teriuwu

XXX.XXX.168.173
*vím, že už tu jedna taková diskuse je, ale je to staré a hrabat se v tom..
Dobrý den.
Sháním ježdění na koni.
V dubnu mi je 14 let, jezdím od 10ti- zvládám krok, klus, cval, skoky, vše v terénu i na jízdarně.
Jezdila jsem pouze pod trenérkami.
Preferuji koně zaměřené na anglii, se skokovým materiálem a pěknými terény s koněm, který se rád protáhne.
Lokalita Soběslav/Tábor- čím lepší přístupnost, tím lépe.
Pokud jsem vás tímto kratším inzerátem zaujhala, neváhejte mě kontaktovat na e-mail a ptejte se, případně pošlu fotky, videa..
mail: terrieryyy13@gmail.com
Za veškeré nabídky děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

V té lokalitě se na "skoky" specializuje Jezdecká stáj Delta....

teriuwu
napsal(a):
*vím, že už tu jedna taková diskuse je, ale je to staré a hrabat se v tom..
Dobrý den.
Sháním ježdění na koni.
V dubnu mi je 14 let, jezdím od 10ti- zvládám krok, klus, cval, skoky, vše v terénu i na jízdarně.
Jezdila jsem pouze pod trenérkami.
Preferuji koně zaměřené na anglii, se skokovým materiálem a pěknými terény s koněm, který se rád protáhne.
Lokalita Soběslav/Tábor- čím lepší přístupnost, tím lépe.
Pokud jsem vás tímto kratším inzerátem zaujhala, neváhejte mě kontaktovat na e-mail a ptejte se, případně pošlu fotky, videa..
mail: terrieryyy13@gmail.com
Za veškeré nabídky děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Paní Barbuláková, Dolní Bukovsko, 723 485 071.
terisek123

XXX.XXX.168.173
s touto stájí mám bohužel zkušenost
Ronaldino

XXX.XXX.63.66
DD,
Vas inzerat potkavam dost casto vsude mozne. Mozna je cas si pripustit ze za parkury budete muset cestovat delsi kus cesty.
Za rok budete moct mit ridicak na skutr tak tim vznika i vetsi svoboda dostat se do staji.
Pokud Vam rodice nevyjdou vstric a nebudou Vas chtit vozit x krat tydne do staji.
Taky si pripravte finance. Z brigad na skutr na benzin a na lekce na kone budete vydelavat dlouho. Ale treba Vas odpori prarodice formou darku k Vanocum, vysvedceni, narozeninam svatku... Ktere si vsechny vypleskate na rok dopredu kvuli splneni snu.
Cele to stoji i pada na tom jestli Vas rodice podpori a dovoli Vam treba i ten skutr.
Drzim Vam slecno palce krasny den

Je mladá a ohebná, stačí kolo...
terkaBenja

XXX.XXX.219.11
Dobrý den sháním jezdění je mi 13 zvládám krok klus cval i rychlejší a ráda bych našla někoho kdo by sháněl jezdce umím i parkur zvládám i jízdu v terénu rad bych někoho našla pokud by mi někdo pomohl tak bych byla velice rada Max 1000kč
Jihočeský kraj
email Korandovater@seznam.cz