Vivian88

XXX.XXX.79.106
Zdravím,
měli byste doporučení na nějaký konkrétní krmný doplněk, co přidávat koni při zranění šlachy? Od veta má equipalazone, zranění není tak vážné, takže by neměl být zavřený na kdovíjak dlouho jen v boxe. Ráda bych mu ale přidala něco pro lepší hojení. Máte něco odzkoušeného, abych nekupovala zajíce v pytli? Díky.
Vivian88
napsal(a):
Zdravím,
měli byste doporučení na nějaký konkrétní krmný doplněk, co přidávat koni při zranění šlachy? Od veta má equipalazone, zranění není tak vážné, takže by neměl být zavřený na kdovíjak dlouho jen v boxe. Ráda bych mu ale přidala něco pro lepší hojení. Máte něco odzkoušeného, abych nekupovala zajíce v pytli? Díky.
Můžete koupit colagen, případně zaivestovat do bonharenu, používá se nejen na klouby, ale i při léčbě zranění šlach.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Za Boha si nemůžu vzpomenout na ten černý sirup, pro psy-koně.....colagenu je tam dost...i toho ostatního...no já to z pusy nevyplivnu ale mám to na jazyku....

Rif Du Madon
napsal(a):
Aptoflex
Jó.... vyplivla jsem to úplně náhodou po šesté se psem na procházce Aptus -Aptoflex, takže zas tak to ještě špatné nebude....naší nebožce feně pomáhal...
Naší nebožce feně taky šlapal. Vyzkoušeno i na sobě, po úrazech nebo větším fyzickém záhulu opravdu pomohl. Jako prevenci se nedonutím ho požírat, je hnusný. Koně s chutí problém neměli, pes to žrala bez problému. NO v 8mi letech už nevyskočila do kufru auta, na Aptoflexu tam naskakovala ještě dva roky. Kobyla si natáhla mezikosťák na zmrzlých hroudách ve výběhu, Aptoflexů se do ní nalilo několik, na střídačku s Gelapony fast, hnáta dobrá.

JJ já ho taky nepolknu, ale kostičku Gelorenu ráda požužlám...no že by to byl zázrak, nevím, ale doufám, že vnitřní struktura kloubů si lebedí a to tělo okolo bolí dál...