Otázky Pronájem koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Koněpronajmyapod

14.3.2020 21:59
Koněpronajmyapod

XXX.XXX.134.80

Dobrý den, chtěla bych se jen tak pro zajímavost dotázat na to co mi už delší dobu vrtá v hlavě. Na co se zeptat majitele když si chcete vzít koně do polovčního pronájmu? Co bych měla vědět aby mě to nepřekvapilo? Nějaké vaše postřehy a zajímavosti?

15.3.2020 13:23
Slon Indický

XXX.XXX.56.27

No, je prostě dobré si udělat seznam priorit a řídit se podle něj, typicky by mě zajímalo třeba to, jak často mohu jezdit a jak se domlouvají dny na ježdění, aby se nestávalo, že přijdu jezdit a kůň už pod sedlem byl s majitelem. Dál je důležité i to, jestli mohu jezdit i se svým trenérem, zda jde účast na závodech, nebo třeba jen vyjížďky.
Určitě bych se dohodla na tom, za co kdo nese odpovědnost, a taky jaké další výdaje kdo platí a zařizuje.
Zbytek dotazů bude záviset na tom, co se dozvíte - pokud bude vše zajišťovat a platit majitel a já prostě v určené dny přijdu jezdit a dám příspěvek, tak mě v podstatě nic dalšího nezajímá, protože to nemám možnost ovlivnit, pokud se očekává nějaká má spoluúčast, tak se dále doptám na představy majitele a zjišťuji, co to obnáší pro mě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík