Po domácku vyrobené překážky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2020 22:55
Ranc-Adel

XXX.XXX.58.221

Ahojky,
Mám novou ponicku, dříve skákala a nyní se na ni učím i já a chce se to naučit i moje mladší ségra. Bohužel v blízkém okolí nemáme žádnou jizdarnu a my nemáme úplně vsuce rovinu na klasické překážky tak jsem se rozhodla udělat si nějaké,, přírodní '' překážky (jestli se tomu dá tak říkat a ráda bych, kdyby jste mi napsali nějakou inspiraci s fotkou. Až něco vybuduji taky bych vám poslala foto jak to vypadá.

15.5.2020 23:10
kallisto

XXX.XXX.134.115

Hlavně si k tomu pořiďte i trenéra nebo někoho zodpovědného.

20.5.2020 12:50
Ranc-Adel

XXX.XXX.157.138

Já jsem zotpovedna dost. Nedělala bych nic, co by ohrozilo mě nebo koně, ale díky za inspiraci

21.5.2020 07:50
Rif Du Madon

XXX.XXX.70.103

Supr domácí skokový materiál jsou krabice z Billy, lehké, levné, bezpečné, lze udělat šířku a výšku dle libosti. Pony cross jsme dělali z dřeva z lesa, barvy byly drahé jako sviň, ale dítě chtělo barevné:). Ty zarážky vždy dělám jen do výšky skoku nebo z něčeho, o co se nezabiju já nebo kůň.
Pak mám ráda "proutenky na ležato" - natahat tenké větve a chroští. Ještě jsme měli dvě kulatiny a mezi to zapíchané rákosí, normální Pardubice:). V lese skáču všechno, co lze. Vždy se před skokem jdu podívat za překážku, jestli tam něco nepřibylo nebo tam někdo nespí a pod. Skoky kde je za zemi listí, jehličí si obťapu po svých nebo rukou prohrábnu, aby tam nebyl kámen. Kůň tuhle obhlídku parkuru už zná, ví, co se po něm bude chtít a skáče sám.

21.5.2020 10:40
kallisto

XXX.XXX.49.164

Ty bedny pak uklizite? Nerozmoknou?

21.5.2020 10:44
Rif Du Madon

XXX.XXX.70.103

Uklízet nebo vyhodit, až se rozpadnou, zas tolik neprší. Nebo lze používat ty dřevěné z ovoce-zeleniny, ty nerozmoknou, ale po rozkopnutí se na nich dělají třísky.

22.5.2020 10:47
Ranc-Adel

XXX.XXX.43.220

To je dobrý nápad, děkuji. Určitě ve o takového vytvořím

Přidejte reakci

Přidat smajlík