DemonEve

XXX.XXX.194.115
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli by tady nebyl někdo ochotný z okolí kdo má koně v soukromém vlastnictví a hledá někoho, kdo by chodil jezdit a pomáhat okolo koní. Je mi 13 a zvládám dobře krok a klus, učím se cvalat. Starat o koně se umím a bezpečnost znám. Jsem zodpovědná a učenliva. Za kohokoliv bych byla ráda. Ježdění v klubech nebo samostatných lekcích se bohužel nevyplácí 😕
Limeta

XXX.XXX.32.38
Jednotlivé lekce si platit vyjde draho. Nicméně - Ježdění v klubech "se nevyplácí" hlavně proto, že tam chtějí pořádnou práci, kterou mohou zkontrolovat a veškeré ježdění je pod dozorem a musí se chodit pravidelně. Tři věci, kvůli kterým všichni vehementně chtějí soukromniky....jeden inzerát jako druhý, všecky stejné.. Mno, přeji hodně štěstí.
Pokud nechceš jezdit v klubu, minimálně se několikrát ujisti, že soukromník, ke kterému hodlas docházet tě bude trénovat.
Taky jsem jezdila v několika klubech, nebo veřejných stájích. Po dvou takto strávených letech jsem přešla k soukromníkovi.
Rozdíl je obrovský, je to pro mě změna k lepšímu. Koně se mají opravdu dobře, jezdí max. 1x denně a je o ně postaráno (ne jako v některých klubech). Trénuje mě majitel koní (licencovany trenér). Koně jsou opravdu přiježdění (skoky i drezura L). Jen jsou pro opravdu zkušené jezdce - když na nich sedí nekdo jiný, nechodí, vyhazují, staví se nebo to zabalí. Pro mě to je ta nejlepší škola života.
Dokonce to mám i levnější než v jakémkoliv klubu. Jenže málokde, to takhle je. A pokud to zak někde je, na tu stáj se stojí fronty, byť třeba nemá web.
Takže držím palce se sháněním, dej si dobrý pozor. A upřesni kde hledas stáj