CB

XXX.XXX.252.131
Dobrý den, jdu s otázkou zda-li je tu někdo, kdo má zkušenost se získáním Amatérské licence v dostihovém sportu? Byl by mi ochotný někdo trošku popsat jak to přesně probíhá? V dostihovém řádu jsem vyčetla to, že musím složit zkoušky ( týden) a poté podat ještě žádost o vystavení licence. A přesněji by mě zajímalo jak se přihlásit do zkoušek? Zkoušky pořádá SČADJ pokud vím, měla bych je sama oslovit s přihláškou? Nebo jak to celé probíhá? Moc si vážím všech vašich odpovědí 🙏
Katty001

XXX.XXX.252.131
Pokud se nemýlím, tak právě Jockey club ČR Vám stanoví i trenéra. Měli by to mít i někde na stránkách.
Katty001
napsal(a):
Pokud se nemýlím, tak právě Jockey club ČR Vám stanoví i trenéra. Měli by to mít i někde na stránkách.
Nevim, jestli se něco nezměnilo, ale JCČR nikomu trenéra nestanovuje.
Naopak žadatel o o amatérskou licenci musí u nějakého trenéra jezdit, a ten trenér ze za něj musí zaručit, že je způsobilý pro ziskání licence.
Ona to není zase taková sranda, a nového amatéra se v dostihu ostatní jezdci dost bojí - v individuálních disciplínách si člověk nabije hubu sám, ale v dostihu stačí banální chyba jednoho jezdce, a jsou v průšvihu všichni...