Dobrý den, za 4 roky mám možnost si pořídit koně. Už přes 6 let se věnuju koním, péči o ně, a další.... ALE za 4 roky mi bude 17 a to za než berou zodpovědnost rodiče. A já vůbec netuším jak a co se musí vyřizovat při koupi koně. Samozřejmě souhlas od rodičů bych měla. Jo a to tam musím mít napsaný i rodiče? Teď to možná vypadá že o tom nic nevím ale tohle je jedna z mála věcí co ještěr musím zjistit 😞
Děkuji za odpověď a přeji krásné ráno 🙂
Uživatel s deaktivovaným účtem

Aaaa další dítě s rozdvojenou osobností...? Změna nicku fakt nepomůže.

uživatel " nnnn" je asi nepoučitelný
Milá Nini, totiž NNNN - když už umíš číst a psát, zkus si vygooglit co je to IP adresa (viz pod Tvým nickem). A pak pochopíš, že změny přezdívky (nota bene při obdobných dotazech) opravdu nepomůže. Internet není anonymní, víme?
Jinak pod dojmem stále se opakujících dotazů třináctiletých holšišek na téma "mocinky chci koně" si opravdu myslím, že by se teda ifauna měla rozčlenit na témata "pro dospělé" a "pro děti" - v těch druhých ať si holšišky chovají třeba jednorožce, hlavně když to bude virtuální a hlavně dostatečně oddělené, aby to našinec nemusel filtrovat a číst...

to je směšné. Když toho o koních víš tolik, určitě víš, že existuje odborný internetový časopis o koních, a tam si najdi zákony a předpisy ke koupi koně. Když je to to poslední, co potřebuješ zjistit. UTFG

Rif Du Madon
napsal(a):
UTFG :) jsem si to vygooglila a vida:) Zařadím doma do provozu.