Ol

XXX.XXX.154.0
Dobrý den, koupila jsem si 13ti letého koně, který de narodil s propadlýma zádama. Chci se zeptat jestli to jde ještě nějak spravit. Vkládám video. Dekuju
Ol

XXX.XXX.154.0
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.173
Ja bych na to vubec nelezla hlavne. Pohyb na ruce a nasvalovat hrbet. At unese aspon sam sebe
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja bych na to vubec nelezla hlavne. Pohyb na ruce a nasvalovat hrbet. At unese aspon sam sebe
Na některých se jezdit dá, bolestivé by to pro ně nemělo být, ale napasovat sedlo je problém a člověk musí umět jezdit, aby kůň zapojoval správné svalové skupiny a ten hřbet víc neklesal.
Mne spíš zaráží, že paní koupí koně vadou a až po zaplacení zjišťuje, o co přesně jde a jaké jsou vyhlídky do budoucna.
Uživatel s deaktivovaným účtem

canka
napsal(a):
Proč jste takového koně koupila? Jako společníka k druhému koni?Nebo jen jako mazlíčka pro vás?Jestli to není tajemství,za kolik jste ho koupila??
Přesně jak píše Kallisto,hanba by mě fackovala na takového koně vlézt ježiš...
Se vším souhlas!

kallisto
napsal(a):
Nespraví. A hanba by mě fackovala na něj vlézt.
Znala jsem holku, co na takovém koni skákala metr třicet. Dodnes jsem nepochopila, jak to ten kůň byl schopný vytáhnout, o padnoucím sedle nemohla být řeč. Když jsem se s holkou na tohle téma chytla, přišlo ji to uplne normální...
napsal(a):
Znala jsem holku, co na takovém koni skákala metr třicet. Dodnes jsem nepochopila, jak to ten kůň byl schopný vytáhnout, o padnoucím sedle nemohla být řeč. Když jsem se s holkou na tohle téma chytla, přišlo ji to uplne normální...
Nejspíš síla mládí toho koně v kombinaci s povahou...
Už se to tu probíralo vícekrát, že za určitých podmínek se to dá. Jenže 13 let bych v tomto případě považovala za hranici od které se taková vada bude už jen horšit. Prostě takového koně si do domu netahat, je opravdu "zadarmo drahý". Navíc zabírá životní prostor koni s normální neomezenou využitelností.
napsal(a):
Taky jsem znala takový případ. Vzhledem k tomu že jsme ze stejných končin je dosti možné že myslíme tu stejnou. 😅

Antisgarcia
napsal(a):
Taky jsem znala takový případ. Vzhledem k tomu že jsme ze stejných končin je dosti možné že myslíme tu stejnou. 😅
Valach Madrid?