Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2020 09:48
DalyaAneralis

XXX.XXX.139.9

Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké kvalitní musli, které by kobyle přidalo energii a přibrala po něm. A taky nějaké co nebudu muset zalívat vodou.
Děkuji

29.4.2020 10:43
majkulka

XXX.XXX.152.184

žádné musli se nezalívá vodou. Všechny značky dostupné u nás na trhu mají v nabídce přímo energetické musli pro sportáky. Záleží na Vašich cenových požadavcích a zda preferujete nějakou značku

29.4.2020 12:38
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Za mě osobně nejlepší musli, co jsem zatím měla možné krmit sporťáky do vyššího sportu, bylo Kruiden od značky Subli, avšak krmivo je sehnatelné pouze v čechách, na moravě se jím moc nekrmí. Cena se za 15kg pytel pohybuje kolem 500 :)

29.4.2020 22:38
KmelouneK

XXX.XXX.236.138

Já jsem vystřídala Pavo, Spillers, Energys a na mého lenochoda nic nefungovalo. Skončila jsem na musli od Sehnoutka. Vedle ve stáji to berou ve velkém, tak mi vždycky prodají pár pytlů. Kůň má 2x denně litr musli a vždycky hrst vitaminove řezanky na chuť. Po práci elektrolyt když se potí. No najednou má energie až až. Každý kůň je originál, takže za mě určitě nejdřív zkuste to co máte v okolí dobře k dispozici, ale hlavně koukat na složení. A taky bych koně moc nepřekrmovala, někdy jsou ty doporučené denní dávky opravdu mazec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík