Může se kůň přejmenovat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lentillka

19.5.2020 14:00
Lentillka

XXX.XXX.64.214

Dobrý den, můžu se zeptat, jestli si můžu přejmenovat koně,když má jméno třeba Jonáš,na Montyho? Protože se mi fakt nelíbí to jméno,které má.. třeba že by byl v papírech normálně Jonáš,ale já mu říkala Monty? Nebo se musí i v papírech přejmenovat?

19.5.2020 15:34
koně

XXX.XXX.174.63

Říkat mu můžete,jak chcete .Jemu to bude jedno .On papíry nečte

19.5.2020 16:29
canka

XXX.XXX.35.234

Přejmenovat koně jde,ale za mě je to zbytečné..proč ho přejmenovávat papírově??K čemu jako?Říkejte mu prostě tak,jak chcete..moje druhá kobyla se jmenuje Alma Maria V.D. Weide...a víte jak jí říkám?Ričí....protože mi to k ní prostě sedí...a každý ví kulový,co má váš kůň v papírech.
První kobča se jako mladá přivážela s tím,že se jmenuje Žilka
Ale díky bohu ještě neměla papíry,takže jsme jméno rovnou zapsali jiné

neverend

19.5.2020 16:59
neverend

XXX.XXX.213.247

Myslím že skoro každý kůň má více jmen než jen to v "papírech".😀 Např. "potvora zrzavá" se moje kobča nejmenuje a přesto jí často ošetřovatelka tak tituluje.😀 Někdy i hůř,ale to není možné zveřejňovat před desátou večer.😎

19.5.2020 21:30
canka

XXX.XXX.35.234

neverend napsal(a):
Myslím že skoro každý kůň má více jmen než jen to v "papírech".😀 Např. "potvora zrzavá" se moje kobča nejmenuje a přesto jí často ošetřovatelka tak tituluje.😀 Někdy i hůř,ale to není možné zveřejňovat před desátou večer.😎

Přesně tak...stejně má ten koňuch tolik jiných titulů,že jméno používáme minimálně...ani nespočítám,kolik přezdívek holky mají...

Ale tak jsem třeba chtěla,aby se kobyla před těmi 17-ti lety jmenovala Prdelka nebo Broskvička,ale nebylo mi to dovoleno

Neregistrovaný uživatel

20.5.2020 13:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.192

Jde, jak konkretne se zeptejte Petry K ta svyho kone prejmenovala i papírove uz nekolikrat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík