Pojištění odpovědnosti za škodu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DanysVM

5.3.2020 23:32
DanysVM

XXX.XXX.30.173

Dobrý den, poraďte konkrétní pojišťovnu pro pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou koněm. Ptala jsem se zatim na pár míst , ale nemam žádnou nemovitost a životko a samostatně nemaji co nabídnout. Tak jak to mám domluvit nebo na co se lepe zaptat či se pídit?

6.3.2020 03:55
AndyPandy

XXX.XXX.252.201

Uniqua. Měla jsem tam samostatnou pojistku na odpovědnost za držení zvířete, nějak do 1000 ročně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2020 04:29

Mám u CP, k mojí blbostni pojistce připojištěne i zvířata (psi, kůň). Kolem 1400 ročně.

6.3.2020 06:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

Připojištění k pojištění domácnosti.1100,-/rok. Hasičská vzájemná pojišťovna.
Ale je to jen na škody koně bez jezdce. Třeba protrhne ohradník a vleze,kam nemá.

6.3.2020 06:11
kallisto

XXX.XXX.135.43

Mam ceskou pojistovnu. Cca 1100 kc na rok. Limity z hlavy nevom.

Je to pojištění odpovědnosti, ne zivotni ani nemovitosti

6.3.2020 06:27
Žofi

XXX.XXX.42.114

Mám Uniqua pojištění, platím ročně 810,-, takže úplně v pohodě. A také je to samostatná pojistka jen na odpovědnost za držení zvířete

6.3.2020 06:56

DanysVM napsal(a):
Dobrý den, poraďte konkrétní pojišťovnu pro pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou koněm. Ptala jsem se zatim na pár míst , ale nemam žádnou nemovitost a životko a samostatně nemaji co nabídnout. Tak jak to mám domluvit nebo na co se lepe zaptat či se pídit?

Doporučuji se pořádně vyptat na okolnosti plnění. Už jsem to tady psala - měla jsem koně pojištěného a ustájeného u kamarádky. Kůň kamarádku zranil a pojišťovna neplnila - protože poškozená byla dle smlouvy spolupojištěný a tudíž nemající nárok na náhradu škody. Zatím jsem se nedopídila pojišťovny, která by hradila i toto. Ale třeba to není váš případ, pokud máte koně ustájeného doma, je to v pohodě.

6.3.2020 15:16
Rif Du Madon

XXX.XXX.93.204

Uniqua ročně 2000,-, úhrada škody do 7mil. Vztahuje se na všechna zvířata mé i v mé péči. Takže i když si půjčím cizího koně a něco vyvede. Platí i když u toho nejsem a můj kůň zdrne z výběhu.

8.3.2020 22:35
etnies86

XXX.XXX.245.26

u čp pojistka odpovědnostní (na blbost) se vztahovala když jsem na koni a způsobím škodu (nehodu apod). některé pojištovny u této pojistky hradí, způsobenou škodu koněm (i bez jezdce), ale nevím ted které. u čp nám říkali že to platí do zvířete do velikosti kozy (nevím jak je to dané v pojistných podmínkách), u čp se dá přímo pojistka na koně když něco způsobím. jen ty pojistný podmínky u čp je dobrá právničtina

Přidejte reakci

Přidat smajlík