Roztržená termodeka opravujete doma nebo někam posíláte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2020 11:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

A pokud ano, kdo opraví precizně, aby deka dál sloužila? Zalepit páskou Duct - Tape jsem zkoušela. Nefunguje to.
Bohužel mám zkušenosti pouze s opravami dek síťových.

4.4.2020 12:32
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Zašívám doma. Podlepuji takovou tou technickou hodně lepivou páskou (je černá a má na sobě napsáno 3M), pásku zespod a přešiju pevnou nití hustým stehem. Drží bez problému a páska nepropouští vodu. Zkoušela jsem i chemoprén, to bylo na prd, nedrželo to. Gelové lepidlo zvenku na šev bylo ok, ale s objevem pásky zbytečné.

4.4.2020 13:37
liva

XXX.XXX.226.96

Equiservis opravuje.
Jinak já mám to štěstí, že mám známou, která si opravami dek přivydělává a odvádí naprosto špičkovou práci. Nikdy bych to tak doma v ruce nezašila...
Letos jí povezu Bucas Smartex Rain kupovanou loni. Deka se na několika místech párá ve švu.
Deka za x tisíc a kvalita švů jak z větnamské tržnice...😤

4.4.2020 13:54
sisi58

XXX.XXX.191.1

liva napsal(a):
Equiservis opravuje.
Jinak já mám to štěstí, že mám známou, která si opravami dek přivydělává a odvádí naprosto špičkovou práci. Nikdy bych to tak doma v ruce nezašila...
Letos jí povezu Bucas Smartex Rain kupovanou loni. Deka se na několika místech párá ve švu.
Deka za x tisíc a kvalita švů jak z větnamské tržnice...😤

Nejen kvalita švů. Deka Bucas, vyrobená před 5 léty je úplně jiné kvality, než deka z loňska. Totéž u dek síťových. Ta nejstarší, stejna značka stejný název, drží lépe,než nejnovější. Ovšem ta byla před 6 léty šitá v Německu a ta nová v Čajně.
Je to hnus, velebnosti!

4.4.2020 13:57
sisi58

XXX.XXX.191.1

Rif Du Madon napsal(a):
Zašívám doma. Podlepuji takovou tou technickou hodně lepivou páskou (je černá a má na sobě napsáno 3M), pásku zespod a přešiju pevnou nití hustým stehem. Drží bez problému a páska nepropouští vodu. Zkoušela jsem i chemoprén, to bylo na prd, nedrželo to. Gelové lepidlo zvenku na šev bylo ok, ale s objevem pásky zbytečné.

Tato?

https://adecteshop.cz/3M-471-oznacovaci-paska-z-mekkeho-pvc-cerna
nebo
https://shop.arango.cz/764i-cerna-pvc-paska-3m-30mm-33m/?gclid=CjwKCAjw4KD0BRBUEiwA7MFNTQc9m3ufWONkbThDtGtycIOKa94SyjxhNTkYc5Rrx-q_WvaymN9x5hoCdiEQAvD_BwE

4.4.2020 14:51
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

sisi58 napsal(a):
Tato?

https://adecteshop.cz/3M-471-oznacovaci-paska-z-mekkeho-pvc-cerna
nebo
https://shop.arango.cz/764i-cerna-pvc-paska-3m-30mm-33m/?gclid=CjwKCAjw4KD0BRBUEiwA7MFNTQc9m3ufWONkbThDtGtycIOKa94SyjxhNTkYc5Rrx-q_WvaymN9x5hoCdiEQAvD_BwE

Ano, přes tu se dobře šije. Pak jsem zkoušela ještě stříbrnou, co má hodně lepidla, ta držela líp ale zas se to lepidlo táhlo po niti, sem tam se udělal uzel a tak. Podle toho, jak dobré máte nervy.

Já mám tu novou bucasku taky, jestli se začne na koni rozpadat, tak mě klepne. Ty špatné švy by šlo reklamovat Liva, ne? K dece byl letáček, že se dokonce dá registrovat a prodloužit záruku.

4.4.2020 15:17
liva

XXX.XXX.226.96

Paint nosí strarou Smartex od podzimu do jara a ta je nesmrtelná..
Stařík nosil deky poděděné po koni, kterého jsem prodala, takže má různé gramáže.. Všechno se to musí po sezóně prát a impregnovat, tak jsem si řekla, že deky postupně vyselektuju, koupím Smartex Rain a příští rok Smartex Extra a bude....
Kašlu na to, nové Bucas do domu nechci... Párá se jak deka tak i krční díl.
Co se reklamace týká, nechce se mi se s někým dohadovat kdo za to může, jestli kůň nebo výrobce.
Po sezóně ji nechám vyprat a naimpregnovat a má nejlepší opravovatelka dek to pořádně prošije.☺

Žárovka

4.4.2020 17:00
Žárovka

XXX.XXX.79.13

Mikyfarm v Zábřehu na Moravě pere a opravuje deky. Mrkněte na jejich stránky. Záleží, jak se oplatí poštovné, pokud to máte daleko.

4.4.2020 17:02
sisi58

XXX.XXX.191.1

Žárovka napsal(a):
Mikyfarm v Zábřehu na Moravě pere a opravuje deky. Mrkněte na jejich stránky. Záleží, jak se oplatí poštovné, pokud to máte daleko.

Nechávám tam deky prát. Tak se zeptám i na tu opravu. Díky za upozornění.

4.4.2020 18:37
Terven

XXX.XXX.110.191

Nebožtík tchán mi kdysi opravil díru v dece tak, že ji podlepil kouskem nafukovací matrace- takové té prastaré, která byla potažená textilií.

Přidejte reakci

Přidat smajlík