Sap

XXX.XXX.226.101
Dobrý den, někdo studuje chov koní nebo zoorehabilitaci na ČZU? Mám zájem o koních (ale trochu i o psy), ale moc se mi nechce do Humpolce. Takže otázky:
1. Dá se vzít nějaké předmety z chovu koní, když budu studovat zoorehabilitaci? Vím, že je to v pohodě napřiklad na ČVUT a Karlové univerzitě.
2. Jak to ted' je s tím chovem koní? Četla jsem nějaké zkušenosti, ale docela staré, jak ČZU je na tom ted'? Vím, že už se trochu změnil i ten studijní plan.
3. V jednem pdf mají "Student by měl během svého studia vyjet v rámci programu Erasmus+ na sesterskou zahraničí univerzitu na dobu jednoho semestru." Opravdu je to povinné? Mám tady svého koně a pracuju, takže nerada bych jela někam, i když je to jen jeden semestr.
4. Nebo mi někdo může poradit nějaký jiný program na stejné/jiné univerzitě? Připadně i kombinovaný, protože pracuju.
Děkuji.
Sap

XXX.XXX.226.101
A kde jste našla ten kombinovaný studium? Taky jsem ho viděla v tom stejném pdf, ale když jsem zkusila podat na webu přihlašku, tak viděla jsem tam jen prezenční studium :(
Sap
napsal(a):
A kde jste našla ten kombinovaný studium? Taky jsem ho viděla v tom stejném pdf, ale když jsem zkusila podat na webu přihlašku, tak viděla jsem tam jen prezenční studium :(
Objevilo se to teprve před týdnem 👍,jinak mi predtim psali,ze asi nebudou otevírat...Ale už mám zaplacenou i přihlášku takže to funguje
Sap

XXX.XXX.3.199
jesie
napsal(a):
Objevilo se to teprve před týdnem 👍,jinak mi predtim psali,ze asi nebudou otevírat...Ale už mám zaplacenou i přihlášku takže to funguje
Tak to jsou nějlepší novinky za týden! :) Půjdu to zkontrolovat.
Ale jestli ještě někdo má s ČZU zkušenosti, prosím napíšte :)
Sap

XXX.XXX.226.101
jesie
napsal(a):
Zkontrolovala jsem to, a výpadá, že první rok bude tedy placený 11000/semestr, ano?
Ted' nevím, jestli to za to stojí nebo dává větší smysl udělat tu zoorehabilitaci...
Sap
napsal(a):
Zkontrolovala jsem to, a výpadá, že první rok bude tedy placený 11000/semestr, ano?
Ted' nevím, jestli to za to stojí nebo dává větší smysl udělat tu zoorehabilitaci...
Dívala jsem se a nikde jsem nenašla,že by se platilo za semestr....Platí se celoživotní vzdělání,to ano.
Máte nějaký link,kde je to napsané?