evcusik
napsal(a):
Co takhle si sehnat knížku o koních a ne jednu?
Pak byste se neptala na základní otázky.
Ne, ne, ne... kůň vždy patří do stáda, čím věkově rozmanitější, tím lepší. O to víc právě hříbě, aby se naučilo slušnému koňskému chování.
A co kdyby jste se do mě hned nepouštěli? Jakože chápu ale když se na něco zeptám tak mě buď odpovíte a nebo ne?! 🙃
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
nnnn
napsal(a):
A co kdyby jste se do mě hned nepouštěli? Jakože chápu ale když se na něco zeptám tak mě buď odpovíte a nebo ne?! 🙃
Ne koni nestaci koza ovce krava a dokonce ani osel a uz vubec ne hřibeti
Poridte konsky kamose nebo dejte na hribarnu a pak do bezneho ustajeni. Proc je nutny mit ho samotny na dvorku?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Napred kamosla s morganem a kastraci kobyly ted tohle.... Vasich zvirat je mi uprimne lito
nnnn
napsal(a):
Co k tomu dodat?😒
asi nádherná představa, jak by se cítilo to hříbě ne?
Jako co dodat k Vám, to jsou tak základní otázky, že opravdu doporučuji knížku o koních. Můžete se tam dovědět základy etologie (ko'nského chování) velmi obsáhle, protože je v knížce prostor. A můžete tam pochopit různé souvislosti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

nnnn
napsal(a):
Dobrý den, mám rychlí dotaz. Hříbata se nudí a co kdyby měli za společníka ovci? Musí mít nutně společníka koně? Jak to máte vy?
Děkuji za odpověd 😀
Shrnutí. Hříbata se v koňském stádě nenudí. Tečka. Pokud to má někdo jinak, je to špatně. Tečka. (a píše se rychlý dotaz).