v casopise ( https://www.dog.cz/archiv-detail/1200604/ ) " instriktorka Katerina Kotaskova". Ja slouzila primo CR, ale to ze mne nadcloveka nedela. Nikomu jsem nezachranila zivot, pomohla jen dvoum lidem, aby udelali zkousky, a proti nicemu jsem CR neubranila. Nikdo mne za to placat po ramenou nebude, nikdo dokonce ani neuzije mych zkusenosti, proc taky. Nedokazala jsem prosadit svuj nazor ani mezi 10 ti lidmi, jak bych to mela dokazat mezi 10 miliony. Dale se tady pane nekonecne bozsky snazte presvedcit lidi o sve pravde. Ale tak jako se nechcete ukazat vy, tak stejne ja nemam duvod se nechat o nesmyslech presvedcit. Chtel jste se bavit o konich, ale nechcete protichudne nazory poslouchat. A jestli jste nabyl dojmu, ze ja po vas jedu, tak to se omlouvam, nebyla v tom ani spetka tohoto umyslu. Mam nejlepsiho partaka ktereho si muzu prat, nevim, proc bych mu mela ublizovat kvuli nejakyho avatara, kterej umi jen kecat. Vubec nemate tuseni, jak mi kone funguji, radsi budete verit nejaky slecne ci pani, krera mne mozna nekdy videla za obradnikem, ale pri praci mne videlo velmi, velmi malo lidi na to, aby ji mohli jakkoliv ohodnotit. Kone jste napsal, co ci kun vybete, jestli prochazku s hromadou mrkve nebo vyjizdku s mrtvou kravou. Zkuste na tu prochazku jit bez te tuny mrkve, mozna pak zjistite, ze ten kun nejde s vami protoze vy, ale protoze mrkev. Ano. Jsem dusevne nevyrovnany clovek, pokud to je znamka toho, ze potrebuju vyjadrit svuj nazor a mam jej jinej nez hlavni konacky proud. Ach jo.

23.2.2020 13:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

Evidentne se nenasel nikdo tak slabomyslny kdo by po tom touzil.

Vydržet nekrmit trolla nebo to byl trotl?

23.2.2020 13:18
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):
Ja se ale ptala, co vas k tomu vede, ale na to jste zatim neodpovedel a predpokladam, ze neodpovite. Nevim, proc bych si mela brat priklad z lidi, ktere neznam. Nevadite tady 90% ifauny, ja si vsechny ty nicky nepamatuju. A me jste taky ukradeny, opet se zopakuji, vadi mi lidi "ja". Jedine ja a nikdo jiny zde si nebere psa domu pri bource, nema kone natolik rad, protoze souhlasi s jatkama nepodporune utulky, nebere zvirata jako partaky, nema papiry na hlavu, atd atd atd. Tak jo no, tak jedine vy, my ostatni to mame spatne, tak nas asi potrebujete predelat. Tak pokracujte. Ze jste jediny v republice s nejakym povolenim, hm.... Ja jsem jedina zena v republice, ktera delala instruktorku sluzebnich psu, zatim. Ale vubec nic mi to neprinasi, a nevim, proc se tim chlubit. Napsali o mne dokonce clanek v casopise ( https://www.dog.cz/archiv-detail/1200604/ ) " instriktorka Katerina Kotaskova". Ja slouzila primo CR, ale to ze mne nadcloveka nedela. Nikomu jsem nezachranila zivot, pomohla jen dvoum lidem, aby udelali zkousky, a proti nicemu jsem CR neubranila. Nikdo mne za to placat po ramenou nebude, nikdo dokonce ani neuzije mych zkusenosti, proc taky. Nedokazala jsem prosadit svuj nazor ani mezi 10 ti lidmi, jak bych to mela dokazat mezi 10 miliony. Dale se tady pane nekonecne bozsky snazte presvedcit lidi o sve pravde. Ale tak jako se nechcete ukazat vy, tak stejne ja nemam duvod se nechat o nesmyslech presvedcit. Chtel jste se bavit o konich, ale nechcete protichudne nazory poslouchat. A jestli jste nabyl dojmu, ze ja po vas jedu, tak to se omlouvam, nebyla v tom ani spetka tohoto umyslu. Mam nejlepsiho partaka ktereho si muzu prat, nevim, proc bych mu mela ublizovat kvuli nejakyho avatara, kterej umi jen kecat. Vubec nemate tuseni, jak mi kone funguji, radsi budete verit nejaky slecne ci pani, krera mne mozna nekdy videla za obradnikem, ale pri praci mne videlo velmi, velmi malo lidi na to, aby ji mohli jakkoliv ohodnotit. Kone jste napsal, co ci kun vybete, jestli prochazku s hromadou mrkve nebo vyjizdku s mrtvou kravou. Zkuste na tu prochazku jit bez te tuny mrkve, mozna pak zjistite, ze ten kun nejde s vami protoze vy, ale protoze mrkev. Ano. Jsem dusevne nevyrovnany clovek, pokud to je znamka toho, ze potrebuju vyjadrit svuj nazor a mam jej jinej nez hlavni konacky proud. Ach jo.

Krásný pes.

23.2.2020 13:39

Až budete koně chlap ve 39 letech svobodný,bez závazků,finančně zajištěný a chovající se k ženě jako k dámě,tak si něco povíme o tom nesmyslném maskování,ano?🙂 A můžu Vám už teď poradit,že ať uděláte cokoli,tak vždy budete špatná Vy.

Chlapče zlatý. Zapomněl jste dodat ještě pohledný.
Když projedu vaše diskuze od samého začátku, celková nedůvěra je na místě. Když něco zkazíte, tak za to může vždy nějaká vaše údajná pronásledovatelka. Vy nikdy. Vy jste vždy nevinná oběť. Vaše příspěvky o koních mi nevadí, ale vadí mi vaše snaha o manipulaci s lidmi tady. Říkáte tím o sobě víc, než si myslíte. Jako každý jiný na veřejné diskuzi. Zkuste si přečíst knihu Petera Röhra Narcismus vnitřní žalář.
Možná tu zrcadlíte někomu špatné zkušenosti a možná je někdo citlivější na manipulaci a vaši trvalou potřebu grandiozity a obdivu. A má potřebu vám to sdělit.. Přeju vám ať k tomu duševnímu klidu opravdu dojdete, třeba pak bude zas chvíli probíhat na ifauně konstruktivní diskuze. A třeba taky ne😄😀😆

neverend

23.2.2020 15:26
neverend

XXX.XXX.213.247

Až budete koně chlap ve 39 letech svobodný,bez závazků,finančně zajištěný a chovající se k ženě jako k dámě,tak si něco povíme o tom nesmyslném maskování,ano?🙂 A můžu Vám už teď poradit,že ať uděláte cokoli,tak vždy budete špatná Vy.

Chlapče zlatý. Zapomněl jste dodat ještě pohledný.
Když projedu vaše diskuze od samého začátku, celková nedůvěra je na místě. Když něco zkazíte, tak za to může vždy nějaká vaše údajná pronásledovatelka. Vy nikdy. Vy jste vždy nevinná oběť. Vaše příspěvky o koních mi nevadí, ale vadí mi vaše snaha o manipulaci s lidmi tady. Říkáte tím o sobě víc, než si myslíte. Jako každý jiný na veřejné diskuzi. Zkuste si přečíst knihu Petera Röhra Narcismus vnitřní žalář.
Možná tu zrcadlíte někomu špatné zkušenosti a možná je někdo citlivější na manipulaci a vaši trvalou potřebu grandiozity a obdivu. A má potřebu vám to sdělit.. Přeju vám ať k tomu duševnímu klidu opravdu dojdete, třeba pak bude zas chvíli probíhat na ifauně konstruktivní diskuze. A třeba taky ne😄😀😆

Já vím Kotys,jenže Vy stejně jako mnoho lidí tady, vidíte taky jen tu jednu stranu.Já o sobě moc dobře vím,že vztah není nic pro mě a že to vůbec neumím s ženami.Hele už jsem si zvykl že není dobré dámě otevírat dveře u auta při vystupování a že kytičku k narozeninám asi není dobrý nápad nosit jako kamarád.🙂

Víte kolikrát jsem byl s ženou kamarád a nakonec jsem za "sv*ni" jen proto,že nechci jít dál? A na mě nikdo nekouká jak mi je asi? Více jak rok tam dělám dětem "strejdu" a ona mi pak po roce dá "ultimátum" buď půjdem dál a nebo už nejezdi? To je panečku "přátelství" jak má být a co ty děti? Těm je úplně u zadku co já mám nebo nemám s jejich mámou,ale psali mi pak sms kdy přijedu.🙁 Tak celá naše důvěra a ochota si pomoci se během jednoho dne z její strany změní v nenávist? A jak dlouho tedy na mě šila tu boudu? A pak mi ještě ztropí takovou ostudu v hřebčíně?

Tak po těchto zkušenostech už ani nápad vůbec někam jet.Věřím v přátelství mezi ženou a mužem,ale je to výjimka a naštěstí jednu takovou znám.🙂 Mimochodem nepovažuji za přátelství,že se mnou někdo jde třeba do kina.To jsou známí a ne přátelé a kamarádi.

V současné době mám prima ustajovatelku,která chápe co to je přátelství mezi lidmi a proto minulou neděli ukončila smlouvu té slečně s cobíkem.Né,ani náznakem jí poslední dobou nevadila a ani nápad že s tím mají něco společného naše výlety s koníky po okolí.Jinými slovy brzy očekávám opět dotaz "a co my dva"? "Jak to vidíš dál?" a já opět budu hledat nové ustájení.🙂

Hezký den Kotys.

23.2.2020 15:47
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Já vím Kotys,jenže Vy stejně jako mnoho lidí tady, vidíte taky jen tu jednu stranu.Já o sobě moc dobře vím,že vztah není nic pro mě a že to vůbec neumím s ženami.Hele už jsem si zvykl že není dobré dámě otevírat dveře u auta při vystupování a že kytičku k narozeninám asi není dobrý nápad nosit jako kamarád.🙂

Víte kolikrát jsem byl s ženou kamarád a nakonec jsem za "sv*ni" jen proto,že nechci jít dál? A na mě nikdo nekouká jak mi je asi? Více jak rok tam dělám dětem "strejdu" a ona mi pak po roce dá "ultimátum" buď půjdem dál a nebo už nejezdi? To je panečku "přátelství" jak má být a co ty děti? Těm je úplně u zadku co já mám nebo nemám s jejich mámou,ale psali mi pak sms kdy přijedu.🙁 Tak celá naše důvěra a ochota si pomoci se během jednoho dne z její strany změní v nenávist? A jak dlouho tedy na mě šila tu boudu? A pak mi ještě ztropí takovou ostudu v hřebčíně?

Tak po těchto zkušenostech už ani nápad vůbec někam jet.Věřím v přátelství mezi ženou a mužem,ale je to výjimka a naštěstí jednu takovou znám.🙂 Mimochodem nepovažuji za přátelství,že se mnou někdo jde třeba do kina.To jsou známí a ne přátelé a kamarádi.

V současné době mám prima ustajovatelku,která chápe co to je přátelství mezi lidmi a proto minulou neděli ukončila smlouvu té slečně s cobíkem.Né,ani náznakem jí poslední dobou nevadila a ani nápad že s tím mají něco společného naše výlety s koníky po okolí.Jinými slovy brzy očekávám opět dotaz "a co my dva"? "Jak to vidíš dál?" a já opět budu hledat nové ustájení.🙂

Hezký den Kotys.

A jé,takže vnitřní klid se zas nekoná?
Taky nevěřím v čisté přátelství mezi heterosexuálním párem.Může to být nejdřív kamarádství ,pak sex, a pak třeba už přátelství .Nebo taky ne , a tohle přichází v různém pořadí.
Ale téma vztahy by mělo být probíráno spíš někde v jiné diskuzi,nebo seznamce,nebo nevím .Mezilidské vztahy jsou hodně zajímavé,ale tohle je anonymní diskuze o koních ,nikoli pronásledovaných alfasamcích
Každopádně být vámi, tedy hledám ustajovatele ,muže?
Abyste nemusel stěhovat chudáky vaše koně každého půl roku,nebo jak nejdéle ženy vydrží se ovládat ,než po vás vystartují natvrdo

23.2.2020 16:33
saola

XXX.XXX.125.95

Meifi, opravdu se tedy kámošíš s dospělými ženami jen proto, abys mohl jejich dětem dělat hodného strýčka? A když chtějí (ty ženy) i něco víc, jdeš o dům dál?
Přesně tohle jsi výše napsal.
Zvedá se z Meifiho žaludek jen mně?

A ptáš se jich taky, jestli je doma máma?
https://www.youtube.com/watch?v=zh88Ooev_uI

neverend

23.2.2020 16:38
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
A jé,takže vnitřní klid se zas nekoná?
Taky nevěřím v čisté přátelství mezi heterosexuálním párem.Může to být nejdřív kamarádství ,pak sex, a pak třeba už přátelství .Nebo taky ne , a tohle přichází v různém pořadí.
Ale téma vztahy by mělo být probíráno spíš někde v jiné diskuzi,nebo seznamce,nebo nevím .Mezilidské vztahy jsou hodně zajímavé,ale tohle je anonymní diskuze o koních ,nikoli pronásledovaných alfasamcích
Každopádně být vámi, tedy hledám ustajovatele ,muže?
Abyste nemusel stěhovat chudáky vaše koně každého půl roku,nebo jak nejdéle ženy vydrží se ovládat ,než po vás vystartují natvrdo

O koních to není,ale koňařky jsou jaksi nedílnou součástí toho prostředí a přeneseně to s koňmi souvisí.😀 Chlapa? Jenže kde ho sehnat? Já znám akorát stáj Bartoše v mém okolí a tam stejně není místo.🙁 Kvůli koním se ženit je dost nezvyklé,co? 😀 Dobrý,a děkuju za zájem.

23.2.2020 16:48
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
O koních to není,ale koňařky jsou jaksi nedílnou součástí toho prostředí a přeneseně to s koňmi souvisí.😀 Chlapa? Jenže kde ho sehnat? Já znám akorát stáj Bartoše v mém okolí a tam stejně není místo.🙁 Kvůli koním se ženit je dost nezvyklé,co? 😀 Dobrý,a děkuju za zájem.

Nebo tedy zadanou ustajovatelku ,vyššího středního věku ? Co nemá dcery

Coudas

23.2.2020 16:53
Coudas

XXX.XXX.87.254

Aha, takze protoze vas otravuji zensky a vy neverite na pratelstvi mezi muzem a zenou, nezjistne, tak protoze jiny maji svuj nazor na jatka a utulky a tunu mrkve, tak je potreba je poslapat, ze nemaji radi zvirata.... to mi fakt hlava nebere.

23.2.2020 17:01
koně

XXX.XXX.174.63

Coudas napsal(a):
Aha, takze protoze vas otravuji zensky a vy neverite na pratelstvi mezi muzem a zenou, nezjistne, tak protoze jiny maji svuj nazor na jatka a utulky a tunu mrkve, tak je potreba je poslapat, ze nemaji radi zvirata.... to mi fakt hlava nebere.

Protože Neverenda válcují ženy od koní,kde je feminizace maximální ,tak probírá své problémy ve vztazích ,zrovna na koňské diskuzi?
Kam tlačí své názory a nehodlá býti tolerantní k těm,co to dělají jinak.Tudíž se snaží je virtuálně znemožnit
Možná to tak je .....
Odreagovává se ,ale na nevhodném místě

neverend

23.2.2020 17:03
neverend

XXX.XXX.213.247

saola napsal(a):
Meifi, opravdu se tedy kámošíš s dospělými ženami jen proto, abys mohl jejich dětem dělat hodného strýčka? A když chtějí (ty ženy) i něco víc, jdeš o dům dál?
Přesně tohle jsi výše napsal.
Zvedá se z Meifiho žaludek jen mně?

A ptáš se jich taky, jestli je doma máma?
https://www.youtube.com/watch?v=zh88Ooev_uI

Ty si tomu fakt nasadila korunu saolo.😀😀😀 To jako myslíš vážně? To si myslíš,že tedy pojedu na výlet jen s ženou a děti utřou nos někde u babičky? Nebo že kamarádce řeknu, "ale děti tu nechci,jo?". No teda ale fuuuj Saolo.

neverend

23.2.2020 17:33
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Protože Neverenda válcují ženy od koní,kde je feminizace maximální ,tak probírá své problémy ve vztazích ,zrovna na koňské diskuzi?
Kam tlačí své názory a nehodlá býti tolerantní k těm,co to dělají jinak.Tudíž se snaží je virtuálně znemožnit
Možná to tak je .....
Odreagovává se ,ale na nevhodném místě

Koně kdybych chtěl někoho znemožnit,tak už jsem měl tolik příležitostí..Spíš jsem byl obhlédnout jak se koňařky chovají ve virtuálním světě.Tak jsem zkusil jejich pověstnou "vznětlivost" trochu vyprovokovat a funguje naprosto stejně jako v reálu.😀 Holky jsou to prostě "živočišné",reakce jsou impulsivní a já se s tím potkal opravdu výhradně u koní.

Coudas

23.2.2020 17:46
Coudas

XXX.XXX.87.254

A jeste pokusni kralici.... parada

23.2.2020 17:51
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Koně kdybych chtěl někoho znemožnit,tak už jsem měl tolik příležitostí..Spíš jsem byl obhlédnout jak se koňařky chovají ve virtuálním světě.Tak jsem zkusil jejich pověstnou "vznětlivost" trochu vyprovokovat a funguje naprosto stejně jako v reálu.😀 Holky jsou to prostě "živočišné",reakce jsou impulsivní a já se s tím potkal opravdu výhradně u koní.

Tak vám nestačí,jak vás válcují ženy ve vámi popsaném reálném světě vdavekchtivých ustajovatelek ?
A ještě si jen tak pro radost, porýpáváte virtuálně a studujete reakce ?
Trošku masochista?

23.2.2020 18:01

Já tedy na "hetero" přátelství věřím a provozuji, už i proto, že se pohybují převážně v mužské společnosti a tam jaksi kamarádky nenajdu.
Jen to chce nedávat žádné naděje a ujasnit si od začátku že o nic nejde. A pak to funguje.

Coudas

23.2.2020 18:01
Coudas

XXX.XXX.87.254

koně napsal(a):
Tak vám nestačí,jak vás válcují ženy ve vámi popsaném reálném světě vdavekchtivých ustajovatelek ?
Trošku masochista?

Rekla bych neco jinyho, ale nebudu tento.

Jinak kousek od nas ustajeni v majetku muze je, dokonce zadaneho, rekla bych ze stastne, ale az tam pojedete, jedte prosim druhou cestou pres kopec, abyste nahodou nemusel brecet nad mymi utyranymi konmi bez mrkve a nebo abych po vas nahodou nevystartovala i na dalku, kdyz byste jel nahodou kolem.

neverend

23.2.2020 18:14
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Trošku masochista?

Ne koně,to je trochu jinak.Já s koníkama moc problémů či starostí nemám.Tak kde bych je taky bral,když opravdu mají co mít mají a sám si je přece nijak neošidím,ne? 😀 Krom pár běžných věcí jako zuby a tak.No a vzhledem k těm "problémům" v hřebčíně jsem si sem chodil počíst a popovídat s jinými lidmi.Ano,těmi lepšími než které máme ve stáji.Z počátku jsem Vámi byl nadšen a v duchu si přál mít stejné v reálu kolem sebe.🙂 Zlom nastal s tématem jatek a potom i útulků.To bylo pro mě jako útok na bezbranného a dál to již znáte.🙂 Ovšem některých lidí si zde stále vážím a přál bych si je ve virtuální stáji kolem sebe.Toť celé koně.

23.2.2020 18:20
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Ne koně,to je trochu jinak.Já s koníkama moc problémů či starostí nemám.Tak kde bych je taky bral,když opravdu mají co mít mají a sám si je přece nijak neošidím,ne? 😀 Krom pár běžných věcí jako zuby a tak.No a vzhledem k těm "problémům" v hřebčíně jsem si sem chodil počíst a popovídat s jinými lidmi.Ano,těmi lepšími než které máme ve stáji.Z počátku jsem Vámi byl nadšen a v duchu si přál mít stejné v reálu kolem sebe.🙂 Zlom nastal s tématem jatek a potom i útulků.To bylo pro mě jako útok na bezbranného a dál to již znáte.🙂 Ovšem některých lidí si zde stále vážím a přál bych si je ve virtuální stáji kolem sebe.Toť celé koně.

No ,na pokec jste si skutečně nemohl vybrat lépe
Přece jatky a útulky nejsou žádné tabu,děje se to .Když se jakékoli téma začne řešit,tak se sejdou různé názory.
V podstatě každé téma je konfliktní.Někdo to dělá tak,někdo tak .A tady si o tom máte počíst
A nemyslet si,že snad virtuálním nickem obrátíte někoho na svou víru.
A vám tedy chybí tolerance,že někdo má jiný názor,než vy?

Coudas

23.2.2020 18:32
Coudas

XXX.XXX.87.254

Já tedy na "hetero" přátelství věřím a provozuji, už i proto, že se pohybují převážně v mužské společnosti a tam jaksi kamarádky nenajdu.
Jen to chce nedávat žádné naděje a ujasnit si od začátku že o nic nejde. A pak to funguje.

Ty ale nejsi krasna, uchvatna, svobodna, s hronadou penez, tak to mas jinak 😉

neverend

23.2.2020 18:45
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
No ,na pokec jste si skutečně nemohl vybrat lépe
Přece jatky a útulky nejsou žádné tabu,děje se to .Když se jakékoli téma začne řešit,tak se sejdou různé názory.
V podstatě každé téma je konfliktní.Někdo to dělá tak,někdo tak .A tady si o tom máte počíst
A nemyslet si,že snad virtuálním nickem obrátíte někoho na svou víru.
A vám tedy chybí tolerance,že někdo má jiný názor,než vy?

Koně nechybí a dokonce patřím k lidem co Vám pochválí nové auto klidně do nebes a můžete si koupit úplně jinou značku než mám já.🙂 Váš dům má jiná okna než můj? No vidíte to a já Vám naprosto bez postranních úmyslů řeknu,že se mi líbí víc než ty moje.Pokud budu jen Váš známí,tak o Vás vždy jen v dobrém a když budu Vám chtít říct něco kritického,tak to řeknu Vám a jen mezi čtyřma očima.🙂 Jenže kůň u mě je zkrátka tvor s právem na život stejným jako mám já.A tam začne ten problém kdy on se nemůže bránit "zlovůli" člověka.V tu chvíli mě lidi přestanou zajímat a proč taky? Jedná se o jinou bytost a ne o ně.Kdyby snad nebyla jiná alternativa,ale ona je.Prostě nechápu jak tohle může milovník koní skoro obhajovat.🙂

23.2.2020 19:14
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
Koně nechybí a dokonce patřím k lidem co Vám pochválí nové auto klidně do nebes a můžete si koupit úplně jinou značku než mám já.🙂 Váš dům má jiná okna než můj? No vidíte to a já Vám naprosto bez postranních úmyslů řeknu,že se mi líbí víc než ty moje.Pokud budu jen Váš známí,tak o Vás vždy jen v dobrém a když budu Vám chtít říct něco kritického,tak to řeknu Vám a jen mezi čtyřma očima.🙂 Jenže kůň u mě je zkrátka tvor s právem na život stejným jako mám já.A tam začne ten problém kdy on se nemůže bránit "zlovůli" člověka.V tu chvíli mě lidi přestanou zajímat a proč taky? Jedná se o jinou bytost a ne o ně.Kdyby snad nebyla jiná alternativa,ale ona je.Prostě nechápu jak tohle může milovník koní skoro obhajovat.🙂

Začali jsme vaším problémem,že po vás jdou ženy.Neovládají se ,čímž vy musíte stěhovat své koně.Proto partnerské a mezilidské vztahy řešíte na koňské diskuzi.
Pak z toho vylezlo,že vlastně chodíte na diskuzi o koních abyste mohl provokovat a následně číst " impulsivní reakce živočišných holek"
A protože nejvíce reakcí je při vždy konfliktních tématech útulků , jatek ,nadváhy a podkování ,berou vás nejvíc právě ta.A zoufáte si ,jak milovnice koní je nemilují a píšete své názory pořád dokola
Tolerantní dle svého názoru jste,ale vocamcaď pocamcaď
A čekáte od tohoto virtuálního pruzení něco ?

Coudas

23.2.2020 19:33
Coudas

XXX.XXX.87.254

Az budou utulky slouzit k tomu, ze tam mohu zdraveho relativne bezproblemoveho kone, pro mne dale nemozneho vlastnit, bez financnich vyrovnani, nemajici moznot kone utratit, doma pohrbit, nemajici na kafilerii nebo proste z jinych duvodu, nebudou utulky brat kone, kteri by si zaslouzili dustojny odchod misto trapeni zachranovanim, az neuvidim majitelky utulku s cigarem v hube, ale zebrajicim vyhrozovanim dejte, nebo zavrem, touzici jen po slave a uznani za svou blahodarnou cinnost, az mi pan doktor prestane popisovat praktiky, jake se v utulku deji, az mi nekdo nabidne tu "jinou" moznost, jak se kone dustojne zbavit, kdyz to proste nejde, prestanu vase utoky brat osobne a uznam vasi snahu. Na rozdil od vas, ktery nikdy neuznate, ze clovek muze to zvire brat uplne stejne jako vy, jen s rozdilem tim, ze taky dokaze uznat tu "jinou" moznost, kterou vy tu prezentujete jako jakousi nutnost a vyzivani se v ni. Stejne jako vy tyto lidi hazite do jednoho pytle, ja hazim do jednoho pytle utulky a lidi toto podporujici, ale vsude se najdou ti a i jini. Stejne tak jako ve sportu se najdou prasata zenouci se za slavou a penezi, najdou se tam i takovi, kteri to delaji, protoze se jim libi ta sila zvirete, kterou trpelivou praci a porozumenim dokazi promenit v to souzneni a perfektni vykon. Ze vy jste videl nekde neco neznamena, ze nekde jinde to nemuze byt jinak. Ja take na koni nejezdim, "mrtvou kravu" mam povesenou na vesaku a pouzivam "mrtvyho berana", nebo indickou slupku, a jedu se projet dvakrat za rok protoze mne "popadne touha", a jsem rada, ze ti kone jsou vuci mne tak tolerantni, ze bez priprav mne zavezou a zase odvezou, protoze se mi jezdeni na koni v hezke prirode libi, je to relax, a uklidneni od dennich starosti a stresu. Vymenou za denni peci a starosti o ne to je myslim slusny obchod. Ale nebudu nikomu cpat, ze kdyz to dela jinak, je cune a nesmi a kone to a tamto a maji pravo na zivot. Kdo je blb a nema respekt k druhemu zivotu ho nebude mit k nicemu, cloveku, natoz zvireti ci prirode. Ale to na verejne diskuzi nevyresim, nikam nic nedokopu, nicemu nepomuzu. A protoze jsem vztahovacna, tak se mne rejpance tohito typu hodne dotykaji, asi jako psala Kotys, jsem na manipulaci citlivejsi. A vas bych v realu opravdu uz poznat nechtela. Spravnyho chlapa, ktetyho zde tak vehementne popisujete si predatavuju uplne jinak a po tom, co jste zde predvedl a predvadite o vasi "spravnosti" velmi silne pochybuji. Alfasamec mozna pro ty konarky. Nastesti konarka nejsem.

neverend

23.2.2020 19:49
neverend

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
Začali jsme vaším problémem,že po vás jdou ženy.Neovládají se ,čímž vy musíte stěhovat své koně.Proto partnerské a mezilidské vztahy řešíte na koňské diskuzi.
Pak z toho vylezlo,že vlastně chodíte na diskuzi o koních abyste mohl provokovat a následně číst " impulsivní reakce živočišných holek"
A protože nejvíce reakcí je při vždy konfliktních tématech útulků , jatek ,nadváhy a podkování ,berou vás nejvíc právě ta.A zoufáte si ,jak milovnice koní je nemilují a píšete své názory pořád dokola
Tolerantní dle svého názoru jste,ale vocamcaď pocamcaď
A čekáte od tohoto virtuálního pruzení něco ?

A co bych čekal? 🙂 Samozřejmě že nic.Vždyť jestli si pamatujete,tak jsem několikrát zde žádal lidi jen o to,aby na mě nereagovali a dali mi jen prostor k vyjádření.

Vždyť se podívejte že s Vámi jsem si v klidu popovídal,bez zbytečných emocí a urážek.😉 Nic se přeci neděje a jestli kůň zmizí ze seznamu jatečných zvířat se tady rozhodovat nebude.

Mezi tím se mi podařilo vysvětlit situaci své ustajovatelce a už tedy napsala té paní takovou no řekněme "omluvu".🙂 Znáte koňařky,tohle jim moc nejde.

Koně Vy jste mimořádně rozumná osoba a přál bych si na ifauně víc takových.

23.2.2020 19:59
koně

XXX.XXX.174.63

neverend napsal(a):
A co bych čekal? 🙂 Samozřejmě že nic.Vždyť jestli si pamatujete,tak jsem několikrát zde žádal lidi jen o to,aby na mě nereagovali a dali mi jen prostor k vyjádření.

Vždyť se podívejte že s Vámi jsem si v klidu popovídal,bez zbytečných emocí a urážek.😉 Nic se přeci neděje a jestli kůň zmizí ze seznamu jatečných zvířat se tady rozhodovat nebude.

Mezi tím se mi podařilo vysvětlit situaci své ustajovatelce a už tedy napsala té paní takovou no řekněme "omluvu".🙂 Znáte koňařky,tohle jim moc nejde.

Koně Vy jste mimořádně rozumná osoba a přál bych si na ifauně víc takových.

To je fajn ,že se jen svobodně vyjadřujete a nemáte přitom potřebu nikoho ovlivňovat
Od toho je diskuze
Budete se ženit aby zůstali vaši koně i slečna cobová?
Ono je skutečně nejlepší vysvětlit si navzájem situaci,ideálně předem .Aby jeden nebo druhý ,nečekal na něco zbytečně
Tak hodně štěstí

neverend

23.2.2020 20:04
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Az budou utulky slouzit k tomu, ze tam mohu zdraveho relativne bezproblemoveho kone, pro mne dale nemozneho vlastnit, bez financnich vyrovnani, nemajici moznot kone utratit, doma pohrbit, nemajici na kafilerii nebo proste z jinych duvodu, nebudou utulky brat kone, kteri by si zaslouzili dustojny odchod misto trapeni zachranovanim, az neuvidim majitelky utulku s cigarem v hube, ale zebrajicim vyhrozovanim dejte, nebo zavrem, touzici jen po slave a uznani za svou blahodarnou cinnost, az mi pan doktor prestane popisovat praktiky, jake se v utulku deji, az mi nekdo nabidne tu "jinou" moznost, jak se kone dustojne zbavit, kdyz to proste nejde, prestanu vase utoky brat osobne a uznam vasi snahu. Na rozdil od vas, ktery nikdy neuznate, ze clovek muze to zvire brat uplne stejne jako vy, jen s rozdilem tim, ze taky dokaze uznat tu "jinou" moznost, kterou vy tu prezentujete jako jakousi nutnost a vyzivani se v ni. Stejne jako vy tyto lidi hazite do jednoho pytle, ja hazim do jednoho pytle utulky a lidi toto podporujici, ale vsude se najdou ti a i jini. Stejne tak jako ve sportu se najdou prasata zenouci se za slavou a penezi, najdou se tam i takovi, kteri to delaji, protoze se jim libi ta sila zvirete, kterou trpelivou praci a porozumenim dokazi promenit v to souzneni a perfektni vykon. Ze vy jste videl nekde neco neznamena, ze nekde jinde to nemuze byt jinak. Ja take na koni nejezdim, "mrtvou kravu" mam povesenou na vesaku a pouzivam "mrtvyho berana", nebo indickou slupku, a jedu se projet dvakrat za rok protoze mne "popadne touha", a jsem rada, ze ti kone jsou vuci mne tak tolerantni, ze bez priprav mne zavezou a zase odvezou, protoze se mi jezdeni na koni v hezke prirode libi, je to relax, a uklidneni od dennich starosti a stresu. Vymenou za denni peci a starosti o ne to je myslim slusny obchod. Ale nebudu nikomu cpat, ze kdyz to dela jinak, je cune a nesmi a kone to a tamto a maji pravo na zivot. Kdo je blb a nema respekt k druhemu zivotu ho nebude mit k nicemu, cloveku, natoz zvireti ci prirode. Ale to na verejne diskuzi nevyresim, nikam nic nedokopu, nicemu nepomuzu. A protoze jsem vztahovacna, tak se mne rejpance tohito typu hodne dotykaji, asi jako psala Kotys, jsem na manipulaci citlivejsi. A vas bych v realu opravdu uz poznat nechtela. Spravnyho chlapa, ktetyho zde tak vehementne popisujete si predatavuju uplne jinak a po tom, co jste zde predvedl a predvadite o vasi "spravnosti" velmi silne pochybuji. Alfasamec mozna pro ty konarky. Nastesti konarka nejsem.

No a vždyť mě se Váš názor taky docela líbí Couďas.Souhlasím s Vámi že je tu hodně práce a mnoho zbytečností na úkor užitečných věcí.Snad jsem někde psal,že všichni kolem koní jsou špatní? Jen u toho vrcholového sportu jsem opatrný v tvrzení.V dnešní době technologií vylézají na povrch věci,které by dřív zůstali veřejnosti navždy skryty.🙂 Najdou se lidi co infiltrují do různých zařízení a odkryjí ty skutečné podmínky.Někdy se na to ani koukat nedá.🙁 Útulky nevyjímaje.

Coudas

23.2.2020 20:06
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
No a vždyť mě se Váš názor taky docela líbí Couďas.Souhlasím s Vámi že je tu hodně práce a mnoho zbytečností na úkor užitečných věcí.Snad jsem někde psal,že všichni kolem koní jsou špatní? Jen u toho vrcholového sportu jsem opatrný v tvrzení.V dnešní době technologií vylézají na povrch věci,které by dřív zůstali veřejnosti navždy skryty.🙂 Najdou se lidi co infiltrují do různých zařízení a odkryjí ty skutečné podmínky.Někdy se na to ani koukat nedá.🙁 Útulky nevyjímaje.

Ano, psal.

neverend

23.2.2020 21:59
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Ano, psal.

Tak nejsou,jo?

23.2.2020 22:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Jen si ho tady pěkně nechte - tolik štěstí už bysme na psech neunesli😱
Stačí, že tam máme na pana Jahodu, a hromadu trollů s diagnózami všeho druhu

neverend

23.2.2020 22:31
neverend

XXX.XXX.213.247

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Tak to Vás nepotěším,vůbec si mě tady nenechají.😀

23.2.2020 23:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

neverend napsal(a):
Tak to Vás nepotěším,vůbec si mě tady nenechají.😀

No, a nechcete jít na jinou diskuzi, kde si kvůli Vám všechny baby nebudou trhat kalhotky...?
Přecejen na psech je to taky samá ženská, a to by pro Vás bylo jen z bláta do louže, a to prece nechcete?!

23.2.2020 23:05
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Coudas, ještě jste v Heřmanicích?

23.2.2020 23:20
Slon Indický

XXX.XXX.245.62

Mně ještě nedá vyjádřit se k Nekonečnému - asi jsem divná, ale myslím, že pokud si na něj začnou dělat ženské nároky, tak to je oprávněně.
Pokud to dobře chápu, tak se Nekonečný ustájí s koňmi, začne nezištně ustajovatelce pomáhat, finančně přispívat, dovádět s ní v posteli, dělat strýčka jejím dětem a ještě se k ní nastěhuje. Jak má ženská pak chápat tohle jako kamarádství a nedělat si nároky? Vůbec se nedivím, že dostane ultimátum, že buď vztah se vším všudy, nebo ať se pakuje - osobně bych se cítila tak, že mě vodí za nos, pokud při tomhle všem tvrdí, že mezi nimi nic, žádný vztah a jen kamarádi.

neverend

24.2.2020 00:10
neverend

XXX.XXX.213.247

Slon Indický napsal(a):
Mně ještě nedá vyjádřit se k Nekonečnému - asi jsem divná, ale myslím, že pokud si na něj začnou dělat ženské nároky, tak to je oprávněně.
Pokud to dobře chápu, tak se Nekonečný ustájí s koňmi, začne nezištně ustajovatelce pomáhat, finančně přispívat, dovádět s ní v posteli, dělat strýčka jejím dětem a ještě se k ní nastěhuje. Jak má ženská pak chápat tohle jako kamarádství a nedělat si nároky? Vůbec se nedivím, že dostane ultimátum, že buď vztah se vším všudy, nebo ať se pakuje - osobně bych se cítila tak, že mě vodí za nos, pokud při tomhle všem tvrdí, že mezi nimi nic, žádný vztah a jen kamarádi.

Když nejhorší na tom právě je,že spolu nedovádíme v posteli a spím i v jiné místnosti než ona.Říkám jí jménem a před rokem mi říkala,že některý ženský mají o kolečko víc,když nechápou přátelství mezi mužem a ženou a ona taky nikoho už nechce za partnera či muže.Dokonce prý chlap už jí nesmí přes práh.Rajská hudba pro mé uši a minulý týden takhle "vypakuje" někoho zřejmě kvůli mě? Už tedy delší dobu měla takové poznámky i na mě, kvůli tomu jestli si taky nekoupím coba abychom s paní ladili venku.😀 Paní je mimochodem 25 a má přítele,který sem celkem často chodí taky.

24.2.2020 00:13
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):
Když nejhorší na tom právě je,že spolu nedovádíme v posteli a spím i v jiné místnosti než ona.Říkám jí jménem a před rokem mi říkala,že některý ženský mají o kolečko víc,když nechápou přátelství mezi mužem a ženou a ona taky nikoho už nechce za partnera či muže.Dokonce prý chlap už jí nesmí přes práh.Rajská hudba pro mé uši a minulý týden takhle "vypakuje" někoho zřejmě kvůli mě? Už tedy delší dobu měla takové poznámky i na mě, kvůli tomu jestli si taky nekoupím coba abychom s paní ladili venku.😀 Paní je mimochodem 25 a má přítele,který sem celkem často chodí taky.

Takže prostě už spíše v pozici manžela? :)

neverend

24.2.2020 00:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Takže prostě už spíše v pozici manžela? :)

Jakého manžela myslíte? Ta paní s tím cobem je vdaná,to ano.

24.2.2020 00:33
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):
Jakého manžela myslíte? Ta paní s tím cobem je vdaná,to ano.

Ustajovatelčin přece. :)

neverend

24.2.2020 01:38
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):

Manžel se podle jejích slov vykašlal a zmizel.Víc moc nevím o něm.

24.2.2020 01:50
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):
Manžel se podle jejích slov vykašlal a zmizel.Víc moc nevím o něm.

No, myslela jsem to tak, že jste na tom úplně stejně jako někteří manželé po letech, ale nechte to být .

neverend

24.2.2020 01:53
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
No, myslela jsem to tak, že jste na tom úplně stejně jako někteří manželé po letech, ale nechte to být .

Jo jako já myslíte?😀 Já jsem je nájemník trochu snaživější.

Tak dobrou noc.🙂

24.2.2020 04:37

Já na psy chodím taky, takže si tímhle nepomůžu 😁
A jahoda bohužel přispívá i sem... Je to jako nějaký mor, napadá to celou faunu 😁

Coudas

24.2.2020 06:14
Coudas

XXX.XXX.87.254

Coudas, ještě jste v Heřmanicích?

Ne, uz dlouho ne.

24.2.2020 07:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dotaz napsal(a):

Kdo to jenom byl/a,kdo se tu vždycky vyblil ze soukromých věcí a pak všechno popíral/a a odhlašoval/a se? Nějak si nemohu vzpomenout. Tohle je nějaká reinkarnace nebo štafeta nebo nová PC hra? Ještě chybí TO, ale podle gradace diskuze k tomu jistě dospěje, tak bacha.

24.2.2020 07:19
Slon Indický

XXX.XXX.245.62

neverend napsal(a):

No, zvnějšku jste prostě ustajovatelčin muž, když s ní bydlíte, platíte, staráte se a ještě obstaráváte i děti. V koňské drbárně je pak ustajovatelka za blbku, které chlap chodí za mladší, když trávíte čas s tou slečnou od coba. Pokud chcete, aby vám ženské daly pokoj, tak se prostě chovejte jako nájemník a kamarád - plaťte nájem, třeba pomáhejte i u těch koní, a dětem přineste že slušnosti čokoládu, když mají narozeniny, svátek, nebo jsou zrovna Vánoce. Větší intervence těm ženským motá hlavu - většina chlapů o živení cizích dětí nestojí, a vy se stavíte rovnou do role manžela. Pokud za manžela být nechcete a zároveň chcete podpořit děti, bydlete ve svém - zase se pak vyhnete těm nárokům.

Coudas

24.2.2020 07:31
Coudas

XXX.XXX.87.254

To je usmevne. Zensky nechapou, ze chlap je nechce a chce byt jen kamarad pres vse, co pro ne dela, a chlap nechape, ze kdyz se ma prijet podivat na kone, ze se ma prijet podivat na kone a ne skocit do postele. A taky mi prijde vtipny, ze kdyz se na neco zeptam, tak misto odpovedi chci dotycneho odnekud dostat. A diky tomu celovikendova diskuze a zahlcena ifauna. Ale o to jde 😁

24.2.2020 08:42

neverend napsal(a):

Hezký den Kotys.

No pak mě napadá, že třeba v osamělých ženách budíte příliš mnoho očekávání (sám sobě musíte upřímně odpovědět proč a co hledáte) a zároveň máte strach ze vztahu a jejich pokus o větší sblížení berete jako podraz a účelovou snahu vás ulovit. Podle toho reagujete (může to být podvědomá reakce) a tím vyvoláte negativní odezvu. Vaše hranice a pocity ale ty ženy nemusí nutně chápat, pokud je jasně nenastavíte a chováte se spíš jako chybějící partner.
Ale je to jen spekulace. Hezký den i vám.
Omluva za OT.

24.2.2020 09:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

No pak mě napadá, že třeba v osamělých ženách budíte příliš mnoho očekávání (sám sobě musíte upřímně odpovědět proč a co hledáte) a zároveň máte strach ze vztahu a jejich pokus o větší sblížení berete jako podraz a účelovou snahu vás ulovit. Podle toho reagujete (může to být podvědomá reakce) a tím vyvoláte negativní odezvu. Vaše hranice a pocity ale ty ženy nemusí nutně chápat, pokud je jasně nenastavíte a chováte se spíš jako chybějící partner.
Ale je to jen spekulace. Hezký den i vám.
Omluva za OT.

Já si spíš myslím, že je to celé snůška keců, aby byl zajímavej, a ve skutečnosti za tím compem sedí někdo s pupkem, prořídlou kšticí, který nemá žádné kamarády, a proto se snaží být lamač divčích srdcí a gentleman aspoň ve virtuální realitě...

24.2.2020 10:06

Já si spíš myslím, že je to celé snůška keců, aby byl zajímavej, a ve skutečnosti za tím compem sedí někdo s pupkem, prořídlou kšticí, který nemá žádné kamarády, a proto se snaží být lamač divčích srdcí a gentleman aspoň ve virtuální realitě...

I to je možné

24.2.2020 12:29
Horsana

XXX.XXX.51.17

Arbora napsal(a):
Bežný krok fakt nie je 6,5 km/h, to je pomerne svižný krok. Bežný krok teplokrvníka - z nohy na nohu, je okolo 5 km/h. Klus pokojne okolo 10 km/h, bez výrazného pobádania. Cval okolo 20 km/h. Shagya s podobnou výškou a krátkym krokom má prirodzený klus - teda niečo, čo bežným lesojazdcom stačí, okolo 13-14 km/h. Keď ju nechám zaspať, bude klusať 10 km/h.

Za hodinu tých 13 km s trochou kroku dajú, ale za predpokladu, že klušú aspoň okolo 17 km/h a krokujú minimálne. O čom trochu pochybujem.

A myslím si, že JaL asi trochu vie, ako trénujú vytrvalci, vzhľadom na to, že športuje od roku 2008.

Ale to je veľmi zaujímavé, 5 km/hod totiž chodím v kroku ja, pešo :D

30 km sme dávali na koňoch bežne v jeden deň, väčšinou to bol výlet, niekam sme sa odviezli, tam niečo opiekli a domov, ale to bolo ešte v dobách, kedy neboli chytré hodinky, telefóny a aj značených ciest bolo pomenej (a ľudí v lese, najmä cyklistov).

Brávali sme so sebou aj mladé kone na vodítku bez jazdca.

Kobyly obe mix furioso a chladnokrvník, obe mali v tej dobe 8-9 rokov, jedna bola dokonca žrebná, druhá po žriebäti, pracovali pravidelne a pestro, v teréne aspoň 2-3 dni v týždni pod jazdcom, vždy nejaká išla aj na voľno, čo doteraz považujem za super vec a kôň si tak môže budovať kondičku najprv bez záťaže. A baví ho to :)
1-2 dni jazdiareň, kavaletky, menšie skoky na spestrenie, úzkostlivo s hodinkami v rukách 45 minút, veľa sa krokovalo pred a po práci, po práci aj krok na ruke.

Kone sme šialene šetrili, teda sa klusalo iba tam, kde bol fakt super povrch, to isté cval, ale nič som si vtedy nemerala a nestopovala, tí čo boli na voľno pobehali viac. Ale terén bol aj kopcovitý, hore sa driapali super, dole kopec sme zosadali a ak ma bolela zadnica, tak som zosadla podľa potreby, rada som sa prešla, aspoň mi netuhli svaly. Krokovali sme strašne veľa, pritom sme kecali, staré zlaté časy :)

Obe kobyly boli a sú priestorovo výrazné, iní jazdci nás vždy videli len sa pomaly šuchtať sa zo stajne, stále sa nám športoví jazdci smiali, že kam s tými ťažákmi, čo ani cválať nevedia a potom po jednom menšom výlete ich úžasne trénované kone jeden uľahol a druhý sa zosral

Naše kone sa vždy vedeli vrátiť domov, z akéhokoľvek terénu a aj po tme a túto schopnosť sme snimi v teréne aj aktívne cvičili, boli naučené na nejakom rázcestí, ktoré sa rozvetvovalo na 5 cestičiek, že ak sme im položili oťaže na krk, tak zapli GPS a bezchybne trafili domov, samé. To bol signál, aby prebrali riadenie, oni to chápali, vždy sme ich ostali do podobnej situácie a chválili, ak sa pohli samé, bez signálu, nejako to proste vedeli.
Trávila som v tej dobe s nimi všetok svoj čas a proste sme si rozumeli aj bez tréningu, povelov, nácvikov.
Keď sme mali pauzu, kone sme odsedlali, oduzdili a kým sme my opekali, či zbierali huby, oni sa pásli. Boli to krásne časy a rada na ne spomínam, kobylu mám doteraz :)

Bolo to úžasné a vždy ma to fascinovalo, niekedy sa to totiž odohrávalo v úplnej tme a mobilové svetlo nebolo a verte, že v Slanských vrchoch v tej dobe ste skôr stretli pohraničiarov, ako turistickú značku.

Ja sa napriek svojej vášni pre turistiku absolútne nedokážem orientovať v teréne, takže som pomoc kobýl dooosť ocenila :D

neverend

24.2.2020 13:28
neverend

XXX.XXX.213.247

Myslíte? 😀😀

24.2.2020 14:36
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

neverend napsal(a):
Myslíte? 😀😀

Která z nich jste Vy?

neverend

24.2.2020 14:48
neverend

XXX.XXX.213.247

Která z nich jste Vy?

Ta bílá s parelkou.😀😀 První kůň co píše na ifaunu.😀😀 Inspektorko omlouvám se že nenatočím dokument o nás ve stáji komplet,ale mám jisté zábrany.🙂 A stejně byste moji fotku opět zpochybňovala,tak proč to dělat? Když někdo něčemu nechce věřit,je blbost ho o tom přesvědčovat.😀 Ovšem to neznamená,že to tak není.

24.2.2020 14:53
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):
Ta bílá s parelkou.😀😀 První kůň co píše na ifaunu.😀😀 Inspektorko omlouvám se že nenatočím dokument o nás ve stáji komplet,ale mám jisté zábrany.🙂 A stejně byste moji fotku opět zpochybňovala,tak proč to dělat? Když někdo něčemu nechce věřit,je blbost ho o tom přesvědčovat.😀 Ovšem to neznamená,že to tak není.

Takže sebe neukážete a jiné/cizí tváře, předpokládám bez jejich souhlasu, tu klidně zveřejníte?

24.2.2020 14:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

neverend napsal(a):

V pohodě. Na sestavení Vašeho psychologického profilu fotku ani nepotřebuju - jste celkem dobře popsaný případ z učebnice psychologie

24.2.2020 15:01
Dotaz

XXX.XXX.235.225

V pohodě. Na sestavení Vašeho psychologického profilu fotku ani nepotřebuju - jste celkem dobře popsaný případ z učebnice psychologie

A to já bych se ráda podívala, z koho mi má vlhnout prý prádlo. :D

24.2.2020 15:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Dotaz napsal(a):

No, já snad raději ani né😂

... aby mi spíš nezvlhnul kapesník 🤪

neverend

24.2.2020 15:07
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak když máte "sestaveno" proč se k tomu stále vyjadřujete?😀 Notabene Vy lezete na koně proč? Máte snad nějakého? Nebo nuda na psech?

24.2.2020 15:11
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

neverend napsal(a):
Tak když máte "sestaveno" proč se k tomu stále vyjadřujete?😀 Notabene Vy lezete na koně proč? Máte snad nějakého? Nebo nuda na psech?

Ano mám koně - už od svých 14 let, a představte si že mám i profesionální jezdeckou a trenérskou licenci. Tak snad to stačí k tomu, abych mohla na ifaunu i na koně

24.2.2020 15:12

neverend napsal(a):

bože vy jste kok*t

24.2.2020 15:17
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Abych odcitovala jednu starou harlekýnku (rok vydání tuším 1925) - nevěsta právě zjistí, že její nastávající není synáček továrníčka, ale obyčejný sňatkový podvodník; ten při jejím obvinění upřímě odvětí, že toto má být jeho sedmá svatba a že se za to nestydí, protože:
Jiných úspěchů nemaje je třeba být hrd na to, čehož již docíleno jest.
Tak pogratulujme neverend(ovi), že je naším nejdéle působícím trollem, nejspíš ho/ji to těší a dost možná je to to nejlepší, co se mu/jí v životě stalo...

24.2.2020 15:21
Dotaz

XXX.XXX.235.225

No, já snad raději ani né😂

... aby mi spíš nezvlhnul kapesník 🤪

Vidím to stejně, realita bude jinde. Připomíná mi to tenhle vtip:

Farář zpovídá mladou dívku: "A jiné hříchy už nemáte, milé dítě?"
Dívka nesměle: "No, snad už jen, že se každé ráno prohlížím v zrcadle, jak jsem krásná."
Farář mávne rukou a říká: "Ale to není hřích, milé dítě, to je oční vada!"

24.2.2020 15:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Dotaz napsal(a):
Vidím to stejně, realita bude jinde. Připomíná mi to tenhle vtip:

Farář zpovídá mladou dívku: "A jiné hříchy už nemáte, milé dítě?"
Dívka nesměle: "No, snad už jen, že se každé ráno prohlížím v zrcadle, jak jsem krásná."
Farář mávne rukou a říká: "Ale to není hřích, milé dítě, to je oční vada!"

Dobře Vy! 😂😂😂

neverend

24.2.2020 15:25
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):

A kterou partii byste si přála?😀😀 Fakt jako ještě se tu fotit.😀 Leda až mě majitelka vykopne,tak možná do inzerce s prosbou o ustájení tří koní a jdnoho "vo*a".😀

24.2.2020 15:28
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):
A kterou partii byste si přála?😀😀 Fakt jako ještě se tu fotit.😀 Leda až mě majitelka vykopne,tak možná do inzerce s prosbou o ustájení tří koní a jdnoho "vo*a".😀

A co je na vás nejpřitažlivějšího? Psal jste, jaký jste fešák (pravda, nevím, co konkrétně na sobě posuzujete), tak mě to zajímá, jestli o tolik přicházím, že vás nemám doma, jak tu tvrdíte. :)

24.2.2020 15:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

A ještě taková technická - já to IPO cvičím se svým koněm, a ve skutečnosti nemám žádného psa🤫

Coudas

24.2.2020 15:34
Coudas

XXX.XXX.87.254

Jezisku, tolik stazenych fotek z internetu na jednom miste 😱😂

24.2.2020 15:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Coudas napsal(a):
Jezisku, tolik stazenych fotek z internetu na jednom miste 😱😂

Ta s aportem je můj kůň

24.2.2020 15:36

Nestačím zírat, o čem se po dobu tolika dní dokážou dospělí lidé bavit....

neverend

24.2.2020 15:47
neverend

XXX.XXX.213.247

A ještě taková technická - já to IPO cvičím se svým koněm, a ve skutečnosti nemám žádného psa🤫

Moment,to si musím poznamenat do Vašeho psychoprofilu: Chodí na diskuzi o psech a nemá psa.😀😀😀

Coudas

24.2.2020 15:49
Coudas

XXX.XXX.87.254

Ta s aportem je můj kůň

To mel byt vtip, pardon.

Nekonecne bozsky ma chudak pravdu, at sem uz da cokoliv, uveri tomu velmi malo lidi.

24.2.2020 15:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.21.132

neverend napsal(a):
Moment,to si musím poznamenat do Vašeho psychoprofilu: Chodí na diskuzi o psech a nemá psa.😀😀😀

Chci si svého prvního teprve pořídit, tak tam čerpám informace 🤪

neverend

24.2.2020 17:04
neverend

XXX.XXX.213.247

Chci si svého prvního teprve pořídit, tak tam čerpám informace 🤪

Tak vidíte a já podle vašeho projevu tipoval tak 20 psů a třicet let v chovu.😀 Ve skutečnosti zatím spíš hodně čtete.🙂 To neberte jako urážku prosím,spíš upřímnost.

24.2.2020 18:14
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.21.132

neverend napsal(a):
Tak vidíte a já podle vašeho projevu tipoval tak 20 psů a třicet let v chovu.😀 Ve skutečnosti zatím spíš hodně čtete.🙂 To neberte jako urážku prosím,spíš upřímnost.

No vidíte - internet snese všechno

24.2.2020 19:15
Terven

XXX.XXX.110.191

Nestačím zírat, o čem se po dobu tolika dní dokážou dospělí lidé bavit....

Žejo...to se není co divit, že se tu trollům tak daří.

Coudas

24.2.2020 20:09
Coudas

XXX.XXX.87.254

Neni nic jednodussiho, nez necist, kdyz vas to irituje 🙂

24.2.2020 20:14
Terven

XXX.XXX.110.191

Coudas napsal(a):
Neni nic jednodussiho, nez necist, kdyz vas to irituje 🙂

Však to taky nečtu, jen jsem se podívala, co píše efe, protože její příspěvky mají hlavu a patu

24.2.2020 20:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.30.45

Tak hlavně původní téma už bylo dávno vyčerpáno - už k nemu není co dodat, aniž by bylo furt dokola psáno totéž...

neverend

24.2.2020 20:19
neverend

XXX.XXX.213.247

Lepší troll který navštěvuje,než mudrc co "ucmrndne" něco sem tam za týden.🙂 Bohužel provoz ifauny je závislý na návštěvnosti či počtu "kliknutí" na reklamy.🙂 Nikoli na obsahu a odbornosti.Poprosím proto všechny za ifaunu,ať na reklamy alespoň kliknou občas.Vás to nic nestojí a ifauna z toho platí provoz.🙂

24.2.2020 20:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.30.45

neverend napsal(a):
Lepší troll který navštěvuje,než mudrc co "ucmrndne" něco sem tam za týden.🙂 Bohužel provoz ifauny je závislý na návštěvnosti či počtu "kliknutí" na reklamy.🙂 Nikoli na obsahu a odbornosti.Poprosím proto všechny za ifaunu,ať na reklamy alespoň kliknou občas.Vás to nic nestojí a ifauna z toho platí provoz.🙂

No, a tak když jste tak obětavej - nechcete klikat na reklamy, zatímco ostatní si budou povídat? 🤔

24.2.2020 20:48
Terven

XXX.XXX.110.191

No, a tak když jste tak obětavej - nechcete klikat na reklamy, zatímco ostatní si budou povídat? 🤔

Bojím se, že to neklapne

neverend

24.2.2020 20:59
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak si ale něco pište a né že odejdu a návštěvnost je na půlce stěží.🙂

24.2.2020 21:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

neverend napsal(a):
Tak si ale něco pište a né že odejdu a návštěvnost je na půlce stěží.🙂

Myslím, že na Vás ifauna opravdu nestojí 🤔

Coudas

24.2.2020 21:16
Coudas

XXX.XXX.87.254

My IPO necvicime. Mozna by se ujal jako stavitel parkuru.

24.2.2020 21:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Coudas napsal(a):

Šikovnej
Ale tak zájem o aport má, a techniku uchopení naklikáte za jeden trénink

neverend

24.2.2020 21:44
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):

Couďas to je boží.😀😀 A to sama nebo jste nějak učila či klikala?

24.2.2020 21:57
Dotaz

XXX.XXX.235.225

To už je skoro jako u Budweiserů. :D

https://www.youtube.com/watch?v=jsQzl6quAXI

neverend

24.2.2020 23:37
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
To už je skoro jako u Budweiserů. :D

https://www.youtube.com/watch?v=jsQzl6quAXI

https://youtu.be/5vEABwlEOKw

Tohle je taky dobrý a mě takhle cpe valach seno na hlavu a do kapuce,výměnou za mrkev.🙂 Miluji když zvířátka dělají něco spíš ze své vůle a ne jako cirkusové kousky.To mě nikdy neinteresovalo.Už vím kdo Couďasovi postavil ten zahradní domek.😀😀

Coudas

25.2.2020 06:22
Coudas

XXX.XXX.87.254

Terven napsal(a):
Však to taky nečtu, jen jsem se podívala, co píše efe, protože její příspěvky mají hlavu a patu

Ano, jeji prispevek v teto diskuzi ma jako jediny hlavu a patu.

Coudas

25.2.2020 06:40
Coudas

XXX.XXX.87.254

Šikovnej
Ale tak zájem o aport má, a techniku uchopení naklikáte za jeden trénink

Ja, naklikam 😂 dobrej vtip, chudaka Terven a spol trefi slak 🤫, ale ona to nastesti necte. Pouzila bych slova meho nejlepsiho kamose, ktery se "sluzebnimu klikru" ubranil, ale to je nepublikovatelny. Ale PROSIM!, nebavme se o tom.
Ne nic netrenujeme, je to sasek od prirody. Uz vubec ne za mrkev.

25.2.2020 06:49
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.21.132

Coudas napsal(a):
Ja, naklikam 😂 dobrej vtip, chudaka Terven a spol trefi slak 🤫, ale ona to nastesti necte. Pouzila bych slova meho nejlepsiho kamose, ktery se "sluzebnimu klikru" ubranil, ale to je nepublikovatelny. Ale PROSIM!, nebavme se o tom.

Však ten můj taky všechno nosí sám - když jsem hříbatům dala pro zpestření do výbehu gymball, tak můj ho ukradl, a celý den nosil (... a pak přilítl maliňák, a bylo po gymballu🙄)

25.2.2020 06:51
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):

Jak moc jsou naši koně šašci či jak jinak se liší od běžné koňské populace, to by bylo téma!

25.2.2020 06:54
Terven

XXX.XXX.110.191

Coudas napsal(a):
Ano, jeji prispevek v teto diskuzi ma jako jediny hlavu a patu.

Na začátku této diskuze mělo těch příspěvků hlavu a patu víc...než se to zvrhlo v one man show, jako většina témat.
Pointa mého sdělení byla, že příspěvky efe mi stojí za rozkliknutí, protože mají hlavu a patu. Nikoli, že POUZE příspěvky efe mají hlavu a patu

25.2.2020 06:58
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.21.132

Terven napsal(a):
Na začátku této diskuze mělo těch příspěvků hlavu a patu víc...než se to zvrhlo v one man show, jako většina témat.
Pointa mého sdělení byla, že příspěvky efe mi stojí za rozkliknutí, protože mají hlavu a patu. Nikoli, že POUZE příspěvky efe mají hlavu a patu

Akorát efe tady napsala jen tento příspěvek, který byl mimo téma, zatímco ostatní se předtím k tematu vyjádřili.

25.2.2020 07:13
Terven

XXX.XXX.110.191

Akorát efe tady napsala jen tento příspěvek, který byl mimo téma, zatímco ostatní se předtím k tematu vyjádřili.

Dobrá...tak polopatě
do tématu jsem přestala lézt, když se zvrhlo jako obvykle. Jelikož jsem si ale všimla, že poslední příspěvek je od efe, rozklikla jsem ho, neboť viz výše.
A jen tak mimochodem - že je něco mimo téma neznamená, že to nemá hlavu a patu

Coudas

25.2.2020 07:27
Coudas

XXX.XXX.87.254

Ja to nectu, ale ze jo 🙂

25.2.2020 07:38
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.21.132

Coudas napsal(a):
Ja to nectu, ale ze jo 🙂

😂👍

Coudas

25.2.2020 10:14
Coudas

XXX.XXX.87.254

Patrne takto vypada vysneny muz dnesnich zen. Hura, konecne to vim.

25.2.2020 10:22

Coudas napsal(a):

Nestras, než mít doma tohle, radši sama 😁

Coudas

25.2.2020 10:31
Coudas

XXX.XXX.87.254

Coudas napsal(a):

Kdyz je nekdo blbej....

25.2.2020 15:07
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Coudas napsal(a):
Kdyz je nekdo blbej....

On totiž doma ženě nepomáhá... To ona pomáhá jemu.

Coudas

25.2.2020 17:07
Coudas

XXX.XXX.87.254

Varaxi napsal(a):

Mne slo spis o ten xicht. Jak vypada dnesni idol zen. Asi jak byl ten vtip, uz si ho presne nepamatuju, dnesni muz chce vypadat jako drevorubec, aby se mohl libit ostatnim drevorubcum.

neverend

25.2.2020 17:17
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Kdyz je nekdo blbej....

Ten pomáhat ani nemůže.😀😀😀 Než si udělá "hlavu" je večer.😀

25.2.2020 18:12
sisi58

XXX.XXX.191.1

Varaxi napsal(a):

Myslím, že jste to nepochopila nebo nečetla.

Coudas

25.2.2020 18:53
Coudas

XXX.XXX.87.254

Muj kun neni stavar, on je herec 🙂

https://m.youtube.com/watch?v=OUd0Ylfw4tg

25.2.2020 20:21

Ale holky , no tak, týpek na obrázku je dobrej kocour, jestli pro život nebo pro zábavu to z fotky nepozná nikdo a ochočit jde všechno....

neverend

25.2.2020 21:12
neverend

XXX.XXX.213.247

Ale holky , no tak, týpek na obrázku je dobrej kocour, jestli pro život nebo pro zábavu to z fotky nepozná nikdo a ochočit jde všechno....

Nejde,nejde..😀😀😀😀

25.2.2020 23:24

neverend napsal(a):
Nejde,nejde..😀😀😀😀

Ještě pár let budete dělat fóry a ve finále budete rád, že se vůbec někdo najde(a ani to nemusí být vaše představa), kdo by se chtěl o vypelichaného kocoura starat- že by sestřičky v domově seniorů? .....vaší kamarádce se nedivím, že dala ultimátum, ubíhají jí roky a s váma v patách si nikoho k životu nenajde, za pár let už nebude nikdo totiž hledat jí......to je biologie.

26.2.2020 00:31
Dotaz

XXX.XXX.110.178

Ještě pár let budete dělat fóry a ve finále budete rád, že se vůbec někdo najde(a ani to nemusí být vaše představa), kdo by se chtěl o vypelichaného kocoura starat- že by sestřičky v domově seniorů? .....vaší kamarádce se nedivím, že dala ultimátum, ubíhají jí roky a s váma v patách si nikoho k životu nenajde, za pár let už nebude nikdo totiž hledat jí......to je biologie.

V důchoďáku je to 100 žen na 3 muže, tam je o chlapy rvačka. :)

Jinak se mi líbí citát Boba Marleyho: "Největší zbabělec je muž, který v ženě probudí lásku, když nemá v úmyslu ji milovat."

Přijde mi, že to dobře vystihuje výše popsaný "problém".

neverend

26.2.2020 01:30
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
V důchoďáku je to 100 žen na 3 muže, tam je o chlapy rvačka. :)

Jinak se mi líbí citát Boba Marleyho: "Největší zbabělec je muž, který v ženě probudí lásku, když nemá v úmyslu ji milovat."

Přijde mi, že to dobře vystihuje výše popsaný "problém".

Právě tohle mě strašně mrzí Dotaz.🙁 Proto jsem se tak vehementně vyhýbal ženám.Milovat je co? Vyspí se s Vámi deset chlapů a ani jeden ve skutečnosti nemiloval.V tom jistotu nemá žádná a ani vdaná.Mám podstatně víc přátel s podobným osudem jako můj bratranec a jeho dnes už bývalá manželka.17 let svoji a k čemu to bylo? Tehdy láska a dnes přijede jednou za čas mrknout na děti.Koňařku kvůli které opustil rodinu už opustil také.Skončil u rodičů a vrátit se nechce a jeho bývalá už jak říká "mu nevěří".🙂 Důvěra je to slovo a činy,které dělají partnery skutečně partnery.Tak já se té důvěry právě u té druhé strany vztahu moc obávám.🙁 Pokud bych se opravdu vztahu podal a uvěřil,možná bych zradu už nedokázal přežít.I jako rodinného přítele mě dost vzalo,že můj bratranec,vlastně rodina a tohle udělal a ještě jak.🙁Proto já zůstanu svobodný a s "ustajovatelkou" jsem to již asi po desáté probral.🙂

26.2.2020 01:57
Dotaz

XXX.XXX.110.178

neverend napsal(a):
Právě tohle mě strašně mrzí Dotaz.🙁 Proto jsem se tak vehementně vyhýbal ženám.Milovat je co? Vyspí se s Vámi deset chlapů a ani jeden ve skutečnosti nemiloval.V tom jistotu nemá žádná a ani vdaná.Mám podstatně víc přátel s podobným osudem jako můj bratranec a jeho dnes už bývalá manželka.17 let svoji a k čemu to bylo? Tehdy láska a dnes přijede jednou za čas mrknout na děti.Koňařku kvůli které opustil rodinu už opustil také.Skončil u rodičů a vrátit se nechce a jeho bývalá už jak říká "mu nevěří".🙂 Důvěra je to slovo a činy,které dělají partnery skutečně partnery.Tak já se té důvěry právě u té druhé strany vztahu moc obávám.🙁 Pokud bych se opravdu vztahu podal a uvěřil,možná bych zradu už nedokázal přežít.I jako rodinného přítele mě dost vzalo,že můj bratranec,vlastně rodina a tohle udělal a ještě jak.🙁Proto já zůstanu svobodný a s "ustajovatelkou" jsem to již asi po desáté probral.🙂

Tak dáváte opakovaně plané naděje a pak je zklamáváte. Je to vůči nim kruté. Slon vám to vysvětlila dobře. Nechovejte se jako partner/manžel, když jím nechcete být.

neverend

26.2.2020 02:10
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Tak dáváte opakovaně plané naděje a pak je zklamáváte. Je to vůči nim kruté. Slon vám to vysvětlila dobře. Nechovejte se jako partner/manžel, když jím nechcete být.

Nebo si holt ženský musí uvědomit,že ne každý chlap co jim pomůže s kolečkem hnoje,je automaticky k mání.🙂 Nebo že stáje opravuji kvůli koním a ne z lásky.

26.2.2020 02:19
Dotaz

XXX.XXX.110.178

neverend napsal(a):
Nebo si holt ženský musí uvědomit,že ne každý chlap co jim pomůže s kolečkem hnoje,je automaticky k mání.🙂 Nebo že stáje opravuji kvůli koním a ne z lásky.

Hm, takže nakonec ony mohou za to, že se k nim nastěhujete, pomáháte s dětmi, s opravami zdarma , finančně vypomáháte atd.? Myslím, že i rozvedení nemají mezi sebou, i přes společné děti, tak těsný vztah, natož jen kamarádi. Kdyby to byl chlap s dětmi a maštalí, bude to stejné? Budete u něj bydlet a vytvářet rodinu? :)

neverend

26.2.2020 02:28
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Hm, takže nakonec ony mohou za to, že se k nim nastěhujete, pomáháte s dětmi, s opravami zdarma , finančně vypomáháte atd.? Myslím, že i rozvedení nemají mezi sebou, i přes společné děti, tak těsný vztah, natož jen kamarádi. Kdyby to byl chlap s dětmi a maštalí, bude to stejné? Budete u něj bydlet a vytvářet rodinu? :)

Proč bych chlapovi třeba nezajel vyzvednout děti do školy? Nebo mu nepomohl opravit stáj? Klidně a v pohodě a aspoň bych mu nemusel vysvětlovat že jen "přátelé".😀 Teda při mém štěstí to bude "buzn*" a pak pozor na mýdlo.😀

26.2.2020 02:34
Dotaz

XXX.XXX.110.178

neverend napsal(a):
Proč bych chlapovi třeba nezajel vyzvednout děti do školy? Nebo mu nepomohl opravit stáj? Klidně a v pohodě a aspoň bych mu nemusel vysvětlovat že jen "přátelé".😀 Teda při mém štěstí to bude "buzn*" a pak pozor na mýdlo.😀

A bydlel byste ve společné domácnosti s ním a jeho dětmi?

neverend

26.2.2020 02:44
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
A bydlel byste ve společné domácnosti s ním a jeho dětmi?

Klidně a proč ne? Já tu taky bydlím odděleně a jen abych nemusel jezdit domů každý den a odpo zase sem.Tedy tak to bylo domluveno.

26.2.2020 03:00
Dotaz

XXX.XXX.110.178

Myslím, že s mužem byste se ve stejné situaci choval jinak, vaše motivy (třeba ty podvědomé) by byly jiné, ale asi nemám talent na to vás k tomu uvědomění si toho dovést.
Berte to tak, že s valnou většinou žen model, který praktikujete a stále selhává, prostě nefunguje a vy jim tím, třeba nevědomky, neprospíváte.

Coudas

26.2.2020 06:29
Coudas

XXX.XXX.87.254

Tak tohle je kocour? Aha.... no, jak rikal Bolek, vychazi mi z toho (musim otocit) ze jsem prumernej chlap.

26.2.2020 06:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):
Tak tohle je kocour? Aha.... no, jak rikal Bolek, vychazi mi z toho (musim otocit) ze jsem prumernej chlap.

Týpek na obrázku je pěkný mužský. Upravený, čistý,usměvavý,sympatický.
Nemyslím, že by přímo ON fungoval reálně v tom příběhu o "pomáhání".Prostě fotka modela,nic víc.
Ovšem mé oko radějí spočine na takovémto mládenci, něž na orvaném něčem,co se klackuje po ulici,flusá kolem sebe, je sprosté a nečistotné.
Bohužel těchto je víc,než těch koukatelných.

26.2.2020 07:06
Varaxi

XXX.XXX.1.226

sisi58 napsal(a):
Myslím, že jste to nepochopila nebo nečetla.

No nečetla, no. Dohledávat ten text se mi nechtělo, ono to stejně nebude nic moc hodnotného. Nebo se mýlím?
Ale když si rozkliknete ten obrázek, co sem dala coudas, tak poslední ukouslá věta tam je:
On totiž doma ženě nepomáhá, ale... A mě hned napadlo ...ale to je tím, že žádnou nemá a to, co jsem napsala v prvním příspěvku.
Byl to vtip, doznávám, že blbý. Nějak se mi tam vytratil smajlík.

26.2.2020 07:30
sisi58

XXX.XXX.191.1

Varaxi napsal(a):
No nečetla, no. Dohledávat ten text se mi nechtělo, ono to stejně nebude nic moc hodnotného. Nebo se mýlím?
Ale když si rozkliknete ten obrázek, co sem dala coudas, tak poslední ukouslá věta tam je:
On totiž doma ženě nepomáhá, ale... A mě hned napadlo ...ale to je tím, že žádnou nemá a to, co jsem napsala v prvním příspěvku.
Byl to vtip, doznávám, že blbý. Nějak se mi tam vytratil smajlík.

Pointa spočívá v tom, že domácí práce dělá proto, že je součástí domácnosti a uznává, že domácí práce nejsou automaticky ženská práce. Prostě se nají a jde a umyje nádobí.Nebo mu něco popadá "od huby" na koberec, tak to vyluxuje. A tak.
Jsme na koních, takže by pomáhal, pokud by manželka jezdila na koni a potřebovala třeba posbírat ohradu.Jen příklad.To by byla pomoc. Ale pokud okoupá a uloží děti, pomoc to není, dle článku.
Nakolik je tento pravdivý,nikoli fikce, nevím.

Coudas

26.2.2020 07:35
Coudas

XXX.XXX.87.254

sisi58 napsal(a):
Týpek na obrázku je pěkný mužský. Upravený, čistý,usměvavý,sympatický.
Nemyslím, že by přímo ON fungoval reálně v tom příběhu o "pomáhání".Prostě fotka modela,nic víc.
Ovšem mé oko radějí spočine na takovémto mládenci, něž na orvaném něčem,co se klackuje po ulici,flusá kolem sebe, je sprosté a nečistotné.
Bohužel těchto je víc,než těch koukatelných.

Ja tim jen chtela rict, ze ja bych po nem nekoukla.

26.2.2020 08:30
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):
Ja tim jen chtela rict, ze ja bych po nem nekoukla.

Proti gustu, žádný dišputát.

Coudas

26.2.2020 12:38
Coudas

XXX.XXX.87.254

sisi58 napsal(a):
Proti gustu, žádný dišputát.

To bezpochyby.

26.2.2020 20:00
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dnes jsem na FB viděla jednu fotku. Téměř 90 letá jezdkyně na 25 letém koni. Dávám to sem,jako protiklad k víše zmíněnému videu.
Jak se vám líbí?

neverend

26.2.2020 23:27
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak ať hlavně nespadne.Mě přišlo zajímavé teď toto.🙂
https://www.jezdci.cz/clanky/biciky-i-zivot-koni-po-kariere-britske-dostihy-maji-novy-plan-welfare/

27.2.2020 07:38
kapička

XXX.XXX.24.157

sisi58 napsal(a):
Dnes jsem na FB viděla jednu fotku. Téměř 90 letá jezdkyně na 25 letém koni. Dávám to sem,jako protiklad k víše zmíněnému videu.
Jak se vám líbí?

Super! Tahle paní asi fakt umí a nejenom mluví.

27.2.2020 08:36

neverend napsal(a):
Tak ať hlavně nespadne.Mě přišlo zajímavé teď toto.🙂
https://www.jezdci.cz/clanky/biciky-i-zivot-koni-po-kariere-britske-dostihy-maji-novy-plan-welfare/

Zajímavé, že zplivat všeobecně drezurni ježdění vám problém nedělá, ale pochválit paní která evidentně má podsazeneho spokojeného kone, ve věku kdy si většina z nás ani neskrtne, to problém je.
Hlavně že hlasate, jak málo je kolem nás dobrých zpráv, a jednu ocividnou přejdete jako by se nechumelilo 🤷‍♀️

neverend

27.2.2020 08:54
neverend

XXX.XXX.213.247

Zajímavé, že zplivat všeobecně drezurni ježdění vám problém nedělá, ale pochválit paní která evidentně má podsazeneho spokojeného kone, ve věku kdy si většina z nás ani neskrtne, to problém je.
Hlavně že hlasate, jak málo je kolem nás dobrých zpráv, a jednu ocividnou přejdete jako by se nechumelilo 🤷‍♀️

Já paní nepřál aby spadla,ale aby nespadla! 😀😀😀😀 Na tom snad nic špatného není.

27.2.2020 09:10

kapička napsal(a):
Super! Tahle paní asi fakt umí a nejenom mluví.

Přesně! Nádhera! Užasně podsazený kůň bez páky a rolkuru. A v devadesáti letech - klobouk dolů!

27.2.2020 09:15

neverend napsal(a):
Já paní nepřál aby spadla,ale aby nespadla! 😀😀😀😀 Na tom snad nic špatného není.

Ne, není. Ale očividně nepochopíš, nad čím se kapička, Cstmr a já rozplýváme. Protože vidíme UMĚNÍ!

27.2.2020 10:05

Korektní piafa se také moc často nevidí.

neverend

27.2.2020 12:17
neverend

XXX.XXX.213.247

Ne, není. Ale očividně nepochopíš, nad čím se kapička, Cstmr a já rozplýváme. Protože vidíme UMĚNÍ!

To nepochopím,to máte pravdu.

27.2.2020 13:28
tedydog

XXX.XXX.35.67

Opravdu vas bavi bez prestani komunikovat s neverend? Kolik toho asi tak denne zmakne ( kone, jeho povinnosti,,,etc.) kdyz porad sedi na netu? Slova, slova, slova,,, to kdysi napsal pan Shakespeare,, a porad to sedi. Mam pocit, ze svymi komenty jenom zivite ego a zvracenou potrebu pana neverend donekonecna komunikovat na foru. Puvodni dotaz pani zadavatelky je prece uplne jiny a byl uz zodpovezen. A stara pani + jeji konsky partak? - tak by to melo podle me vypadat. Prirozene a presto excelentni na pohled. Top.

neverend

27.2.2020 14:12
neverend

XXX.XXX.213.247

Stíhám vše díky multitaskingu.😀😀 Popravdě kolegové v práci "hulej" a tak co mám dělat já?😀 Jinak děkuji za optání,ale není důležité kolik toho kdo udělá,jako spíš kolik za to dostane.😀 Bohužel mě pracovní doba nekončí ani v deset večer většinou.Chystám materiál na další den,či třeba v dílně připravuji rozvaděč a u toho se dá "písnout" občas na "faunu".🙂

28.2.2020 14:15
sovicka

XXX.XXX.45.8

sisi58 napsal(a):
Jak se vám líbí?

Přála bych si v jejím věku být taky na tom tak dobře, abych mohla jezdit:-)

neverend

28.2.2020 14:29
neverend

XXX.XXX.213.247

No,vždyť domácnost je vlastně druhé zaměstnání.Proč by se tedy chlap neměl podílet a například nevyluxovat? Normální,ne?

Přidejte reakci

Přidat smajlík