Maky92

XXX.XXX.42.100
Zdravím,
prosím o váš pohled na situaci a jak by jste řešili vy.
Mám HF, která je od hříběte (cca od 9 měs.) v jedné stáji, tam jsem ji koupila a zůstala. Stáj mám 10 minut od domova, jízdárna, kruhovka, možnost box. ustájení. Kobyle nic nechybí, ale potřebuje jiný režim pastevního ustájení - aby se nevracelo schvácení. Její režim nezvládl hucul. Majitel hucula přemístil k ostatním koním, kteří jsou na velké pastvině. Nyní kobyla má být ve výběhu sama, už to tu bylo a nebylo to dobrý. Náhubek se bojím, všude jsou křoviny a stromy, aby se nezachytila, nebo ho nesundala. Nikdo ji v mé nepřítomnosti kontrolovat nebude (myslím nadstandardně). Tako kobyla potřebuje denně kolagen a vitamíny, které opět ji nikdo nebude nosit až někam. Do jejího výběhu nikdo pochopitelně koně dát nechce. Nabízí se mi změna stáje. ALE: jak jsem zahájila pátrání buď to jsou sportovní stáje, nebo louka a nic. A o to se mi to řeší ještě hůř.
PS: pokud možno prosím, to schvácení není třeba tady úplně rozmazávat - vet. + kovář dali pokyny a děláme opatření.
Uživatel s deaktivovaným účtem

V jaké bydlíte lokalitě? Třeba by někoho něco napadlo..
Maky92

XXX.XXX.42.100
Bydlím u Černošic. V inzerci jsou právě spíš sportovní stáje a to nevyužiji. Mám tedy kontakt na paní z Mníšku, kde jsme se byli kouknout a super, ale pořád váhám.
Maky92

XXX.XXX.42.100
To by bylo fajn. Díky za info.