Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak těch WR sedlářů tu zase tolik není, takže spíš asi se podívat, co by vyhovovalo a co by se líbilo.
Frinta, Zajac, Eliáš, Pinto.... já měla WR sedlo od sedlářky Netíkové a byla jsem moc spokojená (nebylo tedy na dřevěné kostře, ale to mi nevadilo)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Abrham. Avalon saddlery.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.105
jesie
napsal(a):
Abrahám jsem slyšela že už nedělá ?
Za mě nejlepší Westman,Eliáš,Radoman....Frinta mě hluboce zklamal,naštěstí reklamaci uznal ,ale práce odvedena strašně (bylo to po odchodu Eliáše od něj).
Je mozny ze uz s tim sekl. Ale delal luxus veci
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
jesie
napsal(a):
Já moc spokojená nebyla a bohužel vím i o dalších lidech . Prodávala jsem sedlo velmi těžce,protože sice kvalita ušití byla výborná,ale kostry špatné....
Dreveny nebo flexi? Ja byla spokojena a znala jsem x lidi co taky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Co na kostrach byalo blbe? Fakt me to zajima protoze sem sedla do jeho sedla na flexine a na koni sedelo perfektne i bez podbrisaku (jasan ze ne na jezdeni ale nalizt a poppchazet s nim pecka)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
jesie
napsal(a):
Já moc spokojená nebyla a bohužel vím i o dalších lidech . Prodávala jsem sedlo velmi těžce,protože sice kvalita ušití byla výborná,ale kostry špatné....
Dreveny nebo flexi? Ja byla spokojena a znala jsem x lidi co taky. Jako nesedely koni nebo se vam v tom sedelo blbe?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dreveny nebo flexi? Ja byla spokojena a znala jsem x lidi co taky. Jako nesedely koni nebo se vam v tom sedelo blbe?
Flexi...nesedelo. Kůň měl pořad zablokována žebra na jedné straně . Řešila jsem s veterinařem,protože jsem už fakt byla zoufalá. Když jsem volala kvůli pomoci sedlare,aby přijel a podíval se na to,tak mu to trvalo 2 měsíce než dorazil (cesta cca 10km) a řekl,ze to teda vypolstruje z jedné strany a tím se to srovná. Vzhledem k tomu,ze to bylo sedlo na míru za 50 tis,tak jsem fakt radosti neskakala. Pod jiným sedlem byl kůň naprosto v poradku,takže jsem ještě půl roku sedlo držela doma a pak prodala za pakatel .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
jesie
napsal(a):
Flexi...nesedelo. Kůň měl pořad zablokována žebra na jedné straně . Řešila jsem s veterinařem,protože jsem už fakt byla zoufalá. Když jsem volala kvůli pomoci sedlare,aby přijel a podíval se na to,tak mu to trvalo 2 měsíce než dorazil (cesta cca 10km) a řekl,ze to teda vypolstruje z jedné strany a tím se to srovná. Vzhledem k tomu,ze to bylo sedlo na míru za 50 tis,tak jsem fakt radosti neskakala. Pod jiným sedlem byl kůň naprosto v poradku,takže jsem ještě půl roku sedlo držela doma a pak prodala za pakatel .
Diky za info. No holt se pruser stane kazdymu.
Yoris

XXX.XXX.218.51
Teď jsem si od Pavla Abraháma nechala šít drezurního ultraflexe, mám ho doma cca měsíc. Pavel stále pracuje a stále vytváří luxus kousky. Za mě doporučuji
Paya

XXX.XXX.91.196
Theress
napsal(a):
Ahoj všem, chci se zeptat- asi především majitelů QH, appa, APH- od koho a jaké máte westernové sedlo?
Sháním na svého QH nějaké kvalitní west. sedlo, nejlépe s dřevěnou kostrou. Bylo by využíváno na rekre. ježdění.
Díky
Plastová kostra mi přijde lepší. Proč koni přidávat víc zátěže, než je nutné?