Částečný pronájem koně zlínský kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2020 15:47
Dom2

XXX.XXX.8.29

Zdravím, není tu někdo ze zlínského kraje, kdo má koně a nabídl by nějakou spolupráci ? Jsem dospělý, 74 kg, klidně napište do zprávy

7.6.2020 11:25
fríský

XXX.XXX.164.212

Dobrý den, zkuste na Facebooku, pokud máte účet založený. Tam jsou rubriky s poptávkou i nabídkou pronájmu koně. Nebo zadat sem inzerát s poptávkou, ale větší šance bude tam.

8.6.2020 00:41
Dom2

XXX.XXX.21.26

Facebook nemám no ...
Inzeráty sa mi věšat nechcou ani moc..furt sa tu píše jak je koní až moc, jak převyšují poptávku, ale ve zlínském kraji mi to moc nepřijde. Možná je to enom pocit .

8.6.2020 06:28
Slon Indický

XXX.XXX.245.5

Hodně téhle inzerce se na Facebook přesunulo - výhoda je, že se dá člověk rovnou i prolustrovat, protože koňáci mívají společné známé a rovnou se jich dá poptat, jak moc toho člověka znají.
Zkuste objet větší nájemní stáje v okolí a domluvit se, jestli můžete poptávku pronájmu vylepit třeba na nástěnku ve stáji, často majitelé uvažují, že by třeba pronajali, jen neinzerují. A když se někdo nabídne, můžou o tom přemýšlet víc a třeba se ozvat.

26.6.2020 06:37
lyllith

XXX.XXX.203.222

Máte pravdu. Sama jsem ve zlínském kraji hleala dlouho ježdění.. Nakonec jsem měla asi štěstí a našla majitele s kterým jsme si sedli. Škoda že jsme nenapsal inzerát o něco dřív.. Hledala jsem k sobě někoho schopného( předpokládám, že asi za čas hledat budu znovu z časových důvodů)... Tak budu vědět kam se případně obrátit... Nebo kouknout na bazoš. občas se tam nabídka objeví

Přidejte reakci

Přidat smajlík