Minipony - možná zátěž?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2020 20:31
canka

XXX.XXX.35.234

Začala jsem dnes ponici učit na dvou lonžích s tím,že bych chtěla za nějaký čas,až se malá naučí,začít s nějakým menším taháním,aby malá taky pracovala a jen se nepoflakovala...
Jde mi o to,jakou zátěž tenhle prcek může mít?Připravenou tu mám(až se malá samozřejmě naučí)jednu malou a jednu větší pneumatiku..což si myslím že pro ni ze začátku bude dost velká zátěž,než si udělá nějakou fyzičku..ale co pak dál?Je možná i nějaká lehoučká sulka nebo kárka s jednou dospělou osobou?Nebo to už je moc a je to spíš pro většího ponďu?
Já právě nevím,na výstavě těchhle mrňousů jsem viděla,že normálně tahají sulky s dospělou subtilní dámou,ale já malou zase nechci nijak oddělat,proto se ptám na zátěž...

Neregistrovaný uživatel

2.4.2020 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.27

Zeptej se Veroniky vonkovy. Je z usteckyho kraje. Ma teda minihorsy ne tyhle miniponcly ale urci da tip jak zatahat a co lze zaprahnout kdy a jak. Hadam ze to bude podobny. Asi bys pres ni sehnala pak i poradny postroj a vozik.

2.4.2020 21:25
Dotaz

XXX.XXX.235.225

V minulosti tu uváděli, že koník utáhne až trojnásobek své váhy na dobrém povrchu, na horším dvojnásobek.

3.4.2020 03:33
canka

XXX.XXX.249.200

Tak budu muset malou změřit,ať spočítám váhu a mám se od čeho odpíchnout...
Byla jsem na výstavě v Braňanech a tam normálně v sulkách jezdili...ale tak já spíš plánuji aby prostě něco málo tahala,aby měla nějakou fyzickou zátěž...uvidíme

Přidejte reakci

Přidat smajlík