Dobrý den,
Měla bych menší dotaz. Mám doma 4 letého koníka. Matka byla chlaďas s ČT a otec čistý quarter. Koník je nádherný, ale na to, že oba jeho rodiče měli v kohoutku přez 157 cm on má ve 4 letech 148 cm. Chtěla bych se zeptat, jestli ještě vyroste nebo už jen minimálně.
Děkuji za odpověď.
Mě koně rostli do výšky do cca 5,5 - 6 let a mezi cca 7 a 8 rokem mohutněli, hřebci shagyové.
Kamarádka má hřebce quatera a před dvěma lety jsem si z něho dělala legraci, že je jak zakrslý králík. Dnes v jeho šesti letech to sice výškou moc nahoru nevytáhl, pořád je tuším kolem 150 kvh, ale tělo je velmi mohutné a už to tak strašně nevypadá.
Počítejte, že se koně dodělávají kolem 6-8 let (hřebci později)
Do výšky rostou koně všeobecně do cca 6 let.
koně
napsal(a):
Tenhle je kříženec z matky ČT x chladnokrevník ,tam bych růst docela čekala
I když záleží,do čeho se spíš povedl.
přiznám se tedy nyní, že mi nějak uniklo, že je to totál křižovatka To bylo napsáno v příspěvku celou dobu nebo je upravený? Tím pádem je otázka, co s koníka vlastně vyroste. Brr
majkulka
napsal(a):
přiznám se tedy nyní, že mi nějak uniklo, že je to totál křižovatka To bylo napsáno v příspěvku celou dobu nebo je upravený? Tím pádem je otázka, co s koníka vlastně vyroste. Brr
Celou dobu ,quarter je čistý jen v nadpisu
Nemusí to ve výsledku být úplně špatná křižovatka .Není v tom přimixnuté žádné zásadně odlišné plemeno
Uživatel s deaktivovaným účtem

koně
napsal(a):
Celou dobu ,quarter je čistý jen v nadpisu
Nemusí to ve výsledku být úplně špatná křižovatka .Není v tom přimixnuté žádné zásadně odlišné plemeno
Vzhledem k tomu, že jako ČT může být zapsáno skoro cokoliv, od subtilniho plnokrevníka po mohutneho kone s holení 25 cm, bych asi váhala, co z toho může vyrůst 😁
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.191
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jako ČT může být zapsáno skoro cokoliv, od subtilniho plnokrevníka po mohutneho kone s holení 25 cm, bych asi váhala, co z toho může vyrůst 😁
No ono qh jsou taky leccos. A docela me desi predstava obriho zadku, prde le o 15cisel vys jak predku, mekkeho hrbetu tenkejch nozicek a obrich kopyt. Uz sem to videla. Zvire v 10letech duchodce k nepouziti. Proc lidi vyrabej takovehle paskvily je mi zahadou. Mozna je zadavatelky qh krizenec pekny a dobre staveny ale pokud ano bude jeden z mala
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No ono qh jsou taky leccos. A docela me desi predstava obriho zadku, prde le o 15cisel vys jak predku, mekkeho hrbetu tenkejch nozicek a obrich kopyt. Uz sem to videla. Zvire v 10letech duchodce k nepouziti. Proc lidi vyrabej takovehle paskvily je mi zahadou. Mozna je zadavatelky qh krizenec pekny a dobre staveny ale pokud ano bude jeden z mala
Nebyla to má volba. Takhle ho mixovat.
Arbora
napsal(a):
Koník je to pekný, ale takto na pohľad mi nepríde, že by mal v sebe niečo ťažšie.
Určite sú rodičia rodičia? Vyzerá skôr ako nejaký mix s welshom, či haflingom. Tam by odpovedala aj tá výška.
Nene rodiče jsou 100% tak jak jsem psala. Mamka ČT X chlaďas ta byla taková těžší. A otec čistý quarter.