Existují tady ještě moderované diskuze?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2020 11:43
NavarroCob

XXX.XXX.99.218

Ahoj :) chodila jsem sem "před 100 lety" a tak nevím, jestli se mi to jen nezdálo :) ale mám pocit, že jsem byla v nějaké moderované diskuzi ve stylu " podle okresu, podle stylu ježdění, podle stejného města..." existuje tady ještě někde něco takového? nebo jen neumím hledat :)

24.2.2020 11:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

NavarroCob napsal(a):
Ahoj :) chodila jsem sem "před 100 lety" a tak nevím, jestli se mi to jen nezdálo :) ale mám pocit, že jsem byla v nějaké moderované diskuzi ve stylu " podle okresu, podle stylu ježdění, podle stejného města..." existuje tady ještě někde něco takového? nebo jen neumím hledat :)

Ne, už je jen jedna diskuze

24.2.2020 17:57
sisi58

XXX.XXX.191.1

Určité ekvivalenty jsou teď na FB. Tam si vyberete skupinu podle svého zájmu.

24.2.2020 20:48
NavarroCob

XXX.XXX.99.218

sisi58 napsal(a):
Určité ekvivalenty jsou teď na FB. Tam si vyberete skupinu podle svého zájmu.

joo ale tak Fb zrovna nemiluju tak škoda, nevíte proč se tak stalo, nebo kde je větší koncentrace diskutujíchc kolem koní?

24.2.2020 21:08
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

NavarroCob napsal(a):
joo ale tak Fb zrovna nemiluju tak škoda, nevíte proč se tak stalo, nebo kde je větší koncentrace diskutujíchc kolem koní?

Ona byla v podstatě zrušená nemoderka, a zůstala jen ta "moderovaná" diskuze.

25.2.2020 06:35
sisi58

XXX.XXX.191.1

NavarroCob napsal(a):

A co vám nevyhovuje na tomto uspořádání? Zadáte diskuzní téma a ostatní Vám odpoví.
Je tu docela dost znalých lidiček. Já jsem zatím vždycky dostala odpověď. Jen musíte mít alespoň základní znalosti kolem koní, abyste oddělila "zrno od plev".
Zkuste to, odhlásit se můžete kdykoliv.

Coudas

25.2.2020 06:59
Coudas

XXX.XXX.87.254

Jestli pani spis nemysli ty ruzne "spolky", ty z nemoderky kraliku, jak jste se dnes vyspali, my jihocesi a podobne. Ze to nebyly temata jako takova o necem, o rade, o problemu, ale spis kecaci, psalo se proste o vsem celkove, a nebyly pak dihady, jestli se tema nekam zvrtli nebo ne.

25.2.2020 07:14
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):
Jestli pani spis nemysli ty ruzne "spolky", ty z nemoderky kraliku, jak jste se dnes vyspali, my jihocesi a podobne. Ze to nebyly temata jako takova o necem, o rade, o problemu, ale spis kecaci, psalo se proste o vsem celkove, a nebyly pak dihady, jestli se tema nekam zvrtli nebo ne.

Aha. Tak to fakt spíš založit skupinu na FB a dělat admina, aby jí tam nelezly podvratné živly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík