Druh podbřišníku

Moravský teplokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2020 19:20
Mestari

XXX.XXX.33.31

Dobrý den, uvažuji nad koupí nového podbřišníku a ráda bych se Vás zeptala na to, s jakým máte nejlepší zkušenosti. Jde mi spíše o materiál, doteď jsme měli neoprénový (na které čtu spíše negativní názory). Mají ho u nás ve stáji všichni, takže nemám s čím jiným srovnávat.
Přemýšlela jsem o bavlněném. Bude to lepší volba? Kožený nechci spíše kvůli údržbě, i když ten bavlněný na tom asi nebude o moc lépe.
Moc děkuji za Vaše odpovědi!

29.2.2020 20:21
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Já vyzkoušela balvněný a nebyla jsem s ním moc spokojená, skřípal mi koně. Měla jsem s beránkem a ten byl super, ale protože nemám nějak citlivého koně a zbytečně se mi pod ním rychleji zapotil, ale kdyby nebyl drezůrní a já nepřecházela na skokové sedlo tak bych si ho nechala. Teď mám ten z decathlonu, stojí 549, a nemůžu si ho vynachválit. :)

29.2.2020 20:31
Daniela Lipová

XXX.XXX.64.140

Já používám provázkový a jsem s ním maximálně spokojená. Není moc drahý, dá se prát v pračce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.2.2020 20:32

Mám jeden bavlněný- značky Hubertus-hnědý(již takový nemůžu sehnat) uvnitř je nějaký měkký materiál...dá se dobře udržovat- suchý ho vykartáčuju, občas vyperu, pěkně drží tvar, koně neodírá....

29.2.2020 20:41
kallisto

XXX.XXX.135.43

Kožený je právě super. V bavlněném se drží chlupy, můžeš kartáčovat jak chceš.
V koženém ne, dobře se myje, sem tam mázneš jako sedlo. Za mě super.

2.3.2020 09:49

Westernový aeroprenový a anglický Wintec Super Soft.

2.3.2020 10:08
Arbora

XXX.XXX.192.218

Nedám dopustiť na Wintec Elastic.

2.3.2020 10:45
sovicka

XXX.XXX.25.234

Já osobně nemám ráda kožené podbřišníky, koně mi odíral, neoprenový mě nikdy neoslovit. Dlouho jsem byla spokojená s podbřišníkem wintek elastik (guma usprostřed), ale mému cíťovi jednoho dne začal vadit i tento, tak máme beránkový podbřišník. Důležitý faktor při výběru podbřišníku je, aby byl buď bez gum, nebo s gumami na obou stranách, aby působil na obou stranách koně stejně.

2.3.2020 18:52
Gerlinda

XXX.XXX.105.7

Mam tuten: https://www.potreby-jezdecke.cz/podbrisnik-drezurni-awa-gel/, 4 roky, drzi, obcas ho hodim vyprat do pracky a je jak novy. Kone neodira, nevytahuje se, az se rozpadne (za dalsich tisic let), chci stejny.

Otazkou je, proc chcete novy/jiny podbrisnik. Soucasny nevyhovuje proc/cim? Pokud vyhovuje, nemenila bych neco, co funguje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík