Prosím o radu - kam zapsat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ivkados

7.3.2020 00:34
ivkados

XXX.XXX.1.2

Dobrý den, potřebovala bych radu, mám 3 kobyly z toho jedna je zapsaná pouze v ČT a další dvě jsou zapsány v ČT i CS. A teď co bych potřebovala poradit a jak to udělat:
Chtěla bych letos pustit:

1) kobylku, která má svou vlastní výkonnost skoky 150cm, původově je:
otec: Graf Czech (HANN)
matka: Walzetraum (HANN) po otci: Wendekreis (HANN)
Vše co má za původ v průkazu jsou Hannoveráci, všude má HANN a chtěla bych jí pustit koněm ze zahraničí, který pouští pouze: Mecklemburg, OS-international, Rheinland, Schweden, suddt. Verbande, Westfalem
Moje otázka je zdali je možné ji připustit, po případě co musím udělat pro to aby mi ji zapsali do některé z těchto PK a do které to bude prosím nejlepší?
Konkrétně tímto hřebcem: https://schockemoehle.com/ger/deckstation/deckhengste/kannatol.html

2) kobylku, která má vlastní skokovou výkonnost skoky S* potomstvo prověřeno T*, původově je:
otec: Artist (GERWB)
matka: Tanja (CZEWB) po otci: Taarlo (KWPN)
Rodokmen se jí skládá dále z hřebců: Arzano (GERWB), Adept (HANN), Guano (MECKLEN), Archimedes (HANN), Kurort (HANN), Guam (GERWB), Dirk (TB), Rigoletto (HOLST), Plověc (TRAK), Ramzes (AA), Ghyll Manor (TB), Vychoděc (TRAK), Blyskač (TB).
a kobylky tam má: Guandine III (BRANDEN), Jamaika (HANN), Dione (BRANDEN), Lawine (HANN), Jalousie (GERWB), Henriette (BRANDEN), Gunstliese (HANN), Paluba (CZEWB), Natasja (KWPN), Blyskač-8 (TB), Idee (HOLST), Avondrood (TRAK), Pěsňja (TRAK), Catalin (TB).
chtěla bych jí pustit koněm ze zahraničí, který pouští pouze: Hannover, Mecklemburg, OS-international, Rheinland, suddt. Verbande, Westfalem.Moje otázka je zdali je možné ji připustit, po případě co musím udělat pro to aby mi ji zapsali do některé z těchto PK a do které to bude prosím nejlepší?
Konkrétně tímto hřebcem: https://schockemoehle.com/ger/deckstation/deckhengste/chacfly-ps.html

3) kobylku, která nikdy kvůli úrazu ve 3 letech nikdy nesportovala, původově je:
otec: Celer (SVKWB)
matka: Pamira (HSH) po otci: Libertus (HOLST)
Rodokmen se jí skládá dále z hřebců: Carthago Z (HOLST), Capitol I (HOLST), Quidam de Revel (SF), Capitano (HOLST), Calando I (HOLST), Jalisco B (SF), Lincoln (TB), Lord Calando (HOLST), Nagyvezér (TB), Lord (HOLST), Ahorn Z (HOLST), Nostradamus (TB), Skymaster (TB)
a kobylky tam má: Mlha (SVKWB), Perra (HOLST), Malba (TB), Folia (HOLST), Kerrin (HOLST), Dirka (SF), Mormona (TB), Patricia (TB), Zita IX (HOLST), Part (TB), Perra (HOLST), Flandia (HOLST), Osmina (TB), Potter's Wheel (TB)
chtěla bych jí pustit koněm ze zahraničí, který pouští pouze: Mecklemburg, OS-international, Rheinland, Schweden, suddt. Verbande, Westfalem
Moje otázka je zdali je možné ji připustit, po případě co musím udělat pro to aby mi ji zapsali do některé z těchto PK a do které to bude prosím nejlepší?
Konkrétně tímto hřebcem: https://schockemoehle.com/ger/deckstation/deckhengste/kannatol.html

Prosím o radu kam zapsat po případě jak a na koho se obrátit. Děkuji moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.3.2020 13:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Poraďte se přímo s inspektorem pro vaší oblast nebo v Písku......napište e-mail řediteli, psané je lépe k porozumění.

7.3.2020 16:11
Slon Indický

XXX.XXX.24.169

Pokud hřebci nemají výběr pro ČT/CS, tak jednorázově musíte zaplatit za udělení výběru vy.
Zkusila bych přes vestfalskou plemennou knihu, kobyly zapisovat nemusíte předem, až se hříbata narodí, tak se i s klisnami dostavíte na svod a zapíšou se klisny i hříbata. Svody jsou normálně v Česku, případně se pro potvrzení obraťte na pana Lacinu.

Neregistrovaný uživatel

7.3.2020 16:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Ja se jen zeptám kdyz je takovej prehrsel hrebcu proc zrovna ten s kterým je to nejvic komplikovaný?

ivkados

9.3.2020 02:48
ivkados

XXX.XXX.1.2

Znám osobně kobylu Chaladnu, a zároveň chci koně odchovat pro sebe a splnit si sen o daných hřebcích, Kannatol má v původu všechny hrebce které sem obdivovala. Tím, že je mám ověřeny ve sportu ráda bych zainvestovala do svého snu.

ivkados

9.3.2020 03:09
ivkados

XXX.XXX.1.2

Zkusím zjistit, děkuji. Každopádně jsem myslela že Pan Laciná je za hřebčín Sprehe.
Mohu ho kontaktovat i když mám zájem o připouštění od pana Schockemoehle?

9.3.2020 06:54
Slon Indický

XXX.XXX.245.34

ivkados napsal(a):
Zkusím zjistit, děkuji. Každopádně jsem myslela že Pan Laciná je za hřebčín Sprehe.
Mohu ho kontaktovat i když mám zájem o připouštění od pana Schockemoehle?

Ano, pan Lacina je zástupce vestfálské plemenné knihy v ČR, pošlete mu třeba jen odkaz na PK online, on vám potvrdí, jestli klisny splňují podmínky. Obecně myslím, že pokud mají čtyřgenerační původ, splňují potřebnou výšku a exteriérově nejsou úplně beznadějné, tak problém nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík